İçim yanıyor

yilinsongunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
146
46
48
28
Daha önce de bahsetmiştim sevgilimin ailesi bir takım hatalarımız yüzünden evliliğe sıcak bakmıyor diye. Her zaman çok sevdik kopamadık. Askerlik için tecilini bozmuştu. En azından askere gidene kadar devam edelim diye düşündük. Sonrasında o memleketine gidip ailesiyle iş kuracak. Çook çok uzaklara ve ailesi yüzünden kopmak zorundayız. Dün gece sevk tarihine baktığımızda son bir haftasının kaldığını öğrendik. Canım çok yanıyor. Bu kadar erken tahmin etmemiştik hiç. Sevdiğimle son bir haftamız ve onsuzluğu kaldıramıyorum. Ne yaparım nasıl atlatırım akıl verir misiniz

Sizi gerçekten seviyorsa eninde sonunda kavuşursunuz merak etmeyin. Yok ailesinin lafı ile hareket edecekse olmaması sizin de hayrınıza zaten.
Annesi birbirimize attığımız açık fotoğraflara tanık oldu, o yüzden beni istemiyorlar. Benle olursa onu reddedeceklerini söylemişler. O yüzden devam edemiyoruz. Ben de kopamıyorum :(

Annesi birbirimize attığımız açık fotoğraflara tanık oldu, o yüzden beni istemiyorlar. Benle olursa onu reddedeceklerini söylemişler. O yüzden devam edemiyoruz. Ben de kopamıyorum :(

Birbirimize diyorsun o zaman oğulları da atmış...
Bu aileye gelin gitmemen en hayırlısı

Annesi birbirimize attığımız açık fotoğraflara tanık oldu, o yüzden beni istemiyorlar. Benle olursa onu reddedeceklerini söylemişler. O yüzden devam edemiyoruz. Ben de kopamıyorum :KK43:
Belli ki siz evlenseniz bile aile size hiç rahat vermeyecek ve sevgilinizde arkanızda duramayıp sizi ailesine ezdirecek. Şu an üzülüyorsunuz ama belki gün gelir iyi ki olmamış dersiniz. Değer gördüğünüz ve gerçekten sevildiğiniz insanlarla.

Daha önce de bahsetmiştim sevgilimin ailesi bir takım hatalarımız yüzünden evliliğe sıcak bakmıyor diye. Her zaman çok sevdik kopamadık. Askerlik için tecilini bozmuştu. En azından askere gidene kadar devam edelim diye düşündük. Sonrasında o memleketine gidip ailesiyle iş kuracak. Çook çok uzaklara ve ailesi yüzünden kopmak zorundayız. Dün gece sevk tarihine baktığımızda son bir haftasının kaldığını öğrendik. Canım çok yanıyor. Bu kadar erken tahmin etmemiştik hiç. Sevdiğimle son bir haftamız ve onsuzluğu kaldıramıyorum. Ne yaparım nasıl atlatırım akıl verir misiniz
Bu kadar arabeske bağlamaya gerçekten gerek yok.

Belli ki siz evlenseniz bile aile size hiç rahat vermeyecek ve sevgilinizde arkanızda duramayıp sizi ailesine ezdirecek. Şu an üzülüyorsunuz ama belki gün gelir iyi ki olmamış dersiniz. Değer gördüğünüz ve gerçekten sevildiğiniz insanlarla.
İyi ki demem için bu günleri atlatmam lazım, sevgilimi çok seviyorum. Neden bu kadar güçsüzüm bende bilmiyorum

Neden ama, gerçekten sevdiğin birinden ayrılmak umursanmayacak bişey mi?
Böyle bir ailesi olan biriyle evlenmediğinize sevinmeniz lazım. İstenmeyen gelin modunda olan yüzlerce konu var. Okursanız ayrılmanın en doğru karar olduğunu anlarsınız

Sevgilim dediğin adam daha büyümemiş.
Anne bahane.
Anne bahane değilse zaten sen istememelisin. Bağımlı erkekten cacık bile olmaz.
Ayrıca resim meselesi seni ilerde üzer haberin olsun.

Sevgilim dediğin adam daha büyümemiş.
Anne bahane.
Anne bahane değilse zaten sen istememelisin. Bağımlı erkekten cacık bile olmaz.
Ayrıca resim meselesi seni ilerde üzer haberin olsun.
Şuan çok sevdiğim insandan ayrılacak olmanın üzüntüsünden mantıklı düşünemiyorum maalesef. Nasıl üzebilir resim konusunda?

Back
X