- 23 Ağustos 2020
- 4.786
- 9.158
- 108
- 35
Çocuklar küçükmüşVerdim ama bosanamadim cok severek evlendim bitmediki sevgim suclusu benmiyim gonlumun elimde degildi .... iyiyken cok iyiydi cunku is para ticarete gelince gozu karariyordu oglum kizim kucukler 5 ve 3 yasindalar
Evlenır evlenmez cocuk yapmak dusunulmelı bence, boyle durumlarda hem anne zorlanıyor hem cocuga yazıkAslinda ucuncu dorduncu cok cocuk istedi ben onu tam manasiyla tanidiktan sonra daha yapmadim son uc sene zirve yapti huzur bozmakta cunku
Kabul etmeyin haklarinizi alın.22 degilim 32yim buraya icimi dokmek icin alel acele girdim ....sabaha kadar uyumadim ...yeni bir hayat ne bilim kizmayin nolur canm cok yaniyor o gec geldiginde ben erkegim derdi okumus etmiste yani iyi bir kariyeri var ben benden habersiz araba sattiginda niye sattin dedim oda kumardami yedim sanki ticaret yapiyorum dedi bende basta oyle konusmamistik dedim bende kredisine destek oluyordum yani sonra küstum hep biseler yapti agrima gitti küstum simdiyse gidiyor anlasmali protokol leş gibi kabul etmessen benle muhattap olma avukatla olursun dedi
Abartma ağlasın ne olmuş. Barışmak için kendine sebep arıyorsun, yapma...Cocugum gece kalkmis agliyor babam nerde diye o gun kavga ettiniz gitti diyor sen dugune gittin diyor ya buna ben nasil dayanayim
Abartma ağlasın ne olmuş. Barışmak için kendine sebep arıyorsun, yapma...
Yemin ederim barisma degil cocuk bile dugune gittin kavga ettin diyor ....pazartesi avukat icin randevu bile aldim sadece cocuguma uzuldum arada yanan o oldu diyeAbartma ağlasın ne olmuş. Barışmak için kendine sebep arıyorsun, yapma...
Ya tamam desin. Çocuklar aklına gelir söyler, biri doldurur söyler. Ehliyet almaya yaşı yetmeyen çocuğun hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin bence. Veya bunu bahane olarak kullanmayın. Gerçek olan tek birşey var adam tam boşamalık. Sen boşamazsan o boşuyor işte.Yemin ederim barisma degil cocuk bile dugune gittin kavga ettin diyor ....pazartesi avukat icin randevu bile aldim sadece cocuguma uzuldum arada yanan o oldu diye
Tesekkurler haklisiniz alismak zorunda ...peki her sabah gelip alip okula goturuyor cocuklari ona artik taş koymalimiyim sizce yoksa duzen devammi etmeliYa tamam desin. Çocuklar aklına gelir söyler, biri doldurur söyler. Ehliyet almaya yaşı yetmeyen çocuğun hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin bence. Veya bunu bahane olarak kullanmayın. Gerçek olan tek birşey var adam tam boşamalık. Sen boşamazsan o boşuyor işte.
Götürürse götürsün babası sonuçta. Senden de yük kalkmış olur. Asla yükün tamamını üzerine alma. Bundan sonra kendin için vakit ayır, istediğin şeyleri yap, kendini geliştir, farklı insanlar tanı. Eşinin yaptıkları sana yeni fırsatlar oluşturuyor haberin yok.Tesekkurler haklisiniz alismak zorunda ...peki her sabah gelip alip okula goturuyor cocuklari ona artik taş koymalimiyim sizce yoksa duzen devammi etmeli
Çocuklarla bu konu hakkında konuşma sakın onları karıştırma, düzenli pedagoga götüreceğim deyin. Gelip alsın götürsün okula bağlantıyı kesmeyin. Boşanacağımızı sakince oturup anlatalım çocuklara travma yaşatmayalım yazın öküze. Avukatsız adım atmayın, sinir krizi geçirip açık-koz vermeyin. Ailesi kötü insanlar değilse çocukları yine götürün, dede babaanne ilişkisi devam etsin. Siz ayrılıyorsunuz ama çocukların kan bağı var, niye dedemi babaanemi göremiyorum soru işareti oluşmasın. Küçücük çocuklar, birden tüm dünyaları değişmesin, güvenli alanları yok olmasın.Tesekkurler haklisiniz alismak zorunda ...peki her sabah gelip alip okula goturuyor cocuklari ona artik taş koymalimiyim sizce yoksa duzen devammi etmeli
Çocuklar çok çabuk unutuyor. Eşiniz evlenir yeni üvey anneyi bile kabullenirler siz psikolojinizin bozulduğu ile kalırsınız. Evde konuşulduğu için bunları düşünüyor. Unutur hatırlamaz bile. Çamaşır suyuna dokunmak için ağlıyor diye düşünün. Hiç çocuk için bile çağırmayin. Bahane ettiğinizi düşünür. İyi bir avukattan destek alın. Zamana bırakın. Çocukları da başka şeylerle oyalayin. Baba dediğinde birlikte film izlemeyi falan teklif edin. Başka bir oyun oynayın.Yemin ederim barisma degil cocuk bile dugune gittin kavga ettin diyor ....pazartesi avukat icin randevu bile aldim sadece cocuguma uzuldum arada yanan o oldu diye
Onların iliskisine hiç karışmayın. Geçen psikolog arkadaşını örnek vererek bana şunu dedi. Neden bir ilizyon yaratmaya çalışıyorsun. Teni beyaz coguga sen esmersin esmersin demek gibi saçma bir şey..bırak gerçekle yuzlessin..kötü bir babası varsa babasının açığını kapatmak için ekstra uğraşma. Bırak o da onun gerçeği demişti. Çok haklı aslında. Çocuklar zaten herşeyin farkında. Sonra ilerde onlar kendi hayatını kurduğunda sen güçsüz ve ezik kaldığında kalmasaydin der. Güçlü olan babasının yanında üvey annesiyle falan daha iyi anlaşır..çünkü sağlıklı kalan onlar olur. İnsanlar evladın bile olsa sağlıklı mutlu ve güçlü insanların etrafında olmak istiyor.Tesekkurler haklisiniz alismak zorunda ...peki her sabah gelip alip okula goturuyor cocuklari ona artik taş koymalimiyim sizce yoksa duzen devammi etmeli
TEsekkur ederim oncelikle yazmistim cocuklara en azindan bir aciklama yapalim diye birebir sahit oldular cunku ama asla kabul etmedi nasil desem bir pislik ve ben denk gibiyim yuz yuze gelmeme nedenini cok sorguladim ama bulamadim insan gibi ayrilmak varken ..biz omur boyu yuz yuze gelmiycez o zaman onun nezdinde e bu cocuklarin birsuru ozel gunu var atiyorum yarin bile anne baba etkinligi var kucuk cocugum beraber gitcez diye havalara ucuyor yani en basitinden bu boyle dusmanca tavirlar anca aldatan kadin yada erkege yapilirÇocuklarla bu konu hakkında konuşma sakın onları karıştırma, düzenli pedagoga götüreceğim deyin. Gelip alsın götürsün okula bağlantıyı kesmeyin. Boşanacağımızı sakince oturup anlatalım çocuklara travma yaşatmayalım yazın öküze. Avukatsız adım atmayın, sinir krizi geçirip açık-koz vermeyin. Ailesi kötü insanlar değilse çocukları yine götürün, dede babaanne ilişkisi devam etsin. Siz ayrılıyorsunuz ama çocukların kan bağı var, niye dedemi babaanemi göremiyorum soru işareti oluşmasın. Küçücük çocuklar, birden tüm dünyaları değişmesin, güvenli alanları yok olmasın.
Evi size bırakıyormuş, abinizden gelen parayla aldığınız arabanız var, işiniz mesleğiniz de var, tek sıkıntı nafaka. Onu da öyle kafasına göre belirleyemez. Size evi verip fedakarlık yapıyormuş gibi görünüp cücük kadar nafakayla kandırmaya çalışmış. Bu konularla asla tartışmayın avukatlarımız konuşsun deyin.
Kimseyi sevemem gibi konusuna gelince sevmeyiverin bir süre. Düzeninizi oturtun, çocuklarınız durumu kabullensin alışsın, daha sağlam adımlar atın sonra yine seversiniz. Önceliğiniz travmasız az zararla bu durumu atlatabilmek olmalı.
Gerçekten düğüne gittiğiniz için boşanacaksa bosansin bence bu bahaneArkadaslar merhaba konuyu uzun uzadiya yazmiycam esim hep benden habersiz ali satim yapar arabamizi satar disardan gec gelir bekar hayati yasardi ...birgun dugune gitcektim yarim saatligine ....gitme dedi gittim ve evi terk etti ve beni bosuyor iki cocugum var icim yaniyor ben bunca sene sineye cekerken bir yarim saatlik dugun boylemi sonuclanmaliydi cok kotuyum cok
Sabırlı olmaya çalış, büyüdüğün zaman anlatacağım bunlar düğüne gittiğim için olmadı deyin yeterli şimdilik. Çocukları cam kavanozda büyütme şansımız yok maalesef, elbet beklenmedik sorunlarla karşılaşacaklar. Zamanla geçecek.Cocugum gece kalkmis agliyor babam nerde diye o gun kavga ettiniz gitti diyor sen dugune gittin diyor ya buna ben nasil dayanayim bu bir travma degilmi gel dedim beraber oturalim cocukla o gunku olaydan degil annecim biz senin annen babaniz ayri yasamaya karar versekte senin hep birlikte yanimda olcaz msjini verelim dedim ....yok birakin yuz yuze gelmeyi teli bile acmaz ...bu ne ofke ya 15 gunde ne degisti 6 sene boyunca insan olsaydin diyor bu evi yari yariya para verdik aldik ona bile haketmedigin halde sana birakiyorum diyor hadi maddiyati bosver yav tamm da cocuklarin psikolojisi ...ben cocuklari yemin olsun bahane etmiyorum sadece cocuk o aksamda kaldi onu atlatmasina destek olabilirdik
Onu bari yapsın, sakın engelleme, aleyhine delil olarak kullanır. Görüşmek isteyen akrabalarıyla da görüştür.Tesekkurler haklisiniz alismak zorunda ...peki her sabah gelip alip okula goturuyor cocuklari ona artik taş koymalimiyim sizce yoksa duzen devammi etmeli
Onada ev kaldi arti kira geliri onun iyi bir geliri var benim ceyregi bile degil bu evi zaten ben yari yariya almistim ev arsa araba onda benim ortak oldugum evde hic haketmedigin halde birakiyorum diyor vede borcum var bin tl bin tl anca diyor bunca satilan mal nereye gittiSabırlı olmaya çalış, büyüdüğün zaman anlatacağım bunlar düğüne gittiğim için olmadı deyin yeterli şimdilik. Çocukları cam kavanozda büyütme şansımız yok maalesef, elbet beklenmedik sorunlarla karşılaşacaklar. Zamanla geçecek.
Onu bari yapsın, sakın engelleme, aleyhine delil olarak kullanır. Görüşmek isteyen akrabalarıyla da görüştür.
Evi sana bırakmasını lütuf olarak yansıtmasına izin verme. Üzerinize giydiğiniz donun bile yarısı diğerine ait. Evi sana bıraktıysa sattığı mallardaki hakkına saysın, daha sana borçlu olduğuna kalıbımı basarım. Yapabilirsen tazminat da kopar bu adamdan, sudan sebeplerle aile birliğini ve çocukların psikolojisini bozmaktanmesajlaşırsanız konuyu buralara çek, ağzından laf al. Her şeyi planlamıştın değil mi o araziyi ve arabayı da benden mal kaçırabilmek için sattın de, o dökülür büyük ihtimalle
Cok tesekkurlerOnların iliskisine hiç karışmayın. Geçen psikolog arkadaşını örnek vererek bana şunu dedi. Neden bir ilizyon yaratmaya çalışıyorsun. Teni beyaz coguga sen esmersin esmersin demek gibi saçma bir şey..bırak gerçekle yuzlessin..kötü bir babası varsa babasının açığını kapatmak için ekstra uğraşma. Bırak o da onun gerçeği demişti. Çok haklı aslında. Çocuklar zaten herşeyin farkında. Sonra ilerde onlar kendi hayatını kurduğunda sen güçsüz ve ezik kaldığında kalmasaydin der. Güçlü olan babasının yanında üvey annesiyle falan daha iyi anlaşır..çünkü sağlıklı kalan onlar olur. İnsanlar evladın bile olsa sağlıklı mutlu ve güçlü insanların etrafında olmak istiyor.
Babası ile olan ilişkisine karışmayın hiç..veya profesyonel destek alın. İstanbul'da iseniz ücretsiz ve iyi bir yer tavsiye edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?