Cok tesekkurlerÇocuklarla bu konu hakkında konuşma sakın onları karıştırma, düzenli pedagoga götüreceğim deyin. Gelip alsın götürsün okula bağlantıyı kesmeyin. Boşanacağımızı sakince oturup anlatalım çocuklara travma yaşatmayalım yazın öküze. Avukatsız adım atmayın, sinir krizi geçirip açık-koz vermeyin. Ailesi kötü insanlar değilse çocukları yine götürün, dede babaanne ilişkisi devam etsin. Siz ayrılıyorsunuz ama çocukların kan bağı var, niye dedemi babaanemi göremiyorum soru işareti oluşmasın. Küçücük çocuklar, birden tüm dünyaları değişmesin, güvenli alanları yok olmasın.
Evi size bırakıyormuş, abinizden gelen parayla aldığınız arabanız var, işiniz mesleğiniz de var, tek sıkıntı nafaka. Onu da öyle kafasına göre belirleyemez. Size evi verip fedakarlık yapıyormuş gibi görünüp cücük kadar nafakayla kandırmaya çalışmış. Bu konularla asla tartışmayın avukatlarımız konuşsun deyin.
Kimseyi sevemem gibi konusuna gelince sevmeyiverin bir süre. Düzeninizi oturtun, çocuklarınız durumu kabullensin alışsın, daha sağlam adımlar atın sonra yine seversiniz. Önceliğiniz travmasız az zararla bu durumu atlatabilmek olmalı.
Hesap dökümleriyle o paraların sana ait olmadığını ispatlama şansın yoksa işin zor. Annene bir hesap aç, parayı oraya aktar. Borcum vardı ödedim deme şansın olur belki. Arabanın parasının abinin olduğu kanıtlanabilir. Paranın havale tarihi bellidir. Abim hediye etti diyebilirsin. O zaman belki ortak edinilmiş maldan çıkar. Avukatla konuş bunları. Mutlaka mantıklı bir çözümü vardır. Konuşman gerekenleri soracağın soruları bir yere not al hemen, unuttuğunnher şey sıkıntı olur.Annemin birikimleri vs hep benim hesabimda abimin arabasi benim uzerimde napcam o konuda bilmiyorum
Bahane aramış gibi gözüküyor üzmeyin kendinizi böyleArkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Aynen soyledide zaten kulagima geldi beyfendi arkadaslarinin ablasinin oldugu yere tayin istiyormus bense annemlerin oldugu ile cunku onun istedigi yerde benim eve gelmem 9u anca bulur o zaten evin yolunu bulmaz hangi bakici bizim saatleri kabul etcek cocuk 1.sinifa gitcek kim odev yaptircak ilgilencek benim annemlerin oldugu yerde en azindan ise yarim saat hastalik vs annemlere birakir giderim gec geldimmi onlar alir dedesi odev yaptirir birde cocuk istiyomus ikisine cok bakabildikya...yavas yavas dokuluyorBahane aramış gibi gözüküyor üzmeyin kendinizi böyle
Daha neleri çıkacak gör bak.Aynen soyledide zaten kulagima geldi beyfendi arkadaslarinin ablasinin oldugu yere tayin istiyormus bense annemlerin oldugu ile cunku onun istedigi yerde benim eve gelmem 9u anca bulur o zaten evin yolunu bulmaz hangi bakici bizim saatleri kabul etcek cocuk 1.sinifa gitcek kim odev yaptircak ilgilencek benim annemlerin oldugu yerde en azindan ise yarim saat hastalik vs annemlere birakir giderim gec geldimmi onlar alir dedesi odev yaptirir birde cocuk istiyomus ikisine cok bakabildikya...yavas yavas dokuluyor
İşte çoğu şeyi sineye çektiğimiz için bu hallere geldik ne yazık ki gerçi her işin sonunda bir kabahatli olacaksa o bizler oluyoruz… Sana en az bir çocuk kadar yükmüş zaten bu adam niye evlenmiş acaba biblo gibi koyacak seni bi kenara o gidecek gelecek sen bekleyeceksin olduAynen soyledide zaten kulagima geldi beyfendi arkadaslarinin ablasinin oldugu yere tayin istiyormus bense annemlerin oldugu ile cunku onun istedigi yerde benim eve gelmem 9u anca bulur o zaten evin yolunu bulmaz hangi bakici bizim saatleri kabul etcek cocuk 1.sinifa gitcek kim odev yaptircak ilgilencek benim annemlerin oldugu yerde en azindan ise yarim saat hastalik vs annemlere birakir giderim gec geldimmi onlar alir dedesi odev yaptirir birde cocuk istiyomus ikisine cok bakabildikya...yavas yavas dokuluyor
oldugum yer cok kucuk bir yer buranin en iyi bosanma avukati randevuyu anca cumaya alabildimBugün avukat ile görüşeceğim demiştin, ne oldu konu sahibi avukat ile görüştün mü?
oldugum yer cok kucuk bir yer buranin en iyi bosanma avukati randevuyu anca cumaya alabildim
Cok tesekkur ederim rabbim yardimciniz olsun...Annem kanseri atlatti ve bu durum onu cok etkiledi 5 kilo verdi surekli agliyor bitek o beni cok cok zorluyor eski insanlar birturlu bu bosanma isini hazmedemiyor cocuklar baba diye agliyor vs zor bir surec ama esimde narsist kisilik bozuklugu var bence hep o hakli ve ilginctir soyledigi seyleri soylemedim der soyledigi yalana kendide inanir ve ister cocugunun uzerine yemin et genede sana inanmaz...evi terkederken annem cocuklara aglayarak babaniz gidiyor gitme deyin dedi diye adam kendi gidisine degilde cocuklarin aslinda annem yuzunden agladigini soyledi cocuk diyoki anne babam sana bagirdi kavga ettiniz gitti cocuk aptal degil anliyor sen gittin diye agladin diyorum hem annem zavalli niye cocuklari aglatsin belki onlar derse gitmez diye dedi diyorum bir turlu buna ikna olmuyor tabi bunlae evi terkettikten bir gun sonraki yazismalarimizdi degisik bir insan iste abla ne diyimBen de yeni boşandım, konunun takipçisi olacağım. Bize mutlaka haber ver, bu adamın seni ve çocuklarını mağdur etmesine çok üzülürüm gerçekten. Benzer birşeyler yaşıyorum. Ben de nafaka almadan boşandım ama sonradan davamı açtım şimdi, kızımın nafaka davası görülüyor. Allah yardımcın olsun, eşinin gazına gelip sakin küfür vesaire yazma, benim eski eşim bunu çok yaptı sonra da savunma olarak yazışmalarımızı koyuyordu dosyaya. Kendisi annemin ve babamın namusuna küfür ederken sorun yoktu, belli ki bu taktikmiş.
Sakın üzülme, çatır çatır boşa, derler ya donuna kadar al alabilirsen.
Avukat ile de dikkatli ol, davanı mutlaka e-devletten kendinde takip et. Yaptığınız iş sözleşmesine öyle maddeler koyuyorlar ki sonunda bir bakıyorsun avukatın seni mağdur etmiş.
Dikkatli ol, kolaylıklar diliyorum.
Çok vicdansız bir adammış22 degilim 32yim buraya icimi dokmek icin alel acele girdim ....sabaha kadar uyumadim ...yeni bir hayat ne bilim kizmayin nolur canm cok yaniyor o gec geldiginde ben erkegim derdi okumus etmiste yani iyi bir kariyeri var ben benden habersiz araba sattiginda niye sattin dedim oda kumardami yedim sanki ticaret yapiyorum dedi bende basta oyle konusmamistik dedim bende kredisine destek oluyordum yani sonra küstum hep biseler yapti agrima gitti küstum simdiyse gidiyor anlasmali protokol leş gibi kabul etmessen benle muhattap olma avukatla olursun dedi
Yine ayıların soyunu devam ettiren bir kadın. Niye böyle hödük, size hapis hayatı yaşatıp kendisine cenneti yaşatan birinden çocuk yapıyorsunuz diye sormuyorum bile artık. Sormadım sayın :) Kurtulduğunuz için daha şükredip mutlu
Bunu aynen cevap olarak yazsaydın ona, 'ben barışalım dedim o kabul etmedi' diye delil sunacak o yazışmayı. Annene babana da sakın üzülme, onlara üzülüp vicdan yaptığın anda sen ölene kadar üzüleceksin. Onlar çekmiyor o adamı sen çekeceksin ömür boyu.Babam gitmis adama demiski ben bu yuvanin bozulmasini istemiyorum oda bende demis yalandan sonra bana msj atiyor madem benm istedigim sehre cocuklara kim bakcak gibi gelmek istemiyosan annem babam beraber yyasariz cocuklar ortaokula kadar sakami buya ulan daha dune kadar benim cocuklarima bakan annem babam vs olmasin cekirdek aile olmak istiyorum diyen adamin teklifine bak babami anamida silcem bu gidisle yeminle
Bir kere anayi babayi boşver.Babam gitmis adama demiski ben bu yuvanin bozulmasini istemiyorum oda bende demis yalandan sonra bana msj atiyor madem benm istedigim sehre cocuklara kim bakcak gibi gelmek istemiyosan annem babam beraber yyasariz cocuklar ortaokula kadar sakami buya ulan daha dune kadar benim cocuklarima bakan annem babam vs olmasin cekirdek aile olmak istiyorum diyen adamin teklifine bak babami anamida silcem bu gidisle yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?