İçim yanıyor yardim edin

Bahane arıyormuş bence üzülmek yerine sevinin yolunuza bakın.ne güzel.bosanmak için uğraşmaniz gerekmeyecek. Zaten sizden habersiz iş yapması bekar hayatı yaşaması boşanmak için yeterli sebepler.

Bahane arıyormuş bence üzülmek yerine sevinin yolunuza bakın.ne güzel.bosanmak için uğraşmaniz gerekmeyecek. Zaten sizden habersiz iş yapması bekar hayatı yaşaması boşanmak için yeterli sebepler.
DEdigi laflar cok agir hic birseyi haketmiyorsun diyor e bundan bir ay once melegim bitanendim nolduda boyle oldu insan 5 sene boyunca nasil boyle rol yapar boyle kini nasil tasir

DEdigi laflar cok agir hic birseyi haketmiyorsun diyor e bundan bir ay once melegim bitanendim nolduda boyle oldu insan 5 sene boyunca nasil boyle rol yapar boyle kini nasil tasir
Sizi kışkırtacak şeyler yazarsa veya söylerse asla uymayın, hakaret, küfür içerikli konuşmalar yapmayın, eşiniz uyanık bir adam, her ne kadar haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek sayılsa da, yazdığınız veya söylediğiniz uygunsuz sözleri mahkemede delil olarak kullanabilir, ne derse desin kışkırtmalarına gelmeyin, o kışkırsın ağzına geleni yazsın siz yazmayın.

Asıl sebep bu değildir.Bahanesi olmuştur.Bekar hayatı yaşıyor dediğiniz adam zatan size ve evliliğine değer vermemiştir.Bu ayrılığın maddi kısmına odaklanmanız menfaatinize olacaktır.

Asıl sebep bu değildir.Bahanesi olmuştur.Bekar hayatı yaşıyor dediğiniz adam zatan size ve evliliğine değer vermemiştir.Bu ayrılığın maddi kısmına odaklanmanız menfaatinize olacaktır.
Abim yurtdisindan para gondermisti araba al kullan diye bende aldim ne bileyim bu olayalara dahil olcagimi o bile ustumde ondanda tirsiyorum o araba arsa satti ben tasra bi yerdeyim ha diye alici bulmam imkansiz

Sanki iki cocuklu halimle artik kimseyi sevemem kimsede beni sevmez herkes bana art niyetle yaklasir oysa hayatini sürer gibi hissetmekten kendimi alikoyamiyorum ne aptal ne bastirilmis duygular bunlar kendimi degersiz gormek beni kahrediyor ama icimdeki baska bene söz geciremiyorum

Abim yurtdisindan para gondermisti araba al kullan diye bende aldim ne bileyim bu olayalara dahil olcagimi o bile ustumde ondanda tirsiyorum o araba arsa satti ben tasra bi yerdeyim ha diye alici bulmam imkansiz
Paranın size abinizden geldiğini size ait olduğunu ispatlayabiliyorsanız arabada hak talep edemez. Belkide bu boşanma daha eskiden planlanmıştır. Evlilikten sonra edinilmiş malları elden çıkarması buna işaret olabilir. Bunu da delil hanesine yazabilirsin. Sattıktan ne kadar sonra boşanma fikrini ortaya attı mesela

Sanki iki cocuklu halimle artik kimseyi sevemem kimsede beni sevmez herkes bana art niyetle yaklasir oysa hayatini sürer gibi hissetmekten kendimi alikoyamiyorum ne aptal ne bastirilmis duygular bunlar kendimi degersiz gormek beni kahrediyor ama icimdeki baska bene sö
Ben cok safim ya hemen atladim para icin huzurunu evini satan bir adamsin tarzi demis bulundum sicagi sicagina ben evimde koca bir yalan koca bir yilanla yasamisim ....evet her tartismadan sonra o gelirdi ama her tartismanin sebebide oydu

Sanki iki cocuklu halimle artik kimseyi sevemem kimsede beni sevmez herkes bana art niyetle yaklasir oysa hayatini sürer gibi hissetmekten kendimi alikoyamiyorum ne aptal ne bastirilmis duygular bunlar kendimi degersiz gormek beni kahrediyor ama icimdeki baska bene sö
Ben cok safim ya hemen atladim para icin huzurunu evini satan bir adamsin tarzi demis bulundum sicagi sicagina ben evimde koca bir yalan koca bir yilanla yasamisim ....evet her tartismadan sonra o gelirdi ama her tartismanin

Bekar hayatı yasayan bırınden neden cocuk yaptınızz

Arabasini sattiktan sonra kavga cikti gecenlerde resmen satti... arsasinida bes gun once satti

Insan yani insaniz hep isterya burnu sürtsun kahrolsun uzuntuden vs bu tipler boylede degil icin sogutmazlar esim evlilogimizden beri insan olamadin diyor mesela yani agir baya agir susmak susabilmek cidden cok zor o zamn niye cocuk istiyordun

Size o kadar çok kendinizi değersiz hissettirmiş ki şimdi kendinize güvenip adım atamıyorsunuz .
O adamdan daha değerli olduğunuzu unutmayın. Bu dünyaya iki can getirdiniz ve onların herşeyden çok size ihtiyacı var. İçinizdeki gücü biran önce farketmenizi diliyorum. Ne kadar susarsanız o kadar üzerinize gelir kendinizi asla ona ezdirmeyin.

Burdan aldigim gucle bugun zaten elinden geleni ardina koyma yazdim iyiki varsiniz

Burdan aldigim gucle bugun zaten elinden geleni ardina koyma yazdim iyiki varsiniz
Dik dur, senden kurtulacaksa bunun bedelini mutlaka ödesin. Evlatlarınla dımdızlak kalma ortada, çocukların bunu haketmiyor

Düğün bahane ablacım
Sevmiyor seni demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…