içim yanıyor

Bende bu duyguyu bilmiyorum ama basiniz sagolsun ne denebilir ki

CNm ya üzme kendini geçecek merak etme benimde kedim evden kaçtı günlerce ağladım ama İnan hafifliyor iyiki yavrusu vardıda o hafifletti yaramı bence daha uzun ömürlü bi evcil hayvan almalısın kedi gibi

Akşamdan beri ara ara mesajını okuyorum. Ne güzel zamanlarmis meğer senle özelden mesajlastigimiz zamanlar. Derdim var sanıyordum. Canim sağdı o zamanlar. Canım gidince o dertlere kurban oldum. O zamanlara donebilseydim o sıkıntıları cekseydim de kızım hayatta olsaydı. Keşke onu bırakıp uzağa gelmeseydim toparlayamiyorum kendimi

Neyzenin kopegine yazdığı şiiri okuyorum kızımın videolarını izliyorum. Nasıl unutulacak nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum

Beni de o günlere götürdün çay tabağım
Oğlum öldüğü gün anneme ağlarken demiştim ki:
Herkesin her şeyi var benim bi kedim vardı o da yok artık.
Sonraki günler hep mukayese ediyordum şöyle şöyle olsaydı da oğlum yaşasaydı diye. Çok istediğim her şeyi düşünüp onla karşılaştırıyordum olmasaydı hiçbiri o yaşasaydı diyordum, hala diyorum.
Ben de onu kaybettiğimin ertesi günü okula gittim sınavım vardı, sınıftan bir kız yanıma geldi yeni kedi sahiplenmiş bana "Senin de kedin vardı kuru mamaya nasıl alıştırabilirim?" dedi. O an kendime inanamadım. Deneyimlerimden bahsettim. Kedim dün öldü diyemedim. Gömülürken de bakamadım duramadım o yüzden ilk zamanlar sanki geri gelecekmiş gibi geldi. Hep rüyalarımda şimdi bazen öyle gerçek ki uyanınca kapımı tırmalama sesini duyacağımı sanıyorum

Bir daha evcil almam diyorsun ben de öyle diyordum. Eve alamıyorum çünkü annem asla bir daha böyle bir acı çekmek istemediğini söylüyor. Ama yine bir sürü sokak hayvanına bakıyorum. Yaralıysa veterinere götürüyorum ve bunun bana da oğluma da iyi geldiğini düşünüyorum. Sadece ben değil annem ve babam da öyle. Ben kedimin bizi bu konuda bilinçlendirmek üzere gönderilmiş bir melek olduğuna inanıyorum. Çünkü annem de babam da çok sokak hayvanının hayatına dokundu bu sayede.

Onu yanında götüremezdin yolda perişan olurdu. Senin de gidip yeni bir hayat kurman gerekiyordu. Şartlar böyle gerektirmiş bu konuda vicdan yapma. Çok çok şanslı bir hayat yaşamış bu da senin sayende. Emin ol o da sana minnettardır. Ağlamamak için içine atma. Ağla açılırsın küllenmesi gerek....

Ah ahlaragacim dünyayı verseler o gelsin yeter derim. Gözlerim yanıyor ağlamaktan. Başka bir şeyle ugrassam hayata tutunsam sanki ona ihanet edicem gibi geliyor. Yataktan çıkmak zor. Kokusunu özledim güzel yüzünü uçtu mu şimdi meleğim inanamıyorum

İlk zamanlar böyle düşünmen normal ama zamanla alışacaksın. Onsuzluğa değil bu duruma... Sen ona sıcak bir yuva oldun mutlu ettin. Emin ol o da sen çok mutlu ol isterdi.

Kendime inanamadım ama gözlerim doldu
En sıkıntılı zamanlarımda ayakta duran,inadina ağlamayan benim bile
Küçükken çok sevdiğim bir tavuğum vardı.Kucağımda büyümüştü.Annem onu bana sormadan bir başkasına vermişti.İçim nasıl da yanmıştı
Şimdi bile görsem tanırım,o kadar canlıdır hafızamda
Acın çabuk azalır inşallah.Onların yeri ap ayrı,sevgileri bambaşka

İlk zamanlar böyle düşünmen normal ama zamanla alışacaksın. Onsuzluğa değil bu duruma... Sen ona sıcak bir yuva oldun mutlu ettin. Emin ol o da sen çok mutlu ol isterdi.
Di li dı lı artık hep geçmiş zaman ekleriyle konusucam onun hakkında. Sukrediyorum onunla 6 seneye yakın gecirebildim onunla yaşama şansı edindim. Anneliği öğretti bana , canımdan can oldu. Umarım cok mutludur

Boynumda çizik izi kalmış kizimdan kalma. Umarım bir ömür kalır o iz. Sen benim en sessiz arkadasimdin hiçbir gün kalbimi kirmadin beni cirmalarken bile bana çok sevimli görünürdun. Ömrüm boyunca unutmayacağım seni tatlı kizim

of ağladım okuyunca. çok üzüldüm ben de kedimin birini kaybedince günlerce toparlanamamıştım.
sabah bahçede balkonumun altında yavru bir tekir kedi ölmüş. bir aylık falan ama yeni ölmüş uyuyor gibi, sabahtan beri aklıma geldikçe ağlıyorum.
uzun bir süre nefes alıyor mu diye bekledim, öyle güzel uyuyor gibiyki ki, saatlerdir aklımdan çıkmıyor, şimdi tavşanınızı okuyunca yine başladım ağlamaya.
başınız sağolsun, çok üzüldüm.

Kıyamam ya İnsanın sahiplendiği hayvan aynı evladı gibi oluyor. Bu sevgiyi hayvan sevmeyen anlayamaz... Allah acınızı hafifletsin

Cnm bnm inn senle birebir ayni duygulri ysadim bnmde can parcm oldu ynnda olamadim bnde asla almam eve birsey sadece sokk hyvnlari acisina alisiyosun ama unutmuyosin

Geçtiğimiz temmuz ayında 6 yıllık kuşumuz öldü. Evin maskotuydu. Her an omzumuzda, başımızda, elimizde bizimle iletişim halindeydi. Her yemek saatimizde bizimle sofrada olmak için çıldırırdı. Benim onu öpmemi, annemi de öpmeyi severdi. Evde birkaç saat yalnız kalsa döndüğümüzde bize trip atardı... Şimdi ev onsuz çok sessiz. Yeri okadar belli ki...
Konunu okuyunca acım depreşti resmen.
Hayvan veya insan farketmez, çok sevdiğin birini kaybetmek acı veriyor heleki yıllarını verip acıyı mutluluğu onunla yaşamışsan daha da acı o yüzden seni çok iyi anlıyorum.

Hepinize teşekkürler kızlar. Ahirette kızım da orada olacak mı ? Cennette mı olacak hayvanlar ? Biri bana bunlarin cevabını verebilir mi acaba
Canım hala yanıyor geçmedi daha

Hepinize teşekkürler kızlar. Ahirette kızım da orada olacak mı ? Cennette mı olacak hayvanlar ? Biri bana bunlarin cevabını verebilir mi acaba
Canım hala yanıyor geçmedi daha

Allah daha beter acılar vermesin canım...Bu dünyada herkes yolcu sırası gelen gidiyor hayvan insan farketmeksizin....

Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Kedim öldü benimde aylar geçti ve ben onu çok özledim.icim yanıyor.Allah sabır versin hepimize onlar bizim canlarımız o yüzden acıları da büyük oluyor..

Başınız sağolsun. Ne farkı var ki evlattan sanki, insan değil diye sanki. Siz çok iyi yürekli bir sahipmişsiniz, eminim ki tavşanınızda sizinle birlikte olduğu sürece çok mutlu olmuştur. Herkesin bir ömrü var dünyada, insanda olsa hayvanda olsa bir gün bitiyor, bir gün bizimkide bitecek. Umarım başka bir hayatta tekrar buluşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…