Icim yaniyor...

öyle bir kalemde silip atmak kolay olsa keske zor geliyor insana iste üzülmemek elde degil napim....

zor olur tabi ama souçta devam ettirmek de daha zor gelir
tabi ki bırakma tarafını denemeni önerebiliriz ki zaten sağlıklı bi birliktelik de olmaz canım
bütün hayatını karartmaktansa bi kaç gün üzülür seni gerçekten anlayan ve seven birini Mevla karşına çıkarınca çok bile zaman harcamışım ona ddersin

Daha bilmediğin neler vardır allah bilir..beyfendi orda gününü gün etsin sen burda acı çek,bırak yoluna gitsin canım,aklı hovardalıkta herhalde..bir gün dank eder gelir ama bekleme..

:-(((( Kimbilir suan nerde neler yapiyor hic aklima gelmezdi benimde birgün böyle seyler yazacagim ama kader iste...allah bildigi gibi yapsin...ya aslinda tip olarakta öyle kizlarin bakacagi bi tip degil hep kendide söyler dügünde herkes damata bak geline bak dicek diye yakisikli olsa hovardalik yapar dicem ama öyle ahim sahim bi tipide yok ama demekki icinde varmis :-(

ne güzel yazmissin :-( Bittigini kabullenmem gerek önce galiba icime sindirmem gerek bunu sonra ona söylemeliyim bittigini galiba

Aslinda ben herkesin ayril diyecegini tahmin etmiyodum belki abartiyorumdur diyodum ama kizlar hepinizde hem fikirsiniz demekki yollari ayirma vakti gelmis artik :-(

canım bnim önce yapılanlardan emin ol ki gerisi kolay olur hele bi emin olda yarın ola hayr ola sözü bu konuya göre oldu
emin olamadığın için huzursuzsun emin olsan yediemezsin kendine
zaten belki de arkadaşları o partyle ilgili resim ekler bekle istersen?:44:

eklerlermi bilmiyorum ...zaten sevgilime arkadaslarinin sayfasina baktim desem üste cikcak konuyu degistircek sen benim arkadaslarimi ne takip ediyosun dicek ve pat yüzüme teli kapatcak bende hic birsey bilmeyip ögrenemedigimle kalcam ve icim icimi yicek :-( Nasil etcem nasil yapcam bende bilmiyorum tek istedgim dogrulari ögrenmek eger dogruysa zaten hersey ben dönüp arkama bile bakmam hayatindan ceker gidrim...

Annesi duysa olay cikar aslinda annesinede duyurmak gerek ama degmez

böyle bi manyaktan kurtulduğuna sukret bı suru yalan varsa ılıskın hıc sağlam değılmıs bence psıkolojık sorunları vardır bıde evlencekmıssın yazık ederdın kendıne kım bılır daha neler yapardı evlenınce anladıgım kadarıyla sana deger vermıomus 9 gun tel acmamıs ceyızını kendın yapmıssın sen sımdı goremesende sonra anlıcaksın her ıste bı hayır oldugunu senı gercekten seven bırı karsına cıkınca

ah bilmiyorum ya kafam öyle karisikki sanki taslar yeni yeni yerine oturuyor kafamda :-( Ben üniversite son sinif ögrencisiyim yani aslinda akli basinda biriyim ama demekki ben bile kandirilmisim farkina varmamisim bazi seyler heleki deger görmedigimin....

evet canım hatta annesini arar sorarsın oğlun nerde die party zamanı benim facem var isersen bana kişi ismi ver ben bile bakarı yeterki sen üzülme ne gerek var?

evet canım hatta annesini arar sorarsın oğlun nerde die party zamanı benim facem var isersen bana kişi ismi ver ben bile bakarı yeterki sen üzülme ne gerek var?

ALLAH razi olsun canim bunu düsünmen bile beni cok mutlu etti

Kisilerin sayfalari acik bakabiliyorum bende arkadastan suan bile hala takipteyim ama birseý yazan yok...

Annesini arayip söylicm bittigini benden ögrensin bi kac gün gecsin hele...annesi bana hep ayrilma oglumdan ayrilirsan benim oglum kendini öldürür yasayamaz derdi görsün oglunun ne mal oldugunu ;-)

Pekkmezcim sen niye üzüyosun kendini? şükret böyle bir yalancıyı tanıdın 5 yılın sonunda, bu Allahın sana bir lütfu, ağlaması peşinden koşması yalvarması gereken o sen üzülme, hem yüzüne tel kapatmakta neymiş hemde 9 gün aramadan sormadan, Hiç böyle ilişki mi olur, sen evlilik planları yaparken o gününü gün etmiş, amaaaaaaaaan salla yahu elini sallasan ellisi..Hak etmemiş seni, Bence hemen ayrılmak istediğini söyle..

canım benim bencede söyle gitsin bak gör ne kendini öldürür nede başka bişey yapar hemen başkasını hatta başkalarını..!
erkek milleti işte yaa
tabi hepsi böle demek de değil
Rabbim inşaAllah daha iyi birini çıkarır karşına tatlım benim
nereli canım bu adi?

Son düzenleme:
üzgünüm ama erkekler bizim kadar saf ve temiz düşünmüyo bende 5 yıl biriyle görüştüm ve adam beni çok kolay silebildi.ben etle tırnak gibi ayrılamayız sanırdım.şimdi düşünüyorumda hayat bizi farklı yerle attı.unutulmuyo ama yapacak bişey yok...hayat devam ediyo.adam evlendi bile geçen faceden baktım yanında farklı bi kadım ölecegim aklıma gelirdi bunlar gelmezdi.ama aklına gelmeyen başına geliyo.zor günler seni bekliyo gerçekten biterse ama hayat devam ediyo mutlu olmak seninde hakkın....

denzlili canim...

denzlili canim...
hmm ege bölgesi beklenir canım boşver hiç takma oralarda böyle şeyler çok normal karşılanır tabi hepsi diyemem ama
istisnalar da yine kaideyi bozmamış
üzülme inan ki değmez o seni kaybettiğine üzülsün sen onu değil canım..

party günü söylerim sizede gelismelerden haber ederim zaten canim ;-) Valla icimi azda olsa rahatlattiniz ya cok sagolun...ben aptalmisim ne yazikki :-(

bana göstermesin allah evlensede ben görmiyim cünkü ne olursa olsun ona dayanamam iste VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsde olsa

Son düzenleme:
party günü söylerim sizede gelismelerden haber ederim zaten canim ;-) Valla icimi azda olsa rahatlattiniz ya cok sagolun...ben aptalmisim ne yazikki :-(

buna aptallık denmez canım güvenmişsin kimseye güvenmemen gerektiğini anlamış oldun sadece ve tabi insanları da tanıdın bundan sonra ona göre hareket edersin üzülme canım geç kalmış değilsin evlenemdiniz unutma

evlenmedik ama biz 5sene hep o ümitle yasadik hayaller kurduk...o koyuyor iste ben öle baglanmistimki kafam kaldiripbi erkege bile bakmadim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…