- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi yilinsongunu
İfşa, tehdit? Hiç duymadınız mı?Şuan çok sevdiğim insandan ayrılacak olmanın üzüntüsünden mantıklı düşünemiyorum maalesef. Nasıl üzebilir resim konusunda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İfşa, tehdit? Hiç duymadınız mı?Şuan çok sevdiğim insandan ayrılacak olmanın üzüntüsünden mantıklı düşünemiyorum maalesef. Nasıl üzebilir resim konusunda?
ayyy annesi nasıl görmüş ki?Annesi birbirimize attığımız açık fotoğraflara tanık oldu, o yüzden beni istemiyorlar. Benle olursa onu reddedeceklerini söylemişler. O yüzden devam edemiyoruz. Ben de kopamıyorum![]()
Genç bir teyzesi var onunla birlikte benimle olan fotoğraflarına bakmak için telefonunu kurcalamışlar. O şekilde görmüş.ayyy annesi nasıl görmüş ki?
Aslında sanıldığı gibi oğullarına tepkisiz kalmadılar. Belli bir süre konuşmadılar hatta. Sen kızı zorlamışsındır diye de tepki vermişler.Sevgilinizin ailesi sizi ‘namus’ kavramı için reddediyor yani aksiyle suçluyor ama fotoğraflar karşılıklı atıldı, doğru mu okudum?
Oğulları ne oluyor burada ve siz de elinin kiri mi?
Buna dur diyemeyen hatta bu tutumuyla onaylayan bir adamcağızı mı seviyorsunuz, bunun için mi canınız yanıyor...
Genç bir teyzesi var, telefon şifresini öğrenmiş ve birlikte kurcalamışlar. O şekilde öğrendi. Annesi de öğrendiği gibi babasına anlatmış.İki aile karşılaşırsa açacakları konu belli. Bunu çoğu insan kaldıramaz. Nasıl görmüş o Kadın da bu kadar özel bir şeyi
O zaman şikayetçi olsalardı oğullarından, bu ısrar tacizdir çünkü.Aslında sanıldığı gibi oğullarına tepkisiz kalmadılar. Belli bir süre konuşmadılar hatta. Sen kızı zorlamışsındır diye de tepki vermişler.
Ay bu aileye gelin gitme lütfen.Genç bir teyzesi var, telefon şifresini öğrenmiş ve birlikte kurcalamışlar. O şekilde öğrendi. Annesi de öğrendiği gibi babasına anlatmış.