İcim yaniyor, hayattan soguttular beni olmek istiyorum

Bırını seversın unutamazsın hepımızın var ama adam olanı seversın senı hıc sevmemıs deger vermemıs her haltı yemıs bırını ınsan nasıl sever ya allah askına benım aklım almıyor bı ınsanı sevmek ıcın bı ıyı yanı olmalı sana kendını sevdırecek bısey yapmalı bu hep sıkıntı. Valla kusura bakma boyle bı erkek ıcın bukadar sey yapmak kendıne deger vermemek takıntılı olmak demek sevgı degıl bu bence bır an once yardım al su sahsa olan takıntını bırak kendıne deger ver yoksa omrun boyle devam eder

Siz ne yasadınız
Ben Karaktersiz kumarbaz zinakar yalancı aşağılık ruh hastasi beni kuzenimle aldatan biriyle 2 yıldır evliyim seviyordum ama artık igreniyorum böyle bir insanla evlendigim için kendime çok kızıyorum hemde çok kendime zulmetmişim lütfen bu hatayı yapmayın kıskanç değilim ama mutlu çiftleri görünce neden benimde böyle bir evliliğim yok diye üzülüyorum karaktersiz bir erkekten ne koca ne baba olur aşkıda sevgiside kendisine benzer ancak zarar verir

kendıne yazık edıyorsun hayatta senden daha kıymetlı ne olabılırki ıpsız sapsız p.. bırıne harcatacaksın kendını

Allah yardımcınız olsun cok üzüldüm

Doğru diyorsunuz. Ben kendimi sevmiyorum ki baskası sevsin...

Sizinki biraz mecburi degisim olmus. Söz fotolarında unutmsan dügün fotosunda unutacaktın mecburen

Neden boşanmıyorsunuz?

İnsana en büyük kötülüğü kendisi yaparmış. Senin ki de o hesap.

Bu adam için ölmeye değer mi?

AH be canım gerçekten seven hiç bi zaman sevilmiyo
Senin adına çok üzüldüm
Ama gececek emin ol karsına daha iyileri çıkacak ve ondan iyiki kurtulmuşum diceksin

Gurur önemli diyorum basta kabul edip devamina izin vermişsiniz. Atlatırsınız elbet. Hic bi acı baki kalmıyor.

bir baltaya sap olamamış insanların totosunu neden bukadar kaldiriyorsun arkadaşım
iyikide evlenmemissin
sen adama bakacaktin adam senin parani kim bilir kimlere yedirecekti
birde cocuk yapip elini ayagini iyice baglayacakti
kurban kes sefam olsun kurtuldum de ardina bakmadan uzaklas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…