Icim yaniyor...

PeKKmeZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
38
0
36
Almanya
Canim nasil aciyor bir bilseniz kizlar gidip anlatacak kimsemde yok sizinle az cok paylasmak istedim belki icimdeki yangini hafifletir....azönce sevgilimin bana bir sürü yalanlar söyledigini farkettim oysa ben herseyi yapmistim onun icin 5 senelik bir iliskiyi maf etti yaza kavuscaktik birbirimize hersey yalan oldu yalan. Bu nasil bir aciymis allahim...Hayatimda ilk asik oldugum adam evlenecegim kocam olcak dedigim insan beni megerse kandirmis...bu nasil unutulur söyleyin bana nasil...Hersey yalanmis 5senelik bir iliski bos yere yasanmis...ben arkadasimin facebookundan onun arkadaslarinin sayfalarina baktim azönce (bizim ikimizdede facebook yok cünkü) ve gördümki bunlar bu hafta evde party düzenliyor...bol kizli bol alkollu ve benim sevgilim ismi bu safyada bol bol geciyor kizlar bile taniyor demekki ve alinan ickilerin sevgilime yetmiyecegi yaziyor ki o bana hic bir kizla merhabam bile yok ickiyi agzima sürmem bile derdi ben onu öyle tanidim simdiyse hersey yalanmis...gecenlerde sinirim bozuk dedi ve tam 9gün telefonlarima cikmadi aramadi sormadi beni sonra konustugumuzda agzindan kacirdi hali sahaya kahveye arkadaslarla felan takildik diye ama beni arayamadi 9 gün sinirleri bozuk diye allah bilir neler yapiyordu ben ne diyim artik hersey buraya kadarmis hersey yalanmis cok gzel kandirilmisim koskoca 5 sene boyunca...ben hem okuyup hem calistim sirf para biriktirip ceyiz düzebilmek icin onun yapma dedigi seyi yapmadim hayatima hep kisitlamalar getirdim lanet olsun ya

Daha önce burdada anlatmistim zaten bazi durumlari

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/489514-ask-denen-meret.html

Son düzenleme:
Canim nasil aciyor bir bilseniz kizlar gidip anlatacak kimsemde yok sizinle az cok paylasmak istedim belki icimdeki yangini hafifletir....azönce sevgilimin bana bir sürü yalanlar söyledigini farkettim oysa ben herseyi yapmistim onun icin 5 senelik bir iliskiyi maf etti yaza kavuscaktik birbirimize hersey yalan oldu yalan. Bu nasil bir aciymis allahim...Hayatimda ilk asik oldugum adam evlenecegim kocam olcak dedigim insan beni megerse kandirmis...bu nasil unutulur söyleyin bana nasil...Hersey yalanmis 5senelik bir iliski bos yere yasanmis...ben arkadasimin facebookundan onun arkadaslarinin sayfalarina baktim azönce (bizim ikimizdede facebook yok cünkü) ve gördümki bunlar bu hafta evde party düzenliyor...bol kizli bol alkollu ve benim sevgilim ismi bu safyada bol bol geciyor kizlar bile taniyor demekki ve alinan ickilerin sevgilime yetmiyecegi yaziyor ki o bana hic bir kizla merhabam bile yok ickiyi agzima sürmem bile derdi ben onu öyle tanidim simdiyse hersey yalanmis...gecenlerde sinirim bozuk dedi ve tam 9gün telefonlarima cikmadi aramadi sormadi beni sonra konustugumuzda agzindan kacirdi hali sahaya kahveye arkadaslarla felan takildik diye ama beni arayamadi 9 gün sinirleri bozuk diye allah bilir neler yapiyordu ben ne diyim artik hersey buraya kadarmis hersey yalanmis cok gzel kandirilmisim koskoca 5 sene boyunca...ben hem okuyup hem calistim sirf para biriktirip ceyiz düzebilmek icin onun yapma dedigi seyi yapmadim hayatima hep kisitlamalar getirdim lanet olsun ya

Belkı sevgılınle aynı adı tasıyan bska bırıdır :26:
9 gun sınırı bozuk dıye senınle konusmaması telefonlarına cıkmaması tuhaf :26:
Acıkca konustun mu bunları yuzune vurdun mu?

Belkı sevgılınle aynı adı tasıyan bska bırıdır :26:
9 gun sınırı bozuk dıye senınle konusmaması telefonlarına cıkmaması tuhaf :26:
Acıkca konustun mu bunları yuzune vurdun mu?

sevgilimin cevresinde onunla ayni ismi tasiyan baska biri yok biliyorum ve lakabida yaziyor isminin önünde ben ona defalarca sordum kizli erkekli ortamlara katiliyormusun diye hep hayir katilmiyorum asla icki icmem derdi hep yalanmis...konusmaz olurmuyum carsamba günü aksam konustuk neden beni aramadin dedim bi derdin varsa benimle paylassaydin ya dedim bittimi söyliyecegin laf ben yatcam dedi kapatti teli yüzüme bidahada aramadi sormadi bende aramadim... :-(((

sevgilimin cevresinde onunla ayni ismi tasiyan baska biri yok biliyorum ve lakabida yaziyor isminin önünde ben ona defalarca sordum kizli erkekli ortamlara katiliyormusun diye hep hayir katilmiyorum asla icki icmem derdi hep yalanmis...konusmaz olurmuyum carsamba günü aksam konustuk neden beni aramadin dedim bi derdin varsa benimle paylassaydin ya dedim bittimi söyliyecegin laf ben yatcam dedi kapatti teli yüzüme bidahada aramadi sormadi bende aramadim... :-(((

Madem ılıskı bıtırıcı konusuyor neden acık acık soylemıyor?
Derdı bu bellı kı...Aranızda evlılık muhabbetı de gecmıs sana nasıl soyleycıgını bılememıs sogutmaya calısmıs...
Ne deemek ''Bıttı mı soyleyeceklerın ben yatıyorum''? Sende arama sakın ozgurlugunun pesınde kosan bencılın tekı:50:

Son düzenleme:
tüm bunları konuş sevgilinle.herşeyin hesabını tek tek sorup ona göre karar ver

Onu yalan soylemeye ıten sey neydı acaba :26:
Sıkıyor muydun ? Yasaklar falan koyuyor muydun ?

Peşine düşülecek, hesap sorulacak, konuşulacak pek bir şey kalmamış :50:

9 gün arayıp sormuyorsa, konuşmaya çalıştığınızda "Bitti mi?" diyorsa...

Ağırlığınızı koruyun ve aramayın derim.

biz ilk günden itibaren 2012 dedik ozaman kavuscaz birbirimize dedik yillari aylari saydik aileme actim konuyu o trkiyede ben almanyada onun icin herseyi göze aldim türkiyede yasicaktim onun yaninda...ask ne kolay harcanan birseymis be yaziklar olsun...ben aglamayi bilmezdim suan agliyorum...

Yasaklar bastan beri karsilikli vardi biz gece alemi icki party falan filan bilmeyiz ikimizde (yada ben öyle saniyormusum) benim erkeklerle görüsmem yasakti zaten fazla muhabbeti olan biriside degilim oda yapmazdi kizlarla ne isim olurdu derdi ama suan o sayfada yazan kizlar resmen "kasar" tipinde...o benim ilkimdi bende onun

Peşine düşülecek, hesap sorulacak, konuşulacak pek bir şey kalmamış :50:

9 gün arayıp sormuyorsa, konuşmaya çalıştığınızda "Bitti mi?" diyorsa...

Ağırlığınızı koruyun ve aramayın derim.

o partynin oldugu gün arayip ne yaptigini sorup herseyi bildigimi sylemek istiyorum sadece sonrada yaziklar olsun der bitiririm herseyi suan sadece küsüz cünkü ayrilmadik o 9gün olayi yüzündende ayrilmazdim zaten ama bugün bunlari gördüm ya can evimden vuruldum kimbilir ne alemler yasiyorlardi onlarla o tip kizlar cünkü

Ben hep böyle uzun süreli ilişkilerde çiftlerin birbirlerinin her şeyini bilir, her şeyinden haberdar olurlar sanırdım. Ama sevgilin iyi maskelemiş kendini 5 yıl boyunca. Çok tuhaf gerçekten. Sanırım beraber fazla vakit geçiremiyorsunuz, ortak arkadaşlarınızla falan da yoksa 5 yıl içinde mutlaka anlardın.

Ben hep böyle uzun süreli ilişkilerde çiftlerin birbirlerinin her şeyini bilir, her şeyinden haberdar olurlar sanırdım. Ama sevgilin iyi maskelemiş kendini 5 yıl boyunca. Çok tuhaf gerçekten. Sanırım beraber fazla vakit geçiremiyorsunuz, ortak arkadaşlarınızla falan da yoksa 5 yıl içinde mutlaka anlardın.

canimi yakanda bu ya ben onu delice severken herseyi göze alirken onun yüzünde bir maske varmis gelip yüzüme ben baskasini seviyorum deseydi harbi erkekmissin gelip syledin sagol derdim ama arkamdan is cevirmesi bana yalan sylemesini kaldiramiyorum...ben hep dürüst oldum herkese karsi heleki ona karsi ama degmezmis ....yikildim...evlilik hayali kurarken suan tek basima kaldim

Ben almanyadayim o türkiyede ancak yazdan yaza görüsebiliyoduk birde arada ben yanina gidersem ama hergün telde konusuyorduk nette görüsürdük etrafimdaki herkes size imreniyorum derdi herkes bizden bahsederken masallah derde baslardi biz birbirimize cok bagliydik be ne olduysa hersey son 5-6 aydir oldu zaten :-( 2ay önce yildönümümüz vardi onu bile unuttu ben mesaj attim unuttun herhade diye cevap bile vermedi ertesi gün ben arayip sorunca neden yazmadim birseymi vardi diyince dogruyu söylemek gerekirse unuttum dedi daha hic unutmadi hic simdiye kadar hersey 5-6 ayda degisti :-(

Son düzenleme:
çok üzüldüm canım. yapacağın şeyi sen kendin söylüyrsun aslında. o parti günü onu ara. eğer açmazsa mesaj çek ve bittiğini söyle. arada mesafe olunca ilişkiyi yürütmek gerçekten çok zor oluyor. bence üzülme. ya evlenseydin onunla? gerçek yüzünü göremediğin biriyle? zararın neresinden dönersen kardır.

Ben almanyadayim o türkiyede ancak yazdan yaza görüsebiliyoduk birde arada ben yanina gidersem ama hergün telde konusuyorduk nette görüsürdük etrafimdaki herkes size imreniyorum derdi herkes bizden bahsederken masallah derde baslardi biz birbirimize cok bagliydik be ne olduysa hersey son 5-6 aydir oldu zaten :-( 2ay önce yildönümümüz vardi onu bile unuttu ben mesaj attim unuttun herhade diye cevap bile vermedi ertesi gün ben arayip sorunca neden yazmadim birseymi vardi diyince dogruyu söylemek gerekirse unuttum dedi daha hic unutmadi hic simdiye kadar hersey 5-6 ayda degisti :-(

sanaldan sanaldan giden bi ilişkicikmiş yani...

kendine iyilik yap ve zamanındn daha fazla çalmasına izin verme. kandırıldığın gerçeği ile yüzleş ve hayata dön.

canım sakın üzülme ya evlendikten sonra öğrenseydin onun bu biçimde bir insan olduğunu???
o zaman kötü olurdu işte boşver inan bana ağlamana üzülmene değmez o biçimdeki bir insan için.
dediğin gibi party anı ara ne yapıyorsun de ki zaten o anda büyük ihtimal açmaz ama sen yine de şansını dene tabi ara yine de ama sakın affetme.
öyle biriyse zaten unutulması gereken biri olmuş olur

öyle bir kalemde silip atmak kolay olsa keske zor geliyor insana iste üzülmemek elde degil napim....

Daha bilmediğin neler vardır allah bilir..beyfendi orda gününü gün etsin sen burda acı çek,bırak yoluna gitsin canım,aklı hovardalıkta herhalde..bir gün dank eder gelir ama bekleme..

Back
X