- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.650
- 498
Verdim ama bosanamadim cok severek evlendim bitmediki sevgim suclusu benmiyim gonlumun elimde degildi .... iyiyken cok iyiydi cunku is para ticarete gelince gozu karariyordu oglum kizim kucukler 5 ve 3 yasindalarSiz zamanında gerekli olan yerde tepkinizi verseydiniz bugün yarım saat düğüne gittiniz diye o adam size boşanma davası açamazdı. Yaşadıklarınız kolay değil ama adam sizden zaten gitmiş sadece bahane arıyormuş işin adını koyabilmek için. Çocuklarınız çok küçük değil ise babası ile velayeti paylaşabilirsiniz nasıl olsa bakamayacak mecbur size geri getirecek o yüzden duygusal düşünüp her dediğine tamam demeyin.
Asla isimden eve evden ise ne anneligimi ne esligimi hic begenmedi iyiyken herseyiydim ama ..gec gelen hep oydu
Fırsat bu fırsat madem boşuyor boşanın. Kurtulmuş olursunuz. Ama bence blöf yapıyor, yerinizde olsam geri adım atmam, ben seni yıllardır çekiyorum, sen bunun için beni boşayacaksan kapı orada deyin. Adamın yaptığının sindirme politikası olduğunu düşünüyorumArkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Siz de bir avukat tutun, protokolü bir avukatla inceleyin, nafaka ne olursa olsun mutlaka tefe tüfe oranında yıllık güncelleme maddesi koyun. Anlaşmalı boşanmak isteyen oysa sizin kurallarınıza da uyacak yoksa çekişmelide yıllarca sürünürsünüz. Boşanmak isteyen o çabuk bitmesi onun işine gelir uzatma kozunuzu kullanmaktan çekinmeyin. Elinizdeki vatsap yazışmalarını sakın silmeyin hatta yeni deliller oluşturmak için yazışmada tartışma çıkarıp her şeyi itiraf ettirin, çekişmeliye dönerse bunlara ihtiyacınız olacak. Ev kendinize aitse hemen gidip aile şerhi koydurun.Var calisiyorum nafaka 1 bin 1 bin vermis 2 bin nedir ya bu zamanda cumartesi cocuklari gorme okadar nafakayi begenmiyosan cocuklari bana ver diyor yav neden icim yaniyor bana sucluymusum hissini nasil bu denli verebildi
ciddenmi?düğüne gittiğiniz içinmi boşanacağınızı sanıyorsunuz?adam bahane arıyormuş böyle saçma bişeyi bahane etmiş,keşke biraz daha zorlayıp daha mantıklı bir sebep bulsaymış o kadar bile yormamış kendini gelişine vurmuş,kendinizi suçlamayın zaten ayrılacakmışsınızda sizin haberiniz yokmuş,yeni öğrenmişsiniz,allah böyle insanlardan korusun herkesi...Arkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Ailecek zihniyet bu herkes cok hakli ama yuregime bisey oturdu nasil mani olabilirim naparim ne ederimHemen ara özür dile beyim benim neyime düğün kulun köpeğin olayım aslan yelelim boşama beni yiğidim bundan sonra ayağımı kapıdan çıkarmam diye söyle barışırsınız %100 etkili yöntemdir alana hayırlı olsun
Ben daha cocuk istemiyordum o yörede cok cocuk zihniyeti var belkide onu saglayacak yeni bir es her sey olabilir ...benden boyle cuzzamli gibi kacmasi ne bileyim sagolunciddenmi?düğüne gittiğiniz içinmi boşanacağınızı sanıyorsunuz?adam bahane arıyormuş böyle saçma bişeyi bahane etmiş,keşke biraz daha zorlayıp daha mantıklı bir sebep bulsaymış o kadar bile yormamış kendini gelişine vurmuş,kendinizi suçlamayın zaten ayrılacakmışsınızda sizin haberiniz yokmuş,yeni öğrenmişsiniz,allah böyle insanlardan korusun herkesi...
Ne saçma bir nedenArkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Onlari ortak yazmis bin lirada kisi basi vermis ben onla napim bu devirde oda beni cok uzduBu arada velayetle tehdit ediyorsa avcunu yalar. Çocuklarınız bakıma muhtaç yaşta, hiçbir hakim o çocukların velayetini sizden almaz. Yerinizde olsam nafakanın yanında çocukların kreş-bakıcı ücretlerini de kilitlerim ona, sakın pes etmeyin, aslında eli güçlü olan sizsiniz. Boşanıp defolup gidecek madem alabileceğiniz ne varsa almadan bırakmayın
ÖzBakımları benim üzerimde olduğuna göre kreş okul masrafları da onun üzerinde olmalı, diye bir düzeltme talep edin. Bu anlaşmayı imzalamak zorunda değilsiniz. Bir avukatla kendi sözleşmenizi hazırlayıp götürün ona, kabul etmezse kendi bilir, boşanmak isteyen siz değilsiniz sonuçta. Aslında eliniz çok güçlü siz hala farkına varamadınız.Onlari ortak yazmis bin lirada kisi basi vermis ben onla napim bu devirde oda beni cok uzdu
Bunun uzerine niye uzuluyosun anlamis degilimAsla isimden eve evden ise ne anneligimi ne esligimi hic begenmedi iyiyken herseyiydim ama ..gec gelen hep oydu
Bunu diyenlere tek demek istedigimgonlumun elimde degildi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?