İçim yanıyor

İş sevgilinizde bitiyor. Aile net derse desin, evlatlarını bir süre sonra affederler. Sevgiliniz pek mücadele etmeyecek gibi görünüyor.

Bir de merak ettim vallahi, adam pipi fotosu mu gönderdi size?!Eğer öyle ise kusucam çünkü.

Sevgilinizin ailesi sizi ‘namus’ kavramı için reddediyor yani aksiyle suçluyor ama fotoğraflar karşılıklı atıldı, doğru mu okudum?

Oğulları ne oluyor burada ve siz de elinin kiri mi?
Buna dur diyemeyen hatta bu tutumuyla onaylayan bir adamcağızı mı seviyorsunuz, bunun için mi canınız yanıyor...

Sevgilinizin ailesi sizi ‘namus’ kavramı için reddediyor yani aksiyle suçluyor ama fotoğraflar karşılıklı atıldı, doğru mu okudum?

Oğulları ne oluyor burada ve siz de elinin kiri mi?
Buna dur diyemeyen hatta bu tutumuyla onaylayan bir adamcağızı mı seviyorsunuz, bunun için mi canınız yanıyor...
Aslında sanıldığı gibi oğullarına tepkisiz kalmadılar. Belli bir süre konuşmadılar hatta. Sen kızı zorlamışsındır diye de tepki vermişler.

İki aile karşılaşırsa açacakları konu belli. Bunu çoğu insan kaldıramaz. Nasıl görmüş o Kadın da bu kadar özel bir şeyi
Genç bir teyzesi var, telefon şifresini öğrenmiş ve birlikte kurcalamışlar. O şekilde öğrendi. Annesi de öğrendiği gibi babasına anlatmış.

Aslında sanıldığı gibi oğullarına tepkisiz kalmadılar. Belli bir süre konuşmadılar hatta. Sen kızı zorlamışsındır diye de tepki vermişler.
O zaman şikayetçi olsalardı oğullarından, bu ısrar tacizdir çünkü.

Kusura bakmayın ama sevgilinizin hiç elle tutulacak tek bir tarafı yok, belki aile olayı bile bahane, anlatabildim mi?

Nasıl karşınıza geçip ‘ailem seni namussuz olarak gördüğü için istemiyor’ diyebiliyor ya, bu ne cürret...

Ailesi normal bir tepki vermiş.Siz de olsanız aynısını yapardınız.Her aile çocuğunun iyiliğini ister.Kimse ailesini ezip geçmek istemez.Ailesini karşısına alan kişiden hayır gelmez.Ayrıca ailenin onaylamadığı ilişki de sağlıklı yürümez.

Ciplak resimler olmasaydi da yine evlenmeyecektiniz ki. Kendi kendinizi uzmeyin. Bitsin gitsin yenisine saglik.
Ailesi size laf etmis ya,kesin daha beter bir gelinle ugrasacaklar ileride. Bu isler boyle. Neyin lafini yaparsan inadina basina o gelir cunku.

Genç bir teyzesi var, telefon şifresini öğrenmiş ve birlikte kurcalamışlar. O şekilde öğrendi. Annesi de öğrendiği gibi babasına anlatmış.
Ay bu aileye gelin gitme lütfen.
Kac kurtul.
Hadi gencler bi cahillik etmis,bunu babaya anlatmak niye?
Nasıl bi rezillik.

Back
X