Icim yaniyor...

Üzüldüm gerçekten ya...Uzak ilişki bu yönden çok zor kandırmak çok basit.
İnsanın içinde varsa ve Allah korkusu yoksa herşeyi yapar.
Sevgilim uzakta benimde bazen ufak tefek yalanlar oluyor ama bu kadar ağır değil.
Yani bakkala gidiyorum diyorum ama evdeyim gibi. Bazen mecbur kalıp söylüyorum.
Zor ya çok zor canım ama güçlü durmaya çalış nolursa olsun.Canım sıkkın dediği 9günde bile gezmiş,eğlenmiş canı sıkkın insan onları yapabilirmi sence,İçinden gelirmi?
5 yıl az bi zaman değil,fakat gerçekleri görmen çokta iyi olmuş senin açından.
Bunlarla yaşamak zorundasın malesef=(

Üzüldüm gerçekten ya...Uzak ilişki bu yönden çok zor kandırmak çok basit.
İnsanın içinde varsa ve Allah korkusu yoksa herşeyi yapar.
Sevgilim uzakta benimde bazen ufak tefek yalanlar oluyor ama bu kadar ağır değil.
Yani bakkala gidiyorum diyorum ama evdeyim gibi. Bazen mecbur kalıp söylüyorum.
Zor ya çok zor canım ama güçlü durmaya çalış nolursa olsun.Canım sıkkın dediği 9günde bile gezmiş,eğlenmiş canı sıkkın insan onları yapabilirmi sence,İçinden gelirmi?
5 yıl az bi zaman değil,fakat gerçekleri görmen çokta iyi olmuş senin açından.
Bunlarla yaşamak zorundasın malesef=(

ben hep o yalan söylemez o bambaska biri yanimda olmasada bana yanlis yapmaz derdim ne kadar yanilmisim...ufak tefek olsaydi kske yalanlari onunda belki görmezden gelirdim 5senenin hatrina

azsonra arayip herseyi maziye gömecegim...tüm yasananlari koskoca 5 senemi...suan ölüyorum sanki ona nasil bitti diyecegim nasil dayanarim bilmiyorum...ama bizede hic ümit birakmadi...nefes bile alamiyorum

dün bütün gün sokaklardaydim aramaya cesaret edemedim dogrusu... 1saat önce girdim eve kendimi toparlayip arayacagim onu birazdan ama iyi degilim bu halde konusmak istemiyorum onunla aslinda ne diyecegimide bilmiyorum günlerdir kafamda cümleler kurup siliyorum ne derim ne yaparim bilmiyorum :-(

üzülme canim ama olmuyo için yaniyo bellkiki baska bi birlikteliği var ben senin yazdiklarini okuyunca aklima ilk gelen almanyaya gitmek için seni kullanmak istediği aklima geldi ama sen turkiyede yaşiycakmisin insanlar cift karaekterli belli olmyo bole birde uzaktasininz sen onun neler yaptigni goremessin seni aramasini bekle o gune kadar sen arama konusmak isterse konus bundada varidr bi hayir de hakkinda hayirlisi olur inşalh

erkekler için yılların bir önemi yok
evlenecekmişsiniz filan onu da umursamıyorlar
ben eski mesjlarını okuyorum ve bu adam mı beni terk etti diyorum
adamın gözü evlenmekte filan değil belki içini acıtacak ama öyle
benim de erkek arkadaşım son anda bıraktı beni ha şimdi gezsin tozsun eğlensin olan bana oluyor
ama bu bitiş onu bitirecek beni değil de kendine beni çok arayacak o hayat şimdi ona güzel geliyor ohhh gezip tozuyor kızlar filan sonra arkadaşlarının herbiri birer birer gidince anlayacak ne yaptığını o kızlarda bulsun aradığı belayı öyle düşün
yapmaz dediğiniz adamlar neler yapıyor neler ağzımız açık kalıyor
yol ver gitsin 2012 senin yılın olsun sizin olmasın
bizim de aynı idi hatta doğumgünüme yakın nişanlanacaktık doğumgünü hediyem olacaksın derdim boşş ver canım üzüleceksin ama bırak yol yakınken

erkekler için yılların bir önemi yok
evlenecekmişsiniz filan onu da umursamıyorlar
ben eski mesjlarını okuyorum ve bu adam mı beni terk etti diyorum
adamın gözü evlenmekte filan değil belki içini acıtacak ama öyle
benim de erkek arkadaşım son anda bıraktı beni ha şimdi gezsin tozsun eğlensin olan bana oluyor
ama bu bitiş onu bitirecek beni değil de kendine beni çok arayacak o hayat şimdi ona güzel geliyor ohhh gezip tozuyor kızlar filan sonra arkadaşlarının herbiri birer birer gidince anlayacak ne yaptığını o kızlarda bulsun aradığı belayı öyle düşün
yapmaz dediğiniz adamlar neler yapıyor neler ağzımız açık kalıyor
yol ver gitsin 2012 senin yılın olsun sizin olmasın
bizim de aynı idi hatta doğumgünüme yakın nişanlanacaktık doğumgünü hediyem olacaksın derdim boşş ver canım üzüleceksin ama bırak yol yakınken

katiliyorum canim sana gelen gideni aratir diye bosuna dememişler.mantikli cvp vermişsin canim bence sende bole yap

canım zaten garip bi ilişkiymiş sizinkisi.9 gün konuşmamak,telefonu yüzüne kapatıp ben yatıyorum demek vs..9 gün aramayan adamı 10uncu gün neden seni bulmasına izin veriyorsunki?9 gün neredeysen oraya git de.senin olmadığın bi partide işi ne.hemde kızlar içki falan.sen yat kalk dua et canım evlilik olmadan ortaya çıkmış bunlar.5 yılın hatrı var diye bu yalanları sakın sindirme yoksa ilerde çok üzülürsün

Kiyamammmmm ya sana :S

Allah'im sana bi sans verdi be canim, hayirlisi buymus demekki.
Ya evlenip ogrenseydin butun bunlari? Yani herzaman kotunun kotusu vardir.
Ara onu, icini dok. Oldu bitti, uzatmaya degmez.
Salla gitsin, ne hali varsa gorsun...

Bak kendin soyledin, hem okuyup hem calistim, ceyizimi kendim aldim dedin. Guclu bi kiz oldugun belli.
Icini daima ferah tut, annesine falan soyleme bosver. Rabbim elbet bir gun o pisligin cezasini verir.
Dualarim seninle canim benim :71:

Back
X