Bahane arıyormuş bence üzülmek yerine sevinin yolunuza bakın.ne güzel.bosanmak için uğraşmaniz gerekmeyecek. Zaten sizden habersiz iş yapması bekar hayatı yaşaması boşanmak için yeterli sebepler.Arkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
DEdigi laflar cok agir hic birseyi haketmiyorsun diyor e bundan bir ay once melegim bitanendim nolduda boyle oldu insan 5 sene boyunca nasil boyle rol yapar boyle kini nasil tasirBahane arıyormuş bence üzülmek yerine sevinin yolunuza bakın.ne güzel.bosanmak için uğraşmaniz gerekmeyecek. Zaten sizden habersiz iş yapması bekar hayatı yaşaması boşanmak için yeterli sebepler.
Sizi kışkırtacak şeyler yazarsa veya söylerse asla uymayın, hakaret, küfür içerikli konuşmalar yapmayın, eşiniz uyanık bir adam, her ne kadar haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek sayılsa da, yazdığınız veya söylediğiniz uygunsuz sözleri mahkemede delil olarak kullanabilir, ne derse desin kışkırtmalarına gelmeyin, o kışkırsın ağzına geleni yazsın siz yazmayın.DEdigi laflar cok agir hic birseyi haketmiyorsun diyor e bundan bir ay once melegim bitanendim nolduda boyle oldu insan 5 sene boyunca nasil boyle rol yapar boyle kini nasil tasir
Asıl sebep bu değildir.Bahanesi olmuştur.Bekar hayatı yaşıyor dediğiniz adam zatan size ve evliliğine değer vermemiştir.Bu ayrılığın maddi kısmına odaklanmanız menfaatinize olacaktır.Arkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Abim yurtdisindan para gondermisti araba al kullan diye bende aldim ne bileyim bu olayalara dahil olcagimi o bile ustumde ondanda tirsiyorum o araba arsa satti ben tasra bi yerdeyim ha diye alici bulmam imkansizAsıl sebep bu değildir.Bahanesi olmuştur.Bekar hayatı yaşıyor dediğiniz adam zatan size ve evliliğine değer vermemiştir.Bu ayrılığın maddi kısmına odaklanmanız menfaatinize olacaktır.
Paranın size abinizden geldiğini size ait olduğunu ispatlayabiliyorsanız arabada hak talep edemez. Belkide bu boşanma daha eskiden planlanmıştır. Evlilikten sonra edinilmiş malları elden çıkarması buna işaret olabilir. Bunu da delil hanesine yazabilirsin. Sattıktan ne kadar sonra boşanma fikrini ortaya attı meselaAbim yurtdisindan para gondermisti araba al kullan diye bende aldim ne bileyim bu olayalara dahil olcagimi o bile ustumde ondanda tirsiyorum o araba arsa satti ben tasra bi yerdeyim ha diye alici bulmam imkansiz
Ben cok safim ya hemen atladim para icin huzurunu evini satan bir adamsin tarzi demis bulundum sicagi sicagina ben evimde koca bir yalan koca bir yilanla yasamisim ....evet her tartismadan sonra o gelirdi ama her tartismanin sebebide oyduSizi kışkırtacak şeyler yazarsa veya söylerse asla uymayın, hakaret, küfür içerikli konuşmalar yapmayın, eşiniz uyanık bir adam, her ne kadar haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek sayılsa da, yazdığınız veya söylediğiniz uygunsuz sözleri mahkemede delil olarak kullanabilir, ne derse desin kışkırtmalarına gelmeyin, o kışkırsın ağzına geleni yazsın siz yazmayın.
Ben cok safim ya hemen atladim para icin huzurunu evini satan bir adamsin tarzi demis bulundum sicagi sicagina ben evimde koca bir yalan koca bir yilanla yasamisim ....evet her tartismadan sonra o gelirdi ama her tartismaninSizi kışkırtacak şeyler yazarsa veya söylerse asla uymayın, hakaret, küfür içerikli konuşmalar yapmayın, eşiniz uyanık bir adam, her ne kadar haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek sayılsa da, yazdığınız veya söylediğiniz uygunsuz sözleri mahkemede delil olarak kullanabilir, ne derse desin kışkırtmalarına gelmeyin, o kışkırsın ağzına geleni yazsın siz yazmayın.
Paranın size abinizden geldiğini size ait olduğunu ispatlayabiliyorsanız arabada hak talep edemez. Belkide bu boşanma daha eskiden planlanmıştır. Evlilikten sonra edinilmiş malları elden çıkarması buna işaret olabilir. Bunu da delil hanesine yazabilirsin. Sattıktan ne kadar sonra boşanma fikrini ortaya attı mesela
Bekar hayatı yasayan bırınden neden cocuk yaptınızzArkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Arabasini sattiktan sonra kavga cikti gecenlerde resmen satti... arsasinida bes gun once sattiParanın size abinizden geldiğini size ait olduğunu ispatlayabiliyorsanız arabada hak talep edemez. Belkide bu boşanma daha eskiden planlanmıştır. Evlilikten sonra edinilmiş malları elden çıkarması buna işaret olabilir. Bunu da delil hanesine yazabilirsin. Sattıktan ne kadar sonra boşanma fikrini ortaya attı mesela
Bence bunu da tut aklında, çekişmede kullanılabilir gibiArabasini sattiktan sonra kavga cikti gecenlerde resmen satti... arsasinida bes gun once satti
Aslinda ucuncu dorduncu cok cocuk istedi ben onu tam manasiyla tanidiktan sonra daha yapmadim son uc sene zirve yapti huzur bozmakta cunkuBekar hayatı yasayan bırınden neden cocuk yaptınızz
Burdan aldigim gucle bugun zaten elinden geleni ardina koyma yazdim iyiki varsinizSize o kadar çok kendinizi değersiz hissettirmiş ki şimdi kendinize güvenip adım atamıyorsunuz .
O adamdan daha değerli olduğunuzu unutmayın. Bu dünyaya iki can getirdiniz ve onların herşeyden çok size ihtiyacı var. İçinizdeki gücü biran önce farketmenizi diliyorum. Ne kadar susarsanız o kadar üzerinize gelir kendinizi asla ona ezdirmeyin.
Dik dur, senden kurtulacaksa bunun bedelini mutlaka ödesin. Evlatlarınla dımdızlak kalma ortada, çocukların bunu haketmiyorBurdan aldigim gucle bugun zaten elinden geleni ardina koyma yazdim iyiki varsiniz
Düğün bahane ablacımArkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?