- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
-
kızlar nişanlıma dair içimde şüpheler oluşmaya başladı. sürekli kontrol altında tutuyorum nerdeyse son 1 haftadır falan.
aslında güveniyorum kendisine ama sitede o kadar şey okudum ki bende tereddüt etmeye başladım içime kurt düştü.
ortak face miz vardı . geçenlerle sürekli kavga ettiğimiz zamanlar oldu. kavga ettiğimiz zamanda eski kız arkadaşının profiline baktığını gördüm. (sadece 1kez) ama içime battı.
susamadım sordum. önce inkar etti sonra çok kırıcı konuştu gecenin bi yarısı da özür diledi :26:
neyse şüphe düştü ya bi kere 3 yıl önceki facesini açtım eski mesajlarını okudum. bi kız yüzünden ciddi kavga etmiştik. ben kızı engelleyip silmiştim. olaydan 2 ay sonra o kıza mesaj atmış k.bakma biriyle çıkıyorum o sildi sana da çok ayıp oldu falan demiş. ama 3 yıl sonra bunları görmek bile delirtti beni.
ve genelde tüm şifreni biliriz birbirimizin ama bilmediğim bir msn adresi var. yani şifresini bilmiyorum. aklıma gelecek herşeyi denedim ama açamadım mailini. gizli sorusunu da uğraştım ama bulamıyorum. sorsam yeniden kavga sebebi olacak sürekli takiptesin diye.
ama benimde içime batan şeyler var bilmiyorum belkide paranoyak davranıyorum ama kadın hisseder diye de bişi var sonuçta :26:
kızlar nişanlıma dair içimde şüpheler oluşmaya başladı. sürekli kontrol altında tutuyorum nerdeyse son 1 haftadır falan.
aslında güveniyorum kendisine ama sitede o kadar şey okudum ki bende tereddüt etmeye başladım içime kurt düştü.
ortak face miz vardı . geçenlerle sürekli kavga ettiğimiz zamanlar oldu. kavga ettiğimiz zamanda eski kız arkadaşının profiline baktığını gördüm. (sadece 1kez) ama içime battı.
susamadım sordum. önce inkar etti sonra çok kırıcı konuştu gecenin bi yarısı da özür diledi :26:
neyse şüphe düştü ya bi kere 3 yıl önceki facesini açtım eski mesajlarını okudum. bi kız yüzünden ciddi kavga etmiştik. ben kızı engelleyip silmiştim. olaydan 2 ay sonra o kıza mesaj atmış k.bakma biriyle çıkıyorum o sildi sana da çok ayıp oldu falan demiş. ama 3 yıl sonra bunları görmek bile delirtti beni.
ve genelde tüm şifreni biliriz birbirimizin ama bilmediğim bir msn adresi var. yani şifresini bilmiyorum. aklıma gelecek herşeyi denedim ama açamadım mailini. gizli sorusunu da uğraştım ama bulamıyorum. sorsam yeniden kavga sebebi olacak sürekli takiptesin diye.
ama benimde içime batan şeyler var bilmiyorum belkide paranoyak davranıyorum ama kadın hisseder diye de bişi var sonuçta :26:
msn şifresi,face şifresi verince bitiyormu hersey ?. ya adam istese 3 msn daha acar ruhun duymayabilir..şifreyle iş bitiyormuki.zaten sahsen körü körüne guvenmeye karsıyım bi şifrede bunu halletmez diye düşünüyorum.
ooo senin nişanlında evlilik yaklaştıkça birşeyler çıkartıyor...
aile problemleri falan vardı noldu cnm onlar gönlünü aldımı
anne kuzusuydu nasıl düzelme var mı ....
neyse konuyu saptırtmayayım
konu bi şekilde kapandı konuştuk orta yol bulduk ama işte benim içime bi şüphe düştü bi kere..
belkide sürekli tartışmalar falan yaşadık ya kafamda bişiler aramaya başladım. sorgulayıcı bi insan oldum sanki :26:
Kusura bakma canım seni üzmek istemem ama...içindeki şüphe seni asla rahat bırakmayacak. Ve hislerine güven, seni asla yanıltmayacak
Çok üzgünüm canım
o şifreyi buldun diyelim temiz çıktı bitiyomu tum guven bunamı baglı yani diyorymki zaten gizli kapaklı aldatacaksa bi baskasıyla bunuda herhalukarda yapar.tamam paranoyak ol demiyorumda tum guveninide sifrelere bağlama...
3 yıl önceki olayları karıştırmak doğru değil elbette..alan genişledikçe sorunlar artar.. yani ne kadar çok irdelersen o kadar çok olasılık çıkar. ancak birbirinizin tüm şifrelerini bilip bir tek bu adresini bilmemen garip mi?? bir yanım evet garip diyor bir tarafım hayır diyor. ben de eşimin face şifresini bilmiyorum sorsam söylemez mi ama merak etmiyorum neler yaptığını. çünkü biliyorum ki internete takılacak kadar zamanı yok gün içinde.. biraz da tanımayla alakalı galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?