- Konu Sahibi endoplazmik_kedi
-
ve tabi bişi daha var.
Nişandan 3 ay sonra durakta beklerken birden garip davranmaya başladı bulunduğumuz yerden gitmeye çalıştı beni götürmeye çalıştı. Ne oluyo falan dedim hiç bişi demedi. Ama bi terslik olduğunu anladım. Saf saf tamam dedim uzaklaştık bi müddet sonrada hadi durağa geri döndük ne oluyo dedim. Eski kız arkadaşı varmışda durakta görmek istemişmiş de ondan uzaklaşmak istemiş sonrada o gitmiştir diye bizde durağa geri dönmüşüz.
öyle sinir oldum ki farkındamısın bilmem ama ben artık senin nişanlınım dedim. Kızdım konuşmadım ağladım sinirden fazla. Sonra ne dillerle özürlerle almıştı gönlümü.
Ama bunların hepsini düşününce kuşkum gitmiyo işte.
Ne yani kız görse ne oalcaktı gelip bişi mi diyecekti sanki ???????
kızlar nişanlıma dair içimde şüpheler oluşmaya başladı. sürekli kontrol altında tutuyorum nerdeyse son 1 haftadır falan.
aslında güveniyorum kendisine ama sitede o kadar şey okudum ki bende tereddüt etmeye başladım içime kurt düştü.
ortak face miz vardı . geçenlerle sürekli kavga ettiğimiz zamanlar oldu. kavga ettiğimiz zamanda eski kız arkadaşının profiline baktığını gördüm. (sadece 1kez) ama içime battı.
susamadım sordum. önce inkar etti sonra çok kırıcı konuştu gecenin bi yarısı da özür diledi :26:
neyse şüphe düştü ya bi kere 3 yıl önceki facesini açtım eski mesajlarını okudum. bi kız yüzünden ciddi kavga etmiştik. ben kızı engelleyip silmiştim. olaydan 2 ay sonra o kıza mesaj atmış k.bakma biriyle çıkıyorum o sildi sana da çok ayıp oldu falan demiş. ama 3 yıl sonra bunları görmek bile delirtti beni.
ve genelde tüm şifreni biliriz birbirimizin ama bilmediğim bir msn adresi var. yani şifresini bilmiyorum. aklıma gelecek herşeyi denedim ama açamadım mailini. gizli sorusunu da uğraştım ama bulamıyorum. sorsam yeniden kavga sebebi olacak sürekli takiptesin diye.
ama benimde içime batan şeyler var bilmiyorum belkide paranoyak davranıyorum ama kadın hisseder diye de bişi var sonuçta :26:
kızlar nişanlıma dair içimde şüpheler oluşmaya başladı. sürekli kontrol altında tutuyorum nerdeyse son 1 haftadır falan.
aslında güveniyorum kendisine ama sitede o kadar şey okudum ki bende tereddüt etmeye başladım içime kurt düştü.
ortak face miz vardı . geçenlerle sürekli kavga ettiğimiz zamanlar oldu. kavga ettiğimiz zamanda eski kız arkadaşının profiline baktığını gördüm. (sadece 1kez) ama içime battı.
susamadım sordum. önce inkar etti sonra çok kırıcı konuştu gecenin bi yarısı da özür diledi :26:
neyse şüphe düştü ya bi kere 3 yıl önceki facesini açtım eski mesajlarını okudum. bi kız yüzünden ciddi kavga etmiştik. ben kızı engelleyip silmiştim. olaydan 2 ay sonra o kıza mesaj atmış k.bakma biriyle çıkıyorum o sildi sana da çok ayıp oldu falan demiş. ama 3 yıl sonra bunları görmek bile delirtti beni.
ve genelde tüm şifreni biliriz birbirimizin ama bilmediğim bir msn adresi var. yani şifresini bilmiyorum. aklıma gelecek herşeyi denedim ama açamadım mailini. gizli sorusunu da uğraştım ama bulamıyorum. sorsam yeniden kavga sebebi olacak sürekli takiptesin diye.
ama benimde içime batan şeyler var bilmiyorum belkide paranoyak davranıyorum ama kadın hisseder diye de bişi var sonuçta :26:
ister erkekler ister biz yapalım bayanlar, kıskanclık zayıflık gostergesidir. Haaa çapkınlık iyi mi oda zayıflık gostergesi. Ben eger sevgimle, yaptıgım yemeklerle , ben olarak kocamı eve baglıyamıyorsam sucu eşimde aramam. Son zamanlarda biz kadınlar iş hayatına fena daldık ve kocaları ihmal eder olduk. Sonucta adamlarda
mutlu olmak icin baska limanlara yelken acıyorlar. Sen onu ne kadar cok kasarsan oda o kadar cok sıkılır ve evden uzaklaşır, aynen böyle devam et ve nikahıda , sevdigin insanıda unut böyle devam edersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?