E icinde kalmasin sözle dövmeye psikolojik siddet diyoruz zaten o kismini halletmis , hic mi erkek görmemis duymamis kadin yanasacakmis boylesi yaklassan ne oynaksin der birde cilve istiyor vay ö.küz vay8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
Degismis gibi yapamiyorumki temizlik konusunda cok karisiyo yani bunlar goremiycegi ssyler dsgilYav he he de geçsin gitsin bu kadar inat iyi değil. Bak bakalım sen değişmiş gibi yapınca o çaba gösterecek mi...denemekten ne çıkar.
Bende bahsettim bosanmaktan ama o evlilik sana agir geldi.Sen soylediklerimi yapmiyosun diyo.Kurallarimi kabul etmezsen diyo.Boşanma lafı geçtiğinde asıl ben seni boşarım deyin bence.kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın.her gün halı silmek 2 günde 1 lavabo temizlemek zorunda degilsin tabiki.çok meraklıysa ev işleri için bir yardımcı alır yanına.bunlar senin zorunlu görevin değil. Böylelerine tolerans gösterdikce daha da abartır.bosanmaktan cekindiginizi belli etmeyin sizi kaybetmekten korksun biraz.hayatı bir kez yasıyoruz burnunuzdan getircekse kendi yoluna gitse daha hayırlı
Ama ortak vakit gecirme ve sohbet etmek de de sıkıntı olunca biraz.Benim izlemek istedigim film bile sacma bi talep onun icin.Ben niye bunu yapmiyoruz diyomusum.Bazı insan sevmez mic mic ben mesela öyleyim sevmem çok eşimde bayılır hiç sorun olmadı bu güne kadar çünkü başka şeylerde anlaşıyoruz siz kafa olarakta birbirinize uygun değilsiniz sanki .. çok üstüne gitmeyin olduğu gibi kabullenin devam ediceksiniz diğer türlü yıpranırsiniz
Bosanmaktan da biraz korkuyorum acikcasi yasim 28 oldugu icin ama bende oyle dusunuyorum
Neden korkuyosunuz küçük toy bi kız da değilmissinizBosanmaktan da biraz korkuyorum acikcasi yasim 28 oldugu icin ama bende oyle dusunuyorum
Ben aldatmam ben ayrilirim diyo.Senin bi kadin olarak beni 4 dondurmen lazim diyo ama sanirim fizigim buna yeterli degilBu adam aldatir, aldatmasinda da suclu sen olursun......
Sizin beklentileriniz ilgi beklemeniz ona saçma geliyor. Ama o işveli olmazsan boşanırım diyor. Kocanız evliliğin ne demek olduğunu bilmiyor herhalde. Özür dileyerek söylüyorum ama kendine mal almış gibi davranıyor. Boşanın demiyorum ama bu şartları da kabul etmeyin. Geçin karşısına güzel güzel açıklayın. Evliliğin iki kişinin yollarını birleştirmesi olduğunu evliliği yürütmenin sadece kadınların sorumluluğunda olmadığını.. bir çocuğa anlatır gibi anlatın bence.8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
Aslinda biraz yasim gectigi icin.Cocuklarim olmamasindan yanliz kalmaktan.Ve hata yapmaktan korkuyorum acikcasi.Neden korkuyosunuz küçük toy bi kız da değilmissiniz
O ne demek yaa..sizin dünyaya gelis, yaradılış sebebiniz eşinizi mutlu etmek miymis?8 aylik bir evliligim var.Birbirimizi severek evlendik.Esim beni temizlik konusunda yetersiz goruyo ve asiri titiz.Kilomdan gobegimden rahatsiz oldugunu soyluyordu ve bazi kurallari var.Bi kadinin isveli olmasi gerektigini soyluyo kadinin yanasmasi gerektigini.Kurallarini kabul etmezsem ayrilcagimizi acikca belirtti.62 kiloyum.Bende beni ilk gordugunde de sevdin dedim.Aklim kendime yetmiyo babamlarin evindeyim ve bosanmak ne kadar tek cozum gibi gozuksede aslinda ben bu kurallarida kabul etmistim.Sadece ayrilik konusmasi gibi yaptigi icin evime donmedim.Ben seni aldattim mi dovdum mu diyo.Ama benim beklentilerime yani ilgi beklemem onun icin sacma geliyo
Daha once cok anlattim evlendik biz sevgili degiliz diyo.Sizin beklentileriniz ilgi beklemeniz ona saçma geliyor. Ama o işveli olmazsan boşanırım diyor. Kocanız evliliğin ne demek olduğunu bilmiyor herhalde. Özür dileyerek söylüyorum ama kendine mal almış gibi davranıyor. Boşanın demiyorum ama bu şartları da kabul etmeyin. Geçin karşısına güzel güzel açıklayın. Evliliğin iki kişinin yollarını birleştirmesi olduğunu evliliği yürütmenin sadece kadınların sorumluluğunda olmadığını.. bir çocuğa anlatır gibi anlatın bence.
Su anda bile kendimi sucluyorum ben mi abartiyorum diye.Bu sonu olmayan bir başlangıç sadece, zayıfladığında saçın problem olacak. Evi kusursuz temizlesen yemeğe geçecek. Sen kusursuz dahi olsan o memnuniyetsizliğini dile getirecek ve seni eleştirecek mutlaka bir şey bulacak. Sen de zaman içinde özgüvenini yitirecek, kendinden şüphe etmeye başlayacak, hep ona hak vereceksin. Kısaca eşin narsist sen de üzgünüm kurbansın. Geçmiş olsun.
Aynen o beni surekli degistirmeye calisiyo.Bende yeni evli oldugumuz icin daha guzel vakit gecirmek istiyorum cunku calismiyorum ve evde tek oluyorumEvlilik böyle birşey flört ederken de aynı şeyleri duyarız ama nedense evlenince değişir diyoruz gözümüzü kulağımızı kapatıp evleniyoruz. Evlenince büyü bozuluyor algılarımız açılıyor.
O ne demek ya. Boşanın diyorum hemen boşanın temelde ciddi problemleri var. Sevgiliyken eşittik evlenince benim malım oldu diye düşünüyor resmen. Nikaha kadar rol yapmış gibi.. Boşanmayacaksanız da lütfen bu adamdan çocuk yapmayın.. Allah sabır versinDaha once cok anlattim evlendik biz sevgili degiliz diyo.
Ailesi onu hakli goruyo. Benim abarttigimi dusunuyolarO ne demek yaa..sizin dünyaya gelis, yaradılış sebebiniz eşinizi mutlu etmek miymis?
Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten. Bu adamları nasıl zihniyetler yetiştiriyor? Hangi aklın ürünü bunlar?
Lütfen kimsenin böyle bir saygısızlık yapmasına izin vermeyin.
İşte aranızda uyum çekim yok malesef.. üzgünüm ama sizi sevmiyor bunuda sizin her yaptığınızı eleştirerek gösteriyor...saçın kilon temizlik vs ...Ama ortak vakit gecirme ve sohbet etmek de de sıkıntı olunca biraz.Benim izlemek istedigim film bile sacma bi talep onun icin.Ben niye bunu yapmiyoruz diyomusum.
Yaa valla çok sinirlendim. Kadinlari ne sanıyor bu adam?Banlanmayayim diye yazmiyorum.Ben aldatmam ben ayrilirim diyo.Senin bi kadin olarak beni 4 dondurmen lazim diyo ama sanirim fizigim buna yeterli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?