- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
Ben uykusuzluk ve yemek yememekten dusunemiyorum lutfen beni aydinlatinKonu sahibi şu anda elinin ne kadar güçlü olduğunu bilsen onu kapında meletirsin de nasıl manüple ettilerse seni hala farkında değilsin.
Siz de bir avukat tutun, protokolü bir avukatla inceleyin, nafaka ne olursa olsun mutlaka tefe tüfe oranında yıllık güncelleme maddesi koyun. Anlaşmalı boşanmak isteyen oysa sizin kurallarınıza da uyacak yoksa çekişmelide yıllarca sürünürsünüz. Boşanmak isteyen o çabuk bitmesi onun işine gelir uzatma kozunuzu kullanmaktan çekinmeyin. Elinizdeki vatsap yazışmalarını sakın silmeyin hatta yeni deliller oluşturmak için yazışmada tartışma çıkarıp her şeyi itiraf ettirin, çekişmeliye dönerse bunlara ihtiyacınız olacak. Ev kendinize aitse hemen gidip aile şerhi koydurun.
Lütfen ezik durup ona çaresizliğinizi hissettirmeyin çünkü çaresiz değilsiniz, işiniz var, nafaka hakkınız var. Çocukların ağlamasına takılmayın şu an, siz güçlü durursanız onlar çaresizliğinizi hissetmezse sakinleşirler. Size insan muamelesi yapmayan adam kendi ayağıyla çekip gidiyor kullanın bunu, protokole mehir hakkınız, ona verdiğiniz altınınız falan varsa hepsini ekletin, boşasın bakalım kolaymıymış öyle boşanmak.
O protokol hazırlattıysa sizin de düzeltme yapma kendi şartlarınızı yazdırma hakkınız var. Uzaması sizin değil onun zararına, bırakın uzarsa uzasın, siz zaten yeni heyecanlara yelken açma hevesinde falan değilsiniz, kurtulmak isteyen o, her kurtuluşun da bir bedeli var. Ödesin bedeli kurtulsun, aslında sizi kurtaracak ama henüz siz bunun farkında değilsiniz.
Bak yukarıdaki alıntıladığım mesaja, bunların hepsini oku seni aydınlatırBen uykusuzluk ve yemek yememekten dusunemiyorum lutfen beni aydinlatin
Dugun bahanedir. Belki de aldatiyordu. Donuna kadar alın bosanma esnasindaArkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Cok tesekkurler elinize saglikSiz de bir avukat tutun, protokolü bir avukatla inceleyin, nafaka ne olursa olsun mutlaka tefe tüfe oranında yıllık güncelleme maddesi koyun. Anlaşmalı boşanmak isteyen oysa sizin kurallarınıza da uyacak yoksa çekişmelide yıllarca sürünürsünüz. Boşanmak isteyen o çabuk bitmesi onun işine gelir uzatma kozunuzu kullanmaktan çekinmeyin. Elinizdeki vatsap yazışmalarını sakın silmeyin hatta yeni deliller oluşturmak için yazışmada tartışma çıkarıp her şeyi itiraf ettirin, çekişmeliye dönerse bunlara ihtiyacınız olacak. Ev kendinize aitse hemen gidip aile şerhi koydurun.
Lütfen ezik durup ona çaresizliğinizi hissettirmeyin çünkü çaresiz değilsiniz, işiniz var, nafaka hakkınız var. Çocukların ağlamasına takılmayın şu an, siz güçlü durursanız onlar çaresizliğinizi hissetmezse sakinleşirler. Size insan muamelesi yapmayan adam kendi ayağıyla çekip gidiyor kullanın bunu, protokole mehir hakkınız, ona verdiğiniz altınınız falan varsa hepsini ekletin, boşasın bakalım kolaymıymış öyle boşanmak.
O protokol hazırlattıysa sizin de düzeltme yapma kendi şartlarınızı yazdırma hakkınız var. Uzaması sizin değil onun zararına, bırakın uzarsa uzasın, siz zaten yeni heyecanlara yelken açma hevesinde falan değilsiniz, kurtulmak isteyen o, her kurtuluşun da bir bedeli var. Ödesin bedeli kurtulsun, aslında sizi kurtaracak ama henüz siz bunun farkında değilsiniz.
Ailemde dugune gitmiycektin diyor herkes beni sucluyor yillardir o iznimi almadi bense sanki pavyona gitmisim gibi bu toplum baskisi beni mahvediyor yasamak evlatlar icin yoksa ben bu dunyada bu zihniyetlerle yapamiycamKonu sahibi geçmiş olsun, sakin olun Adam sizi boşamak için bahane arıyormuş,bu olmasa başka birşey bahane ederdi..O sizi ve çocukları çoktan gözden çıkarmış Bu güne kadar her haltina susmuş her dediğini yapmışsınız.Uzerinizden ölü toprağını atın .Avukata danışın çocukların ve kendinizin hakkını söke söke alın.Asıl şoku o yaşasın.....
Böyle bir adama iyi çocuk,en büyük hata bu.Altinda yatan bir sebep vardır mutlaka,çok komik bir bahane.Asla isimden eve evden ise ne anneligimi ne esligimi hic begenmedi iyiyken herseyiydim ama ..gec gelen hep oydu
Gerçekten ben bu kafaları anlamıyorum.İzin vermek,vermemek ne demek?Ailemde dugune gitmiycektin diyor herkes beni sucluyor yillardir o iznimi almadi bense sanki pavyona gitmisim gibi bu toplum baskisi beni mahvediyor yasamak evlatlar icin yoksa ben bu dunyada bu zihniyetlerle yapamiycam
Zaten onun için bi bahane sunmuş yanii o coktan seni kafandan silmiş çoktan böyle plan içindeydi canım hiçte kötü olmaArkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
22 degilim 32yim buraya icimi dokmek icin alel acele girdim ....sabaha kadar uyumadim ...yeni bir hayat ne bilim kizmayin nolur canm cok yaniyor o gec geldiginde ben erkegim derdi okumus etmiste yani iyi bir kariyeri var ben benden habersiz araba sattiginda niye sattin dedim oda kumardami yedim sanki ticaret yapiyorum dedi bende basta oyle konusmamistik dedim bende kredisine destek oluyordum yani sonra küstum hep biseler yapti agrima gitti küstum simdiyse gidiyor anlasmali protokol leş gibi kabul etmessen benle muhattap olma avukatla olursun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?