- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi yilinsongunu
Hem +18 sitelerde aldatılıyorsun hem de çok güzel bir ilişkiniz varmış gibi evlenmeyeceğinize üzülüyorsun. Çok iyi olmuş senin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vahh vahh bu abazayla evlenemeyecek misin şimdiGirdiği siteleri incelediğimde genellikle bigo diye canlı yayın yapanların olduğu bir site olduğunu gördüm ve yine de bunu da kadınların oralarını buralarını görmek için yaptığı da aşikar
İnsanların ne yaşadığını bilmeden bu üslupla yorum yapmanız hoş değil.Vahh vahh bu abazayla evlenemeyecek misin şimdi![]()
Üzülmeni anlıyorum fakat böyle sapık biriyle evlenemediğin için çok şanslısınİnsanların ne yaşadığını bilmeden bu üslupla yorum yapmanız hoş değil.
Aa böyle bir durumda mı varHem +18 sitelerde aldatılıyorsun hem de çok güzel bir ilişkiniz varmış gibi evlenmeyeceğinize üzülüyorsun. Çok iyi olmuş senin için
Onu diyorum ben de siz iyi misiniz?? Reddederse etsin kendim çalışır ailemi kurarım sevdiğim kadın ile diyemiyor süt kuzusu bas şunun kıçına tekmeyi vurAilesi reddediyor ama![]()
Umursanacak birşey ancak bu kadar karalar bağlayacak birşey değil. Erkek arkadaşınız sizi çok sevmiyor bence, yoksa "ne olursa olsun sevdiğim insanın yanındayım" derdi. Ayrıca 22 yaşındayım bu zamana kadar kimseye açık fotoğrafımı atmadım, kocam olsun yine atmam. İnsanoğlu çiğ süt emmiş, neyi nerede kullanacağı hiç belli olmaz.Neden ama, gerçekten sevdiğin birinden ayrılmak umursanmayacak bişey mi?
Ne yaşadın Allah aşkına. Cinsel birliktelik bile yaşamış olsan dahi evlenme bu gavatla ondan önce sen bas tekmeyiİnsanların ne yaşadığını bilmeden bu üslupla yorum yapmanız hoş değil.
Geçen haberlerde gördüm adam karısına heyecan olur kameraya çekelim demiş sonra boşanırken görüntüleri yaymışUmursanacak birşey ancak bu kadar karalar bağlayacak birşey değil. Erkek arkadaşınız sizi çok sevmiyor bence, yoksa "ne olursa olsun sevdiğim insanın yanındayım" derdi. Ayrıca 22 yaşındayım bu zamana kadar kimseye açık fotoğrafımı atmadım, kocam olsun yine atmam. İnsanoğlu çiğ süt emmiş, neyi nerede kullanacağı hiç belli olmaz.
Evet aldatılmış ama erkek değil mi elinin kiri zihniyetinde konu sahibiAa böyle bir durumda mı var
E yuh o zaman hala neyin derdinde üzüntüsünde o zaman. Evleneyim de bir de o zaman aldatsın diye bekliyor heralde. Bu kadar kahrolmaya değer mi hem de böyle bir erkek içinEvet aldatılmış ama erkek değil mi elinin kiri zihniyetinde konu sahibi
Ya millet anne babasından ne kazıklar yiyor, kocan bile olsa çıplak fotoğraf atılır mı.. Hele ki konu sahibinin sevgilisi aldatma konusunda mimliyken. +18 sitelerde kamera açan bir adam kendisi, konu sahibi de bu adam için karalar bağlıyor.Geçen haberlerde gördüm adam karısına heyecan olur kameraya çekelim demiş sonra boşanırken görüntüleri yaymışçok kötü gerçekten dikkatli olmak lazım
Ay evet öyleymiş. Böyle insanlara pek üzülmüyorum ben acımasız diyebilirsiniz ama kendi düşen ağlamaz arkadaş hala bu adam için karalar bağlıyorsa ne hali varsa görsünYa millet anne babasından ne kazıklar yiyor, kocan bile olsa çıplak fotoğraf atılır mı.. Hele ki konu sahibinin sevgilisi aldatma konusunda mimliyken. +18 sitelerde kamera açan bir adam kendisi, konu sahibi de bu adam için karalar bağlıyor.