İcim yaniyor, hayattan soguttular beni olmek istiyorum

Hata değil herkesin imtihanı farklı bi de şöyle düşün eğer sen aileni dinleseydin onun bu yüzünü görmeyip aileni suçlayacaktın şimdi ise hatadan döndün kendini üzme lütfen kimseye de üzdürme inan çok daha güzel günlerin olacak dua et yeter ki Rabbim yardımcısin olsun inşaAllah
Haklısınız. Biraz da onun hakkına girmiyim diye onu bırakamadım. Ama hata yapmışım. İyiki yaptı bunları. Yoksa gercekten olacak gibi değildi

Şu an yanımda olsan kendine gelmen icin kafani duvarlara sürterdim:KK11: Okurken içim şişti bu nasıl bir kendine değer vermeme hali. Yazık

Kesin sen bu pisliğe parada yedirmişsindir.
Hemşiresin ama şu anda normal bir psikolojiye sahip olmadığının farkında değilsin sanırım. Destek al emin ol atlatacaksın

Haklısınız. Biraz da onun hakkına girmiyim diye onu bırakamadım. Ama hata yapmışım. İyiki yaptı bunları. Yoksa gercekten olacak gibi değildi
Önüne hayatına bak herkesin canı kendine kıymetli sende ailene kıymetlisin o yüzden daha üzme kendini ağla herkese anlat içini boşalt ama vicdanın rahat olsun çünkü bu durumda o senin hakkına girmiş Rabbimin verdiği cana eziyet etme kimse için

İçim yaniyor yapılanları kaldiramiyorum. Ölmek istiyorum. Yıllarca bekledigim yıllarca birlikte olduğum insan beni sirtimdan vurdu. Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim. İlkokul terkti ben hemsire oldugum için. İs bulmak için hiç ugrasmadi. Bekledim onu hep. Benim sevgimden çok emindi ondan aldattı beni. Ama onsuz nefes alamıyorum diye affettim. Bundan sonra da bana eziyet etmeye başladı. Ama obur kızı hayatından cikarmadi. O kız da sürekli ulaşıyormuş ona ahımı aldın diye. Hep bi bahaneyle yazıyormuş. Bana engelledim derdi engelinin kalktığını gorurdum. Sonra benle olsun yeter dedim. Hepiniz kizacaksiniz biliyorum. Nasıl yaptın Kendine diyeceksiniz. Sevdim onu hem de çok. Biz bi hafta kus kaldık ve o kızla konustugunu öğrendim. Dayanamadim obur kıza ulaştım çünkü canıma tak etti. Benim oldgumu bilerek konusyordu. Ben obur kıza yazınca, kız da benle dalga geçiyorsunuz ben hayatınızdan çıkacam diye mesaj atmış benim eskisine. Sonra da ben suclu oldum. Onu uzmusum.... Onun osuna busuna kurban olsaymışım.. sevgilisine söz vermis numarasini degistirip benden kurtulacaklarmis... Anneme babama kardeslerime sayisiz kufur..Benim.hatam onun ilk aldatmasında affetmekti evet.. Dayanamiyorum yapilanlara. Aldatıldim dünden beri uyuyamadim... Nefes alamıyorum, ölsem daha iyiydi diyorum. Ben ne yaptım ki bu insanlara. Bu acı geçsin diye olmek istiyorum. Zamanla geçer mi yoksa? Onlar benim canimi yakip mutlu olurlar mi. Ne olr yardım edin bana.........
Seni çok iyi anlıyorum Neyi, kimi çok Seversen Onunla Sınanırsın derler bu doğru burak allahtan bulsunlar kendine değer ver seni aldatan kalbini acıtan biriyle mutlu olmazsin bende sevdiğim için çok şeye katlandım ama inanki değmiyormuş şimdi çokkkk pişmanimmmm😭😭😭😭😭😭😭kendine canına eziyet etme inan değmez hayatına yeni sayfa aç bu sefer gözün deki yaşa kıymayan biri olsun
Gülüşünle mutlu olan biri olsun

Seni çok iyi anlıyorum Neyi, kimi çok Seversen Onunla Sınanırsın derler bu doğru burak allahtan bulsunlar kendine değer ver seni aldatan kalbini acıtan biriyle mutlu olmazsin bende sevdiğim için çok şeye katlandım ama inanki değmiyormuş şimdi çokkkk pişmanimmmm😭😭😭😭😭😭😭kendine canına eziyet etme inan değmez hayatına yeni sayfa aç bu sefer gözün deki yaşa kıymayan biri olsun
Gülüşünle mutlu olan biri olsun
Siz ne yasadınız

İçim yaniyor yapılanları kaldiramiyorum. Ölmek istiyorum. Yıllarca bekledigim yıllarca birlikte olduğum insan beni sirtimdan vurdu. Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim. İlkokul terkti ben hemsire oldugum için. İs bulmak için hiç ugrasmadi. Bekledim onu hep. Benim sevgimden çok emindi ondan aldattı beni. Ama onsuz nefes alamıyorum diye affettim. Bundan sonra da bana eziyet etmeye başladı. Ama obur kızı hayatından cikarmadi. O kız da sürekli ulaşıyormuş ona ahımı aldın diye. Hep bi bahaneyle yazıyormuş. Bana engelledim derdi engelinin kalktığını gorurdum. Sonra benle olsun yeter dedim. Hepiniz kizacaksiniz biliyorum. Nasıl yaptın Kendine diyeceksiniz. Sevdim onu hem de çok. Biz bi hafta kus kaldık ve o kızla konustugunu öğrendim. Dayanamadim obur kıza ulaştım çünkü canıma tak etti. Benim oldgumu bilerek konusyordu. Ben obur kıza yazınca, kız da benle dalga geçiyorsunuz ben hayatınızdan çıkacam diye mesaj atmış benim eskisine. Sonra da ben suclu oldum. Onu uzmusum.... Onun osuna busuna kurban olsaymışım.. sevgilisine söz vermis numarasini degistirip benden kurtulacaklarmis... Anneme babama kardeslerime sayisiz kufur..Benim.hatam onun ilk aldatmasında affetmekti evet.. Dayanamiyorum yapilanlara. Aldatıldim dünden beri uyuyamadim... Nefes alamıyorum, ölsem daha iyiydi diyorum. Ben ne yaptım ki bu insanlara. Bu acı geçsin diye olmek istiyorum. Zamanla geçer mi yoksa? Onlar benim canimi yakip mutlu olurlar mi. Ne olr yardım edin bana.........
Paspas etmissin kendini hic mi sevmiyorsun kendini yahu?
Hic isim yok su adam icin ölcem🤦🏻‍♀️
Sacmalama hayatına bak artık.

Sevgili Sakabudemi ben de böyle bir olay yaşadım. Bundan bir dört sene önce falan. Hatta burda ilk konumu onun için açtım. O aldattı ben affettim, o hakaret etti ben affettim daha neler neler. Yüzsüzlesmisti artık, aynı senin konundaki gibi. Ne oldu biliyor musun. Senin gibi ciğerim yanıyordu başkalarıyla resmini görüyordum oluyorum sanıyordum. Hiç geçmeyecek hiç kurtulamayacagim bu adamın bendeki belalı aşkından diyordum takıntı olmuştu resmen. Sonra utanmadan helallil falan istedi benden verdim onu da. Daha sonra ne olursa olsun dönmeyeceğim dedim bu adama. Terkedildi benle barismaya çalıştı, konusuyorduk ama o kadar. Bir sene kadar yalvardı. Hala seviyordum onu. Sonra bir gün söz fotolarini gördüm faceden. Iste o gün benim için dönüm noktası oldu. Herşeyimi kapattım, hattımı değiştim. Birkaç ay sonrasında harika biri girdi hayatıma hala hayatımda en güzel iyikim. Söz olayından birkaç ay sonrasında tesadüfen bir yerde karşıma çıktı, pişmiş kelle gibi siritarak o eski Madonna'yi gorcegini umuyordu, seninle konuşmak istemiyorum çik önümden diye milletin içinde bir haykirisim var, ve onun suratinin düşerek gitmesi. Bu sahnenin üstüne tanımam :)

Yani geçiyor geçecek de. Şimdi dua et böyle birinden kurtulup, önüne hayırlı iyi kalpli birinin çıkması için :)

Sizin probleminiz bu adam veya onun yaptıkları değil. Sizin probleminiz duygusal bağımlılığınızın olması. Bu adam değil de ileride bir başkası yapsa yine ayrılamayabilirsiniz. Onu affetme sebebiniz sevgi değil bağımlılıktı. Sizin bu sorununuzu çözmeniz lazım.

Böyle hissetmenizin sebebi bildiğim kadarıyla muhtemelen küçükken anne veya babanızla, veya sizi kim yetiştirdiyse onunla sağlıklı bir ilişkinizin olmamış olması. Öncelikle çocukluğunuzda size sevgi vermesi gerekirken kim üzdüyse, aşağıladıysa onu affetmeyi öğrenin. Sonra da kendinizi çok ama çok sevmeyi öğrenin. Sonra zaten (kendinizi sevdiğiniz için) hayatınıza sadece sizi değer veren kişileri sokmaya başlarsınız.

Back
X