içimde bi şüphe, kuşku

endoplazmik_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
209
0
0
Aydın
kızlar nişanlıma dair içimde şüpheler oluşmaya başladı. sürekli kontrol altında tutuyorum nerdeyse son 1 haftadır falan.

aslında güveniyorum kendisine ama sitede o kadar şey okudum ki bende tereddüt etmeye başladım içime kurt düştü.

ortak face miz vardı . geçenlerle sürekli kavga ettiğimiz zamanlar oldu. kavga ettiğimiz zamanda eski kız arkadaşının profiline baktığını gördüm. (sadece 1kez) ama içime battı.
susamadım sordum. önce inkar etti sonra çok kırıcı konuştu gecenin bi yarısı da özür diledi :26:

neyse şüphe düştü ya bi kere 3 yıl önceki facesini açtım eski mesajlarını okudum. bi kız yüzünden ciddi kavga etmiştik. ben kızı engelleyip silmiştim. olaydan 2 ay sonra o kıza mesaj atmış k.bakma biriyle çıkıyorum o sildi sana da çok ayıp oldu falan demiş. ama 3 yıl sonra bunları görmek bile delirtti beni.

ve genelde tüm şifreni biliriz birbirimizin ama bilmediğim bir msn adresi var. yani şifresini bilmiyorum. aklıma gelecek herşeyi denedim ama açamadım mailini. gizli sorusunu da uğraştım ama bulamıyorum. sorsam yeniden kavga sebebi olacak sürekli takiptesin diye.

ama benimde içime batan şeyler var bilmiyorum belkide paranoyak davranıyorum ama kadın hisseder diye de bişi var sonuçta :26:

Sizinki kadın hissederden çok dertsiz başıma dert arıyorum ya da eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorum olmuş.

eski sevgilisinin faceine bakması tabi kötü birşey .neden bakarlar onuda anlamam .bitmiş gitmiş işte daha neyi kurcalıyorsun .bu erkek milletine yaranılmıyor .hep uzaktakini merak ederler zaten .içinde kuşku varsa takipte ol derim .

kadın hissederse ufakta olsa bişey vardır derim ben bende hissettim yaptım ve aldatıldıgımı gördüm konumu okursan anlarsın :) o yüzde içinde bi kuşku varsa boş degildir o diye düşünüyorum birde eski kız arkadaşına bakabilir bende eski erkek arkadaşlarıma hatta onların eski kız arkadaşlarına hatta arkadaşlarımın eski erkek arkadaşlarına kadar bakıyorum merak degilmi napmış ne etmiş onlara fazla takılma sen :)

Bu kadar şüpheci davranarak bazı durumlara onu sen itiyor olabilirsin.(ki yapıyorsa o da bir ihtimal çünkü). 3 yıl öncesindeki olayları gözünün önüne getirerek kendini yıpratma. Sonuçta yeni olan bir şey çıkmamış facesinde

ayrıca kim eski kız arkadaşına falan bakmıyor ki

Son düzenleme:
takipte ol canım ama onada pek belli etme derim. ama sen bilirsin . çünkü belli ettiğinde üzülen yine sen olursun bi şekilde kendi haklı görür ozaman

ooo senin nişanlında evlilik yaklaştıkça birşeyler çıkartıyor...
aile problemleri falan vardı noldu cnm onlar gönlünü aldımı
anne kuzusuydu nasıl düzelme var mı ....
neyse konuyu saptırtmayayım

nasıl msn şifresinizi vermez ya sonuçta onunla berabersiniz onun özel herşeyi senide ilgilendirir.senden başka özel hayatı olamaz diye düşünüyorum...

msn şifresi,face şifresi verince bitiyormu hersey ?. ya adam istese 3 msn daha acar ruhun duymayabilir..şifreyle iş bitiyormuki.zaten sahsen körü körüne guvenmeye karsıyım bi şifrede bunu halletmez diye düşünüyorum.

şifreyi istemek istemiyorum zaten. durduk yere tekrar sorun yaşayacaz ve yine üzülecez.
yapmak istiyorsa gider başka msn alır sonuçta haberim bile olmaz.

bu msn yi bildiğimi biliyor. bilgisayar alışveriş sitelerine falan kayıtlıydı sanırım yanımda açıyordu bazen. ama o an hiç düşünüp şifresini sormadım. şimdi ise herşeyi denedim bulamıyorum şifreyi.

sonra youtube tan giriş yapmaya çalıştım o adres ile youube üyeliği falan da var o adresin. ama bilmiyorum şifreyi bulmanın bi yolunu düşünüyorum :26:

konu bi şekilde kapandı konuştuk orta yol bulduk ama işte benim içime bi şüphe düştü bi kere..

belkide sürekli tartışmalar falan yaşadık ya kafamda bişiler aramaya başladım. sorgulayıcı bi insan oldum sanki :26:

Kusura bakma canım seni üzmek istemem ama...içindeki şüphe seni asla rahat bırakmayacak. Ve hislerine güven, seni asla yanıltmayacak
Çok üzgünüm canım

şu bi gerçekki buraya girdiğimizden konuları okuduğumuzdan beri hep bi şüphe bi arayış içindeyiz maalesef güven sıfıra indi

ve tabi bişi daha var.

nişandan 3 ay sonra durakta beklerken birden garip davranmaya başladı bulunduğumuz yerden gitmeye çalıştı beni götürmeye çalıştı. ne oluyo falan dedim hiç bişi demedi. ama bi terslik olduğunu anladım. saf saf tamam dedim uzaklaştık bi müddet sonrada hadi durağa geri döndük ne oluyo dedim. eski kız arkadaşı varmışda durakta görmek istemişmiş de ondan uzaklaşmak istemiş sonrada o gitmiştir diye bizde durağa geri dönmüşüz.
öyle sinir oldum ki farkındamısın bilmem ama ben artık senin nişanlınım dedim. kızdım konuşmadım ağladım sinirden fazla. sonra ne dillerle özürlerle almıştı gönlümü.

ama bunların hepsini düşününce kuşkum gitmiyo işte.
ne yani kız görse ne oalcaktı gelip bişi mi diyecekti sanki ???????

Kusura bakma canım seni üzmek istemem ama...içindeki şüphe seni asla rahat bırakmayacak. Ve hislerine güven, seni asla yanıltmayacak
Çok üzgünüm canım

off evet sürekli aklımı kurcalıyor zaten. o msn nin şifresini öğrenmenin bi yolu olmayı ya. herşeyi denedim ama olmuyo. tüm şifreleri denedim. gizli soruyu denedim. ikinic adres yazmıştır belki die denedim ama yok bulamıyorum şifreyi.

sormak da istemiyorum . sorarsam hep kavga edecez hemde isterse başka bir adres alır yine yeniden :26:

o şifreyi buldun diyelim temiz çıktı bitiyomu tum guven bunamı baglı yani diyorymki zaten gizli kapaklı aldatacaksa bi baskasıyla bunuda herhalukarda yapar.tamam paranoyak ol demiyorumda tum guveninide sifrelere bağlama...

Son düzenleme:
o şifreyi buldun diyelim temiz çıktı bitiyomu tum guven bunamı baglı yani diyorymki zaten gizli kapaklı aldatacaksa bi baskasıyla bunuda herhalukarda yapar.tamam paranoyak ol demiyorumda tum guveninide sifrelere bağlama...

bitecek mi , bitmeyecek mi bilmiyorum..

aslında iyi görünüyoruz yani herşeyini söyler paylaşır falan filan ama okuduklarımdan mıdır yoksa yaşadığım bazı şeyleri kafamda kuruyormuyum neyim bunu bilmiyorum

ama içimde bi kuşku bi ses var bilmiyorum ne çıkacak...

Sanki hersey sadece face, msn mail adresinde bitiyor güvenin varsa kontrol etme ama güvenin yoksa adam birsey yapmamis bile olsa hep birsey bulcaksin..
Güvensiz yürümez biryerde kopar ipler ..

3 yıl önceki olayları karıştırmak doğru değil elbette..alan genişledikçe sorunlar artar.. yani ne kadar çok irdelersen o kadar çok olasılık çıkar. ancak birbirinizin tüm şifrelerini bilip bir tek bu adresini bilmemen garip mi?? bir yanım evet garip diyor bir tarafım hayır diyor. ben de eşimin face şifresini bilmiyorum sorsam söylemez mi ama merak etmiyorum neler yaptığını. çünkü biliyorum ki internete takılacak kadar zamanı yok gün içinde.. biraz da tanımayla alakalı galiba..

aslında şuan için herşey iyi . ve ben güveniyorum ama bi yanım acaba diyerek yaklaşıyor. buda psikolojimi bozuyor.
aslında o adrestede şimdiye dair bişi bulmayacağımdan eminim.
yani o adresin kayıtlı olduğu diğer siteler youtube gibi, hocam gibi, benden önce bu sitelerde neler yazmış neler yapmış bunları merak ediyorum.

3 yıl önceki durumdan haberim yoktu mesela o kadar kavga ettik o konu yüzünden üstüne kıza mesaj atmış k.bakma diye. sanki çok öneli bi kız hey allahım yaa..

yani şimdiye dair bişi bulacağım sanmıyorum dediğim gibi ama öncesini de irdelemek istiyorum. farklı şeyler çıkar mı diye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…