- 14 Ağustos 2019
- 149
- 71
- 13
- 35
- Konu Sahibi Hayatkisa12
Benim işim gücüm mü yok kalkıp böyle bir olay hakkında yalan yanlış seyler uydurayım ?Bu troll diğerlerine nazaran bi tık daha pro.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim işim gücüm mü yok kalkıp böyle bir olay hakkında yalan yanlış seyler uydurayım ?Bu troll diğerlerine nazaran bi tık daha pro.
İnsallah geçer. Kendimi cok ezdirdim yediremiyorum kendimeyapma lütfen insanlar evlat kaybediyor.
pisliğin tekinin acısı mı geçmeyecek.
bu kadar arabesk olma.
Haklısınız. Biraz da onun hakkına girmiyim diye onu bırakamadım. Ama hata yapmışım. İyiki yaptı bunları. Yoksa gercekten olacak gibi değildiHata değil herkesin imtihanı farklı bi de şöyle düşün eğer sen aileni dinleseydin onun bu yüzünü görmeyip aileni suçlayacaktın şimdi ise hatadan döndün kendini üzme lütfen kimseye de üzdürme inan çok daha güzel günlerin olacak dua et yeter ki Rabbim yardımcısin olsun inşaAllah
Keske olsaydıŞaka bu demi?
Ah be güzelim. Mesleğin elinde peşinden okumuş kendi mesleğini eline almış çok kişi koşacakken niye bir baltaya sap olamamış kendini bir halt sanan öküzlere harcatıyırsunuz kendinizi. Gençliğine yazık
HaklısınızŞu an yanımda olsan kendine gelmen icin kafani duvarlara sürterdimOkurken içim şişti bu nasıl bir kendine değer vermeme hali. Yazık
Önüne hayatına bak herkesin canı kendine kıymetli sende ailene kıymetlisin o yüzden daha üzme kendini ağla herkese anlat içini boşalt ama vicdanın rahat olsun çünkü bu durumda o senin hakkına girmiş Rabbimin verdiği cana eziyet etme kimse içinHaklısınız. Biraz da onun hakkına girmiyim diye onu bırakamadım. Ama hata yapmışım. İyiki yaptı bunları. Yoksa gercekten olacak gibi değildi
Siz bunu söyleyince gercekten kendimi bir sorguladımcok utandım kendimden
Utanmalasin. Boyle adami havaya atsan millet kaçar bana gelmesin diye![]()
Seni çok iyi anlıyorum Neyi, kimi çok Seversen Onunla Sınanırsın derler bu doğru burak allahtan bulsunlar kendine değer ver seni aldatan kalbini acıtan biriyle mutlu olmazsin bende sevdiğim için çok şeye katlandım ama inanki değmiyormuş şimdi çokkkk pişmanimmmmİçim yaniyor yapılanları kaldiramiyorum. Ölmek istiyorum. Yıllarca bekledigim yıllarca birlikte olduğum insan beni sirtimdan vurdu. Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim. İlkokul terkti ben hemsire oldugum için. İs bulmak için hiç ugrasmadi. Bekledim onu hep. Benim sevgimden çok emindi ondan aldattı beni. Ama onsuz nefes alamıyorum diye affettim. Bundan sonra da bana eziyet etmeye başladı. Ama obur kızı hayatından cikarmadi. O kız da sürekli ulaşıyormuş ona ahımı aldın diye. Hep bi bahaneyle yazıyormuş. Bana engelledim derdi engelinin kalktığını gorurdum. Sonra benle olsun yeter dedim. Hepiniz kizacaksiniz biliyorum. Nasıl yaptın Kendine diyeceksiniz. Sevdim onu hem de çok. Biz bi hafta kus kaldık ve o kızla konustugunu öğrendim. Dayanamadim obur kıza ulaştım çünkü canıma tak etti. Benim oldgumu bilerek konusyordu. Ben obur kıza yazınca, kız da benle dalga geçiyorsunuz ben hayatınızdan çıkacam diye mesaj atmış benim eskisine. Sonra da ben suclu oldum. Onu uzmusum.... Onun osuna busuna kurban olsaymışım.. sevgilisine söz vermis numarasini degistirip benden kurtulacaklarmis... Anneme babama kardeslerime sayisiz kufur..Benim.hatam onun ilk aldatmasında affetmekti evet.. Dayanamiyorum yapilanlara. Aldatıldim dünden beri uyuyamadim... Nefes alamıyorum, ölsem daha iyiydi diyorum. Ben ne yaptım ki bu insanlara. Bu acı geçsin diye olmek istiyorum. Zamanla geçer mi yoksa? Onlar benim canimi yakip mutlu olurlar mi. Ne olr yardım edin bana.........
Annenin babanin sana harcadigi emege yazik. Insan hic mi kendine deger vermez.
Bilmiyorum sevdim işteNeyini sevdiniz desem sayacak pek birşey olduğunu sanmıyorum, sahiden neyini sevdiniz?
Siz ne yasadınızSeni çok iyi anlıyorum Neyi, kimi çok Seversen Onunla Sınanırsın derler bu doğru burak allahtan bulsunlar kendine değer ver seni aldatan kalbini acıtan biriyle mutlu olmazsin bende sevdiğim için çok şeye katlandım ama inanki değmiyormuş şimdi çokkkk pişmanimmmmkendine canına eziyet etme inan değmez hayatına yeni sayfa aç bu sefer gözün deki yaşa kıymayan biri olsun
Gülüşünle mutlu olan biri olsun
Paspas etmissin kendini hic mi sevmiyorsun kendini yahu?İçim yaniyor yapılanları kaldiramiyorum. Ölmek istiyorum. Yıllarca bekledigim yıllarca birlikte olduğum insan beni sirtimdan vurdu. Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim. İlkokul terkti ben hemsire oldugum için. İs bulmak için hiç ugrasmadi. Bekledim onu hep. Benim sevgimden çok emindi ondan aldattı beni. Ama onsuz nefes alamıyorum diye affettim. Bundan sonra da bana eziyet etmeye başladı. Ama obur kızı hayatından cikarmadi. O kız da sürekli ulaşıyormuş ona ahımı aldın diye. Hep bi bahaneyle yazıyormuş. Bana engelledim derdi engelinin kalktığını gorurdum. Sonra benle olsun yeter dedim. Hepiniz kizacaksiniz biliyorum. Nasıl yaptın Kendine diyeceksiniz. Sevdim onu hem de çok. Biz bi hafta kus kaldık ve o kızla konustugunu öğrendim. Dayanamadim obur kıza ulaştım çünkü canıma tak etti. Benim oldgumu bilerek konusyordu. Ben obur kıza yazınca, kız da benle dalga geçiyorsunuz ben hayatınızdan çıkacam diye mesaj atmış benim eskisine. Sonra da ben suclu oldum. Onu uzmusum.... Onun osuna busuna kurban olsaymışım.. sevgilisine söz vermis numarasini degistirip benden kurtulacaklarmis... Anneme babama kardeslerime sayisiz kufur..Benim.hatam onun ilk aldatmasında affetmekti evet.. Dayanamiyorum yapilanlara. Aldatıldim dünden beri uyuyamadim... Nefes alamıyorum, ölsem daha iyiydi diyorum. Ben ne yaptım ki bu insanlara. Bu acı geçsin diye olmek istiyorum. Zamanla geçer mi yoksa? Onlar benim canimi yakip mutlu olurlar mi. Ne olr yardım edin bana.........
İçim yaniyor yapılanları kaldiramiyorum. Ölmek istiyorum. Yıllarca bekledigim yıllarca birlikte olduğum insan beni sirtimdan vurdu. Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim. İlkokul terkti ben hemsire oldugum için. İs bulmak için hiç ugrasmadi. Bekledim onu hep. Benim sevgimden çok emindi ondan aldattı beni. Ama onsuz nefes alamıyorum diye affettim. Bundan sonra da bana eziyet etmeye başladı. Ama obur kızı hayatından cikarmadi. O kız da sürekli ulaşıyormuş ona ahımı aldın diye. Hep bi bahaneyle yazıyormuş. Bana engelledim derdi engelinin kalktığını gorurdum. Sonra benle olsun yeter dedim. Hepiniz kizacaksiniz biliyorum. Nasıl yaptın Kendine diyeceksiniz. Sevdim onu hem de çok. Biz bi hafta kus kaldık ve o kızla konustugunu öğrendim. Dayanamadim obur kıza ulaştım çünkü canıma tak etti. Benim oldgumu bilerek konusyordu. Ben obur kıza yazınca, kız da benle dalga geçiyorsunuz ben hayatınızdan çıkacam diye mesaj atmış benim eskisine. Sonra da ben suclu oldum. Onu uzmusum.... Onun osuna busuna kurban olsaymışım.. sevgilisine söz vermis numarasini degistirip benden kurtulacaklarmis... Anneme babama kardeslerime sayisiz kufur..Benim.hatam onun ilk aldatmasında affetmekti evet.. Dayanamiyorum yapilanlara. Aldatıldim dünden beri uyuyamadim... Nefes alamıyorum, ölsem daha iyiydi diyorum. Ben ne yaptım ki bu insanlara. Bu acı geçsin diye olmek istiyorum. Zamanla geçer mi yoksa? Onlar benim canimi yakip mutlu olurlar mi. Ne olr yardım edin bana.........