- 25 Ağustos 2014
- 21.180
- 50.734
- 798
- Konu Sahibi Hayatkisa12
O kim oluyor da ailene küfür ediyor, ahlaksiz leşe bak, cok sinirlendim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Karaktersiz kumarbaz zinakar yalancı aşağılık ruh hastasi beni kuzenimle aldatan biriyle 2 yıldır evliyim seviyordum ama artık igreniyorum böyle bir insanla evlendigim için kendime çok kızıyorum hemde çok kendime zulmetmişim lütfen bu hatayı yapmayın kıskanç değilim ama mutlu çiftleri görünce neden benimde böyle bir evliliğim yok diye üzülüyorum karaktersiz bir erkekten ne koca ne baba olur aşkıda sevgiside kendisine benzer ancak zarar verirSiz ne yasadınız
HaklısınızPaspas etmissin kendini hic mi sevmiyorsun kendini yahu?
Hic isim yok su adam icin ölcem
Sacmalama hayatına bak artık.
Allah yardımcınız olsun cok üzüldümBen Karaktersiz kumarbaz zinakar yalancı aşağılık ruh hastasi beni kuzenimle aldatan biriyle 2 yıldır evliyim seviyordum ama artık igreniyorum böyle bir insanla evlendigim için kendime çok kızıyorum hemde çok kendime zulmetmişim lütfen bu hatayı yapmayın kıskanç değilim ama mutlu çiftleri görünce neden benimde böyle bir evliliğim yok diye üzülüyorum karaktersiz bir erkekten ne koca ne baba olur aşkıda sevgiside kendisine benzer ancak zarar verir
Bitti ama insan kendine yediremiyor istekendıne yazık edıyorsun hayatta senden daha kıymetlı ne olabılırki ıpsız sapsız p.. bırıne harcatacaksın kendını
Doğru diyorsunuz. Ben kendimi sevmiyorum ki baskası sevsin...Sizin probleminiz bu adam veya onun yaptıkları değil. Sizin probleminiz duygusal bağımlılığınızın olması. Bu adam değil de ileride bir başkası yapsa yine ayrılamayabilirsiniz. Onu affetme sebebiniz sevgi değil bağımlılıktı. Sizin bu sorununuzu çözmeniz lazım.
Böyle hissetmenizin sebebi bildiğim kadarıyla muhtemelen küçükken anne veya babanızla, veya sizi kim yetiştirdiyse onunla sağlıklı bir ilişkinizin olmamış olması. Öncelikle çocukluğunuzda size sevgi vermesi gerekirken kim üzdüyse, aşağıladıysa onu affetmeyi öğrenin. Sonra da kendinizi çok ama çok sevmeyi öğrenin. Sonra zaten (kendinizi sevdiğiniz için) hayatınıza sadece sizi değer veren kişileri sokmaya başlarsınız.
Sizinki biraz mecburi degisim olmus. Söz fotolarında unutmsan dügün fotosunda unutacaktın mecburenSevgili Sakabudemi ben de böyle bir olay yaşadım. Bundan bir dört sene önce falan. Hatta burda ilk konumu onun için açtım. O aldattı ben affettim, o hakaret etti ben affettim daha neler neler. Yüzsüzlesmisti artık, aynı senin konundaki gibi. Ne oldu biliyor musun. Senin gibi ciğerim yanıyordu başkalarıyla resmini görüyordum oluyorum sanıyordum. Hiç geçmeyecek hiç kurtulamayacagim bu adamın bendeki belalı aşkından diyordum takıntı olmuştu resmen. Sonra utanmadan helallil falan istedi benden verdim onu da. Daha sonra ne olursa olsun dönmeyeceğim dedim bu adama. Terkedildi benle barismaya çalıştı, konusuyorduk ama o kadar. Bir sene kadar yalvardı. Hala seviyordum onu. Sonra bir gün söz fotolarini gördüm faceden. Iste o gün benim için dönüm noktası oldu. Herşeyimi kapattım, hattımı değiştim. Birkaç ay sonrasında harika biri girdi hayatıma hala hayatımda en güzel iyikim. Söz olayından birkaç ay sonrasında tesadüfen bir yerde karşıma çıktı, pişmiş kelle gibi siritarak o eski Madonna'yi gorcegini umuyordu, seninle konuşmak istemiyorum çik önümden diye milletin içinde bir haykirisim var, ve onun suratinin düşerek gitmesi. Bu sahnenin üstüne tanımam :)
Yani geçiyor geçecek de. Şimdi dua et böyle birinden kurtulup, önüne hayırlı iyi kalpli birinin çıkması için :)
Neden boşanmıyorsunuz?Ben Karaktersiz kumarbaz zinakar yalancı aşağılık ruh hastasi beni kuzenimle aldatan biriyle 2 yıldır evliyim seviyordum ama artık igreniyorum böyle bir insanla evlendigim için kendime çok kızıyorum hemde çok kendime zulmetmişim lütfen bu hatayı yapmayın kıskanç değilim ama mutlu çiftleri görünce neden benimde böyle bir evliliğim yok diye üzülüyorum karaktersiz bir erkekten ne koca ne baba olur aşkıda sevgiside kendisine benzer ancak zarar verir
En kısa zamanda boşanacamNeden boşanmıyorsunuz?
AH be canım gerçekten seven hiç bi zaman sevilmiyoİçim yaniyor yapılanları kaldiramiyorum. Ölmek istiyorum. Yıllarca bekledigim yıllarca birlikte olduğum insan beni sirtimdan vurdu. Ailem onla evlenirsen seni reddederiz demesine rağmen onla birlikte olmaya devam ettim. İlkokul terkti ben hemsire oldugum için. İs bulmak için hiç ugrasmadi. Bekledim onu hep. Benim sevgimden çok emindi ondan aldattı beni. Ama onsuz nefes alamıyorum diye affettim. Bundan sonra da bana eziyet etmeye başladı. Ama obur kızı hayatından cikarmadi. O kız da sürekli ulaşıyormuş ona ahımı aldın diye. Hep bi bahaneyle yazıyormuş. Bana engelledim derdi engelinin kalktığını gorurdum. Sonra benle olsun yeter dedim. Hepiniz kizacaksiniz biliyorum. Nasıl yaptın Kendine diyeceksiniz. Sevdim onu hem de çok. Biz bi hafta kus kaldık ve o kızla konustugunu öğrendim. Dayanamadim obur kıza ulaştım çünkü canıma tak etti. Benim oldgumu bilerek konusyordu. Ben obur kıza yazınca, kız da benle dalga geçiyorsunuz ben hayatınızdan çıkacam diye mesaj atmış benim eskisine. Sonra da ben suclu oldum. Onu uzmusum.... Onun osuna busuna kurban olsaymışım.. sevgilisine söz vermis numarasini degistirip benden kurtulacaklarmis... Anneme babama kardeslerime sayisiz kufur..Benim.hatam onun ilk aldatmasında affetmekti evet.. Dayanamiyorum yapilanlara. Aldatıldim dünden beri uyuyamadim... Nefes alamıyorum, ölsem daha iyiydi diyorum. Ben ne yaptım ki bu insanlara. Bu acı geçsin diye olmek istiyorum. Zamanla geçer mi yoksa? Onlar benim canimi yakip mutlu olurlar mi. Ne olr yardım edin bana.........
İsabet olur. Adam lağım çukuru gibi ömrünüze yazıkEn kısa zamanda boşanacam
Haklisinisİsabet olur. Adam lağım çukuru gibi ömrünüze yazık
Yapmayın Allah aşkına bu kadar iradesiz misiniz ölmek kolaymı değer mi hiç hemde karaktersiz biri için