Evet katılıyorum onların sevgisi bambaşka yerleri hep ayrı sizinde başınız sağolsunEvcil beslemeyen, o bağı anlayamaz, şu resimde gördüğün sevimli şey benim kedimdi, öldü 7 sene oldu, hala bahsederken ağlarım. Başın sağolsun, diyecek söz bulamıyorum...
Teşekkür ederim, anne olmadan önce sahiplenmiştim, sokakta bulmuştum, yavruydu kaybolmuş hasta olmuş, kafasını taşıyamıyordu. Sabaha kadar gözümü kırpmadım, ölecek diye korkuyordum, sık sık nefes alıyor mu diye kontrol ediyordum, sonra canavar gibi oldu, çok garip bi bağ oluyor, bişey gelse başına hissediyorsun.. sizinde başınız sağolsun, umarım bu çok acı olay gözünüzün önünde olmamıştır, tahammülü çok zor.Evet katılıyorum onların sevgisi bambaşka yerleri hep ayrı sizinde başınız sağolsun
Allah'dan ben görmedim şuan 1 tek kaldı diğer Yen'i doğanları sahiplendirdikTeşekkür ederim, anne olmadan önce sahiplenmiştim, sokakta bulmuştum, yavruydu kaybolmuş hasta olmuş, kafasını taşıyamıyordu. Sabaha kadar gözümü kırpmadım, ölecek diye korkuyordum, sık sık nefes alıyor mu diye kontrol ediyordum, sonra canavar gibi oldu, çok garip bi bağ oluyor, bişey gelse başına hissediyorsun.. sizinde başınız sağolsun, umarım bu çok acı olay gözünüzün önünde olmamıştır, tahammülü çok zor.
Kendine alıştırırsan inanılmaz güzel bir canlı, kedi gibi sevdirmeye geliyorlar :) her canlı ölecek elbet ama, ömürleri uzun ve bakımları kolay... Ben papağan bakıyorum ama muhabbet kuşu da özeldir derim hep, kimse bilmez pek ama muhabbet kuşu aslen papağandır ve erkek alıp konusturabilirsin :)muhabbet kuşu istiyorum ben de ama sırf bu sebeple korkuyorum almaya.
Kendine alıştırırsan inanılmaz güzel bir canlı, kedi gibi sevdirmeye geliyorlar :) her canlı ölecek elbet ama, ömürleri uzun ve bakımları kolay... Ben papağan bakıyorum ama muhabbet kuşu da özeldir derim hep, kimse bilmez pek ama muhabbet kuşu aslen papağandır ve erkek alıp konusturabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?