Gerçekten terkettiği için üzülüyor musunuz? Adam zaten bekar hayatı yaşıyormuş. Şimdi tescilli bekar olacak. Sadaka vermen lazım dahaArkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Arkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Var calisiyorum nafaka 1 bin 1 bin vermis 2 bin nedir ya bu zamanda cumartesi cocuklari gorme okadar nafakayi begenmiyosan cocuklari bana ver diyor yav neden icim yaniyor bana sucluymusum hissini nasil bu denli verebildiEşinizin boşamak içinde varmış düğün bahane olmuş gibi geldi.
Hem maddi olarak size danışmadan iş yapmış hemde manevi olarak tek başına eğlenmiş bu zamana kadar fazla da evlilik gibi bir hayatı yokmuş.
Uzun lafın kısası maddi olarak gücünüz var mı? Yolunuza tek devam edeceksiniz önemli olan bu.
Niye çok kötüsün? Adam senin yapman gereken ama yapmadığın şeyi yapmış işte. Ortada çok normak bir evlilik mi varmış sankiArkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Derdin boşanması mı yoksa nafakanın miktarı mı?Var calisiyorum nafaka 1 bin 1 bin vermis 2 bin nedir ya bu zamanda cumartesi cocuklari gorme okadar nafakayi begenmiyosan cocuklari bana ver diyor yav neden icim yaniyor bana sucluymusum hissini nasil bu denli verebildi
Ya o degil oda canimi yakti yani cocuklarina verdigi deger cezalandirir gibi derdim nafaka degilDerdin boşanması mı yoksa nafakanın miktarı mı?
Konuyu uzatmıcam demişsin de hiç anlatmamışsın ki
22 degilim 32yim buraya icimi dokmek icin alel acele girdim ....sabaha kadar uyumadim ...yeni bir hayat ne bilim kizmayin nolur canm cok yaniyor o gec geldiginde ben erkegim derdi okumus etmiste yani iyi bir kariyeri var ben benden habersiz araba sattiginda niye sattin dedim oda kumardami yedim sanki ticaret yapiyorum dedi bende basta oyle konusmamistik dedim bende kredisine destek oluyordum yani sonra küstum hep biseler yapti agrima gitti küstum simdiyse gidiyor anlasmali protokol leş gibi kabul etmessen benle muhattap olma avukatla olursun dedi
Asla isimden eve evden ise ne anneligimi ne esligimi hic begenmedi iyiyken herseyiydim ama ..gec gelen hep oyduEvlilik birliği içinde sadakat yükümlülüğünü mü çiğnediniz ? Kabul etmeyin anlaşmalı protokolü; eşinizin dediği gibi avukatla muhatap olun.
Bilmiyorum ablam bilmiyorum cocuklar babam nerde diye agliyor calistigim is yeri vs korkuyorum degermiydi bunlara babasini aradim dugune izinsiz gidemezsin diyorNeye içiniz yanıyor anlamadım? Evlilik birliğiniz yok, eşinizin size saygısı yok, sevmiyor, çoluk çocuğuna değer vermiyor para kaybı olarak görüyor. Evli olmak bu kadar önemli mi? Siz her yaptığını sineye çekmişsiniz ama o tek kalemde silmiş sizi. Asıl size danışmadan sizden habersiz ailenize ait malı mülkü sattığında siz boşamalıydınız. Niye size danışmayan fikrinizi önemsemeyen eş olarak saygı duymayan bu adam için içiniz yanıyor?
Muhtemelen yarım saatlik düğün değil mesele. Zaten boşayacaktı ama sizi suçlu çıkartmak için böyle yaptı ki istediğini başarmış. Neden kendinizi hatalı görüyorsunuz ?Arkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?