Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annesi birbirimize attığımız açık fotoğraflara tanık oldu, o yüzden beni istemiyorlar. Benle olursa onu reddedeceklerini söylemişler. O yüzden devam edemiyoruz. Ben de kopamıyorum
Sevgilinizin ailesi sizi ‘namus’ kavramı için reddediyor yani aksiyle suçluyor ama fotoğraflar karşılıklı atıldı, doğru mu okudum?
Oğulları ne oluyor burada ve siz de elinin kiri mi?
Buna dur diyemeyen hatta bu tutumuyla onaylayan bir adamcağızı mı seviyorsunuz, bunun için mi canınız yanıyor...
Sevgilinizin ailesi sizi ‘namus’ kavramı için reddediyor yani aksiyle suçluyor ama fotoğraflar karşılıklı atıldı, doğru mu okudum?
Oğulları ne oluyor burada ve siz de elinin kiri mi?
Buna dur diyemeyen hatta bu tutumuyla onaylayan bir adamcağızı mı seviyorsunuz, bunun için mi canınız yanıyor...
Ailesi normal bir tepki vermiş.Siz de olsanız aynısını yapardınız.Her aile çocuğunun iyiliğini ister.Kimse ailesini ezip geçmek istemez.Ailesini karşısına alan kişiden hayır gelmez.Ayrıca ailenin onaylamadığı ilişki de sağlıklı yürümez.
Ciplak resimler olmasaydi da yine evlenmeyecektiniz ki. Kendi kendinizi uzmeyin. Bitsin gitsin yenisine saglik.
Ailesi size laf etmis ya,kesin daha beter bir gelinle ugrasacaklar ileride. Bu isler boyle. Neyin lafini yaparsan inadina basina o gelir cunku.