İçim yanıyor yardim edin

Ben uykusuzluk ve yemek yememekten dusunemiyorum lutfen beni aydinlatin
Bak yukarıdaki alıntıladığım mesaja, bunların hepsini oku seni aydınlatır

Dugun bahanedir. Belki de aldatiyordu. Donuna kadar alın bosanma esnasinda

Cok tesekkurler elinize saglik

Konu sahibi geçmiş olsun, sakin olun Adam sizi boşamak için bahane arıyormuş,bu olmasa başka birşey bahane ederdi..O sizi ve çocukları çoktan gözden çıkarmış Bu güne kadar her haltina susmuş her dediğini yapmışsınız.Uzerinizden ölü toprağını atın .Avukata danışın çocukların ve kendinizin hakkını söke söke alın.Asıl şoku o yaşasın.....

Ailemde dugune gitmiycektin diyor herkes beni sucluyor yillardir o iznimi almadi bense sanki pavyona gitmisim gibi bu toplum baskisi beni mahvediyor yasamak evlatlar icin yoksa ben bu dunyada bu zihniyetlerle yapamiycam

Ailemde dugune gitmiycektin diyor herkes beni sucluyor yillardir o iznimi almadi bense sanki pavyona gitmisim gibi bu toplum baskisi beni mahvediyor yasamak evlatlar icin yoksa ben bu dunyada bu zihniyetlerle yapamiycam
Gerçekten ben bu kafaları anlamıyorum.İzin vermek,vermemek ne demek?
Haber vermek zorundasınız,iki taraf içinde önemlidir ama izin mevzusu boşanmak için geçerli bir sebep değil Yani sadece bahane.Ailenize burda yazdığınız gibi açık açık anlatın.Akilli iseler damatlarının bir halt yediğini anlarlar

Banada hayatında biri var gibi geliyor o sebeple hemen boşanmak istiyor. O sebeple önce rahat olun bi avukatla kendi protokolünüzü hazırlayın isterse kabul etmesin çekişmeli boşanma en az 2-3 sene sürüyor, sürünür durur. Ya da blöf yapıyor sen üzerine gidersen geri adım atar. Blöfünü gör. Her durumda kozlar sende. Boşanmaktan korktuğunu belli etme. Kararlı görün ve öyle de ol.

Zaten onun için bi bahane sunmuş yanii o coktan seni kafandan silmiş çoktan böyle plan içindeydi canım hiçte kötü olma

Kesinlikle kendi sartlarinizi koyun. Gerekirse sizin avukat onun avukati ile görüssün. Siz muhatap olmayin. Belli ki pisligin teki

Panik halindesin şuanki psikolojiyle hata yaparsın bişeye imza atma artık hep avukatla ilerle
Düğüne gitmesine izin vermedim geçerli bir bahane değil muhtemelen hukuksal olarakta değildir senin elin daha kuvvetli birde altta ne yatıyor aldatıyor falanmı ortaya çıkarmaya çalışsan

Boşanmak isteyen o. Çok acelesi varsa boşanmak için senin şartlarını kabul edecek. Yoksa çekişmeli boşanma olur sürer yıllarca. Bunları ona söyle. İlla boşanacam ben diyorsa çocukların masrafını karşılasın yoksa beklesin boşanma olsun diye

Araba aldi küstüm diyorsunuz. Dügüne gitme dedi gittim. Sürekli bir iletişimsizlik var aranızda. Atarlı giderli hareketler. Madem ayrılınca üzülecektiniz ya daha uyumlu olacaktiniz, ya da bu adam zaten beni saymiyor sevmiyordu deyip önünüze bakacaksınız.
Boşanma sonrasinda da sürekli birbirinizi aramak hatta zaman zaman ortak zaman geçirmek zorunda kalacaksınız. Bu atarli giderli tutumunuzu bırakin. Yoksa cocuklariniza daha cok zarar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…