• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimde bir sıkıntı var..

Saydıklarının yarısı istedıgım gıbı degil :)
Degıstırmek ıstedıgım cok sey var ama degıstırcek kafam yok gibi..
İşte o silkelenmenin yolunu bulamadım.
Hergun uyurken bi sürü plan yapıyorum uyandıgımda aman bosver dıyorum.

:D
Ben olsam bi tanesiyle baslardim ...
Atiyorum kilo vermek
Basta tum enerjimi konsantre mi buna harcardim.
Sonuc almaya basladikca
Insanlar bendeki degisimi gorup takdir ettikce
Motivem artar
Himmmm demek digerlerine de baslamaliyim derdim ...
Sizde yatin artik bakin saat kac olmus ;)
Buna yarim saatte plan yapmayi eklersen 0oooooo saat 3.30 ...
Yarin bir yerden baslamak lazim ...

var canım var. ama masama oturuyorum ya, birden üstümü başımı yırtasım geliyo sanki kendimi dışarı atasım geliyo nasıl sığamıyorum kabuğuma nasıl bilsenn.
Bu kabuğuna sığamamak nasıl bi şey çok iyi anlıyorum. Evde bi o odaya bı bu odaya girip çıkıp duruyorum ben de, severek aldığım kitapları okuyamıyorum konsantre olamıyorum, yemek yiyemiyorum doğru dürüst vs. Tabi bende fiziksel şikayetler de vardı çarpıntı, terleme, göğüste sıkıntı hissi vs. o yüzden psikiyatriste gittim ve anksiyete teşhisi konuldu, ilaç kullanıyorum. Yeni yeni kendime geldim diyebilirim. Yani çok rahatsızsan, günlük hayatın büyük oranda bu halinden etkileniyosa psikologa görünebilirsin, psikiyatristlik yani ilaç kullanmalık bi durumun yoktur senin inşallah ama bu da benden bı tavsiye sadece :)

Bu kabuğuna sığamamak nasıl bi şey çok iyi anlıyorum. Evde bi o odaya bı bu odaya girip çıkıp duruyorum ben de, severek aldığım kitapları okuyamıyorum konsantre olamıyorum, yemek yiyemiyorum doğru dürüst vs. Tabi bende fiziksel şikayetler de vardı çarpıntı, terleme, göğüste sıkıntı hissi vs. o yüzden psikiyatriste gittim ve anksiyete teşhisi konuldu, ilaç kullanıyorum. Yeni yeni kendime geldim diyebilirim. Yani çok rahatsızsan, günlük hayatın büyük oranda bu halinden etkileniyosa psikologa görünebilirsin, psikiyatristlik yani ilaç kullanmalık bi durumun yoktur senin inşallah ama bu da benden bı tavsiye sadece :)
ev çok havasız camlarımız çok küçük. çalıştığım oda en arkadaki en küçük camlı oda, diğwr odalar malum kalabalık.

hele o odaya giriyorum ya, nasıl çıldırıcak gibi oluyoeum bilsen.

@SucukluKuruFasulye kahve içmeye çıkma olayı efsane, hatta açık havada çok güzel ders çalışıyorum. en anlamadığım bana en sürükleyici olan geliyo.

starbucksta bi köşem var. acayip güzel. ama gidilmiyo anacım en aşağısı 10₺. 10 kere gitsem ki sınava hazırlanıyorum on kere ne ki, 100₺. parklar bahçeler bizim desen, kitabı nereye koycan masa mı var iki büklüm oturuyorum boyun ağrılarım var zaten

şuan ne büyük sıkıntım parasızlık, bi yerden haber bekliyorum olursa takla atarım:halay:

Back
X