içim yanıyor

Sağolun kızlar . Ve hayatın gerçeği şimdi gozlerimdeki şişliği gizleyip resmi bir şeye katılmak için gitmek zorundayım. Aglamami durduramiyorum nasıl ayakta kalicam bilmiyorum. Rol yapıcam simdi. Dünya çok kötü

Çok üzüldüm canım insan evcil hayvanı olunca aileden biri gibi görüyor ve insani derinden etkiliyor benimde kedi yavrularıma araba çarptı Yen'i doğanlarıda sahiplendirdik

Evcil beslemeyen, o bağı anlayamaz, şu resimde gördüğün sevimli şey benim kedimdi, öldü 7 sene oldu, hala bahsederken ağlarım. Başın sağolsun, diyecek söz bulamıyorum...
Evet katılıyorum onların sevgisi bambaşka yerleri hep ayrı sizinde başınız sağolsun

Evet katılıyorum onların sevgisi bambaşka yerleri hep ayrı sizinde başınız sağolsun
Teşekkür ederim, anne olmadan önce sahiplenmiştim, sokakta bulmuştum, yavruydu kaybolmuş hasta olmuş, kafasını taşıyamıyordu. Sabaha kadar gözümü kırpmadım, ölecek diye korkuyordum, sık sık nefes alıyor mu diye kontrol ediyordum, sonra canavar gibi oldu, çok garip bi bağ oluyor, bişey gelse başına hissediyorsun.. sizinde başınız sağolsun, umarım bu çok acı olay gözünüzün önünde olmamıştır, tahammülü çok zor.

Allah'dan ben görmedim şuan 1 tek kaldı diğer Yen'i doğanları sahiplendirdik

Canim basin sag olsun, kedim öldü, kopegim öldü (ki vet.de uyuttuk mecburduk cok aci cekiyordu) cok agladim. Ozellikle kedim yillar sonra bile ruyalarima giriyordu, iki defa ölümden dönmüştü ama 3. Olmadi bence bi evcil hayvan daha besle, onlara baktikca seninde acilarin hafifliyor ozlemin azaliyor. Ayrica o kadar çok yardima muhtaclar o kadar caresizler ki. Su anda evimde bi kedim bahcemde bi kopegim var hem esim bile der bu kedi bize ugur getirdi diye (yillarca cocugumuz olmuyor diye ugrastik ne zaman kedimiz geldi ben hamile kaldim)

Küçümsenecek bir acı değil aöa senle güzle bi hayat geçirmiş o seni mutlu etmiş , mutluymuş ki mutlu edebilmiş .... bence gidip topraktan çıkartmak gibi bi hata yapmayın daha çok üzülürsünüz bence , tüm canlılar ayni yollardan geçecek,bence yeni bi evcil sahiplenin

Oy yazık ya valla içim sızladı senin yerine hiç dayanamam böyle şeylere başın sağolsun... Çok zor bişey evcil hayvan kaybetmek insanla hayvan arasındaki bağı yaşamayan bilmez

Asla küçümsenecek bir acı değil. Ben iki kere evcilimi kaybettim. O yüzden anlıyorum seni. Masum, sana muhtaç ufacık bir tüy yumağı. Sevgini, ilgini bekliyor sadece. Annesi oluyor insan arkadaşı oluyor. Azıcık ses duyup korksa yanına gelip yanaşıyor, nereye gitsin ki başka. Kıyamam ben ona, mutlu yaşamış merak etme. Dargın da değildir sana. Biz onları ne kadar seviyorsak onlar da o kadar çok seviyor bizi. Çok sevildi, mutlu bir ömür geçirdi, kendini suçlama asla. Onun yuvası oldun sen, dayanağı oldun, koynunda büyüttün. Başın sağ olsun. Sabah sabah ağlattınız kızlar valla ya, umarım hepinizin dostları sağlıklı ve uzun bir ömür sürer sizlerle.

muhabbet kuşu istiyorum ben de ama sırf bu sebeple korkuyorum almaya.

muhabbet kuşu istiyorum ben de ama sırf bu sebeple korkuyorum almaya.
Kendine alıştırırsan inanılmaz güzel bir canlı, kedi gibi sevdirmeye geliyorlar :) her canlı ölecek elbet ama, ömürleri uzun ve bakımları kolay... Ben papağan bakıyorum ama muhabbet kuşu da özeldir derim hep, kimse bilmez pek ama muhabbet kuşu aslen papağandır ve erkek alıp konusturabilirsin :)

Teşekkür ederim hepinize kızlar. Toparlayamadim daha nasıl toparliycam onu da bilmiyorum. Çok derin bir özlem duyuyorum ve acı. İnanamıyorum gittiğine içim dişim yandı resmen bogazima taş oturdu . Mecalim yok tek tek alıntı yapmaya. Çok sağolun hepiniz hepimizin başı sağolsun. Başka bir evcil sahiplrnmeyecegim. Ona hayat boyu sadık kalacağım o benim ilk kizimdi ilk de kalacak yerine başka bir hayvan koymak fikri çok zor geliyor

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de 6 senelik tavşanım vardı. Evladım gibi seviyordum onu. Günlerce ağladım hatta haftalarca. Ama zaman geçtikçe insan alışıyor inanın bana. O üzüntü gidiyor. Yaşadığımız anılar gelince hüzünleniyorum sadece. O artık çok daha güzel yerde başka tavşanlarla beraber diye düşünüyorum.
Sevgilimle birlikte aldığımız hamster öldüğünde daha kötü olmuştum, düşünün bir hamster. Ama benim ve sevgilim için bir arkadaş gibiydi. İnsan alışıyor, her canlı bir gün ölümü tadacak sonuçta. Bir daha evcil hayvan almam veya sahiplenmem diye de düşünmeyin :)

petshopa gidip almak istemiyorum ama başka nerden bulunur bilmiyorum. konuşmasa da olur, yanımda takılsın, insan canlısı olsun yeter :)

kardeşimin de tavşanı vardı. sevimliydi. ben zaten hayvanlardan korktugum için pek yanına yaklaşmazdım. bebekken kendini sevdirirdi. büyüdükce huysuzlaşmaya başladı, kendini sevdirmeyip hırlar oldu, bütün evi de bi güzel kemirmişti yaramaz sonra babam artık evde tutmak istemedi durum böyle olunca. tavşan parkı tarzında bi yer vardı oraya verdiler. kardeşim günlerce agladı, o parka her gun gitti onu görmek için. ama ne kadar mutlu olmuş yaramaz oraya gidince ordan oraya koşturmuş öyle oldugunu görünce kardeşim de alıştı zamanla. ama hala resimlerine bakıp özler. aklıma bu geldi sen yazınca. biz de onu çok zor teselli etmiştik.

minik bi balıgımız ölse ona bile içimiz gidiyor. ellerinle bakıp beslediğin büyüttügün her şey bi yarımız oluyor, yitince de yıkılıyoruz dogal olarak. tavşanın nasıl öldüğünü bilemiyorum ama tavşanlar malesef evcil yasama uygun değil en ufak sesten ürküp ölen hayvanlar.

her canlının bi sonu var öyle düşün canım. her acı geçiyor eninde sonunda

offf düşününce bile kalbim sıkışıyor
allah sabır versin, dayanma gücü versin,
dünyanın en masum en güzel varlıkları onlar, melek doğup melek oluyorlar...

Keşke aglayinca geri gelse ah canım kızım. Ne yapıcam bilmiyorum aglmanin sonu yok
Ben de ölucem bir gün biliyorum ama o zamana dek onu çok ozliycem. Dilsiz meleğim ne sevimliydi . Tanıdığım en merhametli canliydi. İçim sıkılıyor böyle olmamaliydi. Ruyalarimda yok kırgın mı bana . Ah son bir kez öpüp kokusunu içime isleyebilseydim canım çok yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…