İçim yanıyor

20li yaşlardaki erkekle EV LE NİL MEZ..
Daha yaşayacakları var ohooo
Neden bu ısrar bırak yakasını napıosa yapsın kendine uygun adamakıllı birini bul allahaskına
Cıplak fotoyu ailesi nası görüyor o da saçma
Arabeskin dibine vurmussun kendikendine sanki cıplak foto olmasa evlenecekti hemen

Daha ortada ciddi bisey yokken bu raddelere gelindiyse zaten oluru yok bu işin sanki.
Kimse vazgecilmez degil. Karsindakinin sevgisi gucluyse ailesi bahane. Yani senin yapacagin mucadele edecegin bi durum yok.

elin herifinde çıplak resimlerinin ne işi var ki. Tamam seversiniz istediğinizi yaşarsınız da resim çok uc değil mi. Ailesinin eline nasıl geçmiş.hiçbir resmiyeti olmayan erkeklere cıplak resim gönderen kişiyi kim ister ki. Şimdi moderenler atlar hemen bende bağnaz yobaz değilim. Ama herşeyin bir adabı bir üsturubu var hele ki bizlerden önceki neslin çok da kaldırabileceği bir şey değil. o resimler senin annenin babanın eline geçse ne yaparlar bi düşün

Bakın herkesin kendi hayatı kim kime ne isterse atar orası ayrı ama bizim toplumumuzda böyle bir kıza büyükler iyi gözle bakmıyor. (haklılar demiyorum lince gelmeyin olanı söylüyorum) mücadele edip evlensen ne olacak seni hep istemeyecekler, en ufak bir şey gözlerine batacak, zamanla bu durum evlilik hayatında huzursuzluğa yol açacak. Sen ağzınla kuş da tutsan evlenmeden başka bir erkeğe çıplak foto atan birisin onların gözünde bu yargıyı yıkman çok zor. (tekrar söylüyorum ailenin ruh halinden bahsediyorum doğru ya da yanlış yapmışsın anlamında yazmadım). Bu yüzden önüne bak senin için ayrılmak en doğrusu.

Neden ama, gerçekten sevdiğin birinden ayrılmak umursanmayacak bişey mi?
Umursanacak birşey ancak bu kadar karalar bağlayacak birşey değil. Erkek arkadaşınız sizi çok sevmiyor bence, yoksa "ne olursa olsun sevdiğim insanın yanındayım" derdi. Ayrıca 22 yaşındayım bu zamana kadar kimseye açık fotoğrafımı atmadım, kocam olsun yine atmam. İnsanoğlu çiğ süt emmiş, neyi nerede kullanacağı hiç belli olmaz.

Umursanacak birşey ancak bu kadar karalar bağlayacak birşey değil. Erkek arkadaşınız sizi çok sevmiyor bence, yoksa "ne olursa olsun sevdiğim insanın yanındayım" derdi. Ayrıca 22 yaşındayım bu zamana kadar kimseye açık fotoğrafımı atmadım, kocam olsun yine atmam. İnsanoğlu çiğ süt emmiş, neyi nerede kullanacağı hiç belli olmaz.
Geçen haberlerde gördüm adam karısına heyecan olur kameraya çekelim demiş sonra boşanırken görüntüleri yaymış 😱 çok kötü gerçekten dikkatli olmak lazım

Geçen haberlerde gördüm adam karısına heyecan olur kameraya çekelim demiş sonra boşanırken görüntüleri yaymış 😱 çok kötü gerçekten dikkatli olmak lazım
Ya millet anne babasından ne kazıklar yiyor, kocan bile olsa çıplak fotoğraf atılır mı.. Hele ki konu sahibinin sevgilisi aldatma konusunda mimliyken. +18 sitelerde kamera açan bir adam kendisi, konu sahibi de bu adam için karalar bağlıyor.

Ya millet anne babasından ne kazıklar yiyor, kocan bile olsa çıplak fotoğraf atılır mı.. Hele ki konu sahibinin sevgilisi aldatma konusunda mimliyken. +18 sitelerde kamera açan bir adam kendisi, konu sahibi de bu adam için karalar bağlıyor.
Ay evet öyleymiş. Böyle insanlara pek üzülmüyorum ben acımasız diyebilirsiniz ama kendi düşen ağlamaz arkadaş hala bu adam için karalar bağlıyorsa ne hali varsa görsün

Back
X