İçimde bir sıkıntı var..

Oooooo ortalık baya karışmış
Bu para var ya insanlarin arasını gercekten bozuyor.
Insallah duzelir en büyük kim. Senin babami?
Yok canım babam en büyükten bir küçük.
Allahtan bizim varlığımızla baba tarafının bir bağı yok babam kendiliğinden yapmış çoğu şeyi. Yoksa artık neler neler olurdu. Benim sinirlendiğim nokta biz ortada yokken amcam eşimin yakın bir arkadaşına "xde sırtını sağlam yere bağladı helal olsun sırtı yere gelmez" vs demesi?!?!?! Çıldırıyorum balım. Sen ne yaptın? Nasıl gidiyor?

Hanımlar iyi geceler.
Normalde çok konu açmam ama 2 gündür içimde bir sıkıntı var ve beni çok etkiliyor,bu saat oldu hala uyuyamıyorum. Balayından geldiğimiz gün bir akrabama geçtik,eniştemin vefat ettiği yatakta uyudum ve çok kötü bir rüya gördüm etkisinde kaldım sanırım,bir türlü uyku tutmadı. Siz hiç böyle hissettiniz mi?/hissedince ne yapıyorsunuz? Bana akıl verin kalbimi elleriyle tutup sıkıştırıyorlar sanki.
Hanımlar ek bilgi; dine rüyaya ya da herhangi birşeye bağlamıyorum konuyu. Şu sıralar abimin saçma ilişkisinin üzerine bir de miras sıkıntısı eklendi. Babamların bir miras olayı var ve şuan aile 6-7-8'e bölünmüş durumda. Amcalarımı eşleri gaza getiriyor,halamlar kavga çıkartıyor falan. Yani anlayacağınız o kadar bunaldım ki. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin,kardeş kardeşe kırıldı ortalık iyice karıştı. Evinde arabasında ıvır zıvırında değilim ama artık bizi arada bırakıyorlar,merhuma az miras bıraktı diye sövecek kıvama geldiler neredeyse.
Gecmis olsun ferahlik versin Mevla..enistenin vefat ettigi yatakta nasi yattin ben olsam korkardim valla..ama belki bu endiseden dolayi kabus gormus olabilirsin..bu miras isleri insanlari insanliktan cikardi iki gunluk dunya icin kalp kiran kirana Allah islah etsin !

Yok canım babam en büyükten bir küçük.
Allahtan bizim varlığımızla baba tarafının bir bağı yok babam kendiliğinden yapmış çoğu şeyi. Yoksa artık neler neler olurdu. Benim sinirlendiğim nokta biz ortada yokken amcam eşimin yakın bir arkadaşına "xde sırtını sağlam yere bağladı helal olsun sırtı yere gelmez" vs demesi?!?!?! Çıldırıyorum balım. Sen ne yaptın? Nasıl gidiyor?
Babana helal olsun en sevdigim insanlar boyle kendi kendilerine maddi olarak biryerlere gelen insanlar baba parasiyla degil de emekle gelen insanlar..
Ayip etmis amcanda
Gorgusuzce konusmus ne kadar kucuk düşürücü bir söz ya..
Bende durumlar karışık.. ozelden anlatırım

Babana helal olsun en sevdigim insanlar boyle kendi kendilerine maddi olarak biryerlere gelen insanlar baba parasiyla degil de emekle gelen insanlar..
Ayip etmis amcanda
Gorgusuzce konusmus ne kadar kucuk düşürücü bir söz ya..
Bende durumlar karışık.. ozelden anlatırım
Allahtan diyorum
Yoksa gelip çoktan basmışlardı bizim burayı :D
Soracağım o lafı,hadsiz sen kim oluyorsun da öyle diyorsun ya. Eşim bilmiyor bir de garibim arkadaşından ben öğrendim. Yaz balım bekliyorum :)

Gecmis olsun ferahlik versin Mevla..enistenin vefat ettigi yatakta nasi yattin ben olsam korkardim valla..ama belki bu endiseden dolayi kabus gormus olabilirsin..bu miras isleri insanlari insanliktan cikardi iki gunluk dunya icin kalp kiran kirana Allah islah etsin !
Ay o an yer yoktu uçaktan istanbulda in istanbulda havalimanında bekle memlekete git derken yığılıp kalmışım nerede ne yaptığımdan en ufak bir fikrim yoktu yattığımda.
Aynen canım,sanki taş attılarda kolları yoruldu bir kere kolunu kaldırmadığın emek çaba sarfederek yapmadığın varlık hakkında nasıl söz sahibi olabiliyorlar anlamıyorum. Biliyorsundur belki çaylıklar fındıklıklar her sene toplanır hepsini merhum toplatırdı yevmiyecilerle,bir allah kulu da kapısını çalmazdı yardım edelim mi diye. Şimdi herkes birbirine düşman oldu 10 dönüm yer için yalandan bayılanlar mı dersin,kardeşinin evini basıp oğlunu döven mi dersin,ne ararsan var.

Yahu siz niye gece gece kasindiniz ? Acik acik dini konulardan hazetmiyorum desenize bu sizi hic ilgilendirmez !
Canım ben dini konu yazmadım. Sıkıntımı paylaştım ama eksik paylaştım. Bu hanımefendi de üşenmeyip bütün konularımı kiblemiş,canı sağolsun. Bu konu çok gereksizmiş,ondan sizin almam lazımdı sanırım. :)

Canım ben dini konu yazmadım. Sıkıntımı paylaştım ama eksik paylaştım. Bu hanımefendi de üşenmeyip bütün konularımı kiblemiş,canı sağolsun. Bu konu çok gereksizmiş,ondan sizin almam lazımdı sanırım. :)
Evt arkadasim okudum hepsini gordum..bu tarz insanlar sure isminden bile rahatsiz olan tipler gece gece usenmemis kinini kusmus boyle seylere hic gelemiyorum hadsiz ve saygisiz !

Evt arkadasim okudum hepsini gordum..bu tarz insanlar sure isminden bile rahatsiz olan tipler gece gece usenmemis kinini kusmus boyle seylere hic gelemiyorum hadsiz ve saygisiz !
Hanımlar sağolsun bana birkaç dua ismi verdi. Ondan rahatsız olmuş sanırım. Bir arkadaşa da rüyamı anlattığım için bana kızmış. Boşver neyse aman.

Allahtan diyorum
Yoksa gelip çoktan basmışlardı bizim burayı :KK70:
Soracağım o lafı,hadsiz sen kim oluyorsun da öyle diyorsun ya. Eşim bilmiyor bir de garibim arkadaşından ben öğrendim. Yaz balım bekliyorum :)

Bence hic sorms bosver canim tatsizlik cikmasin herkes kendine yakışanı yapar demek cahil bir insan amcan sorms muhattap olma hic esin duymasin yeter

Bence hic sorms bosver canim tatsizlik cikmasin herkes kendine yakışanı yapar demek cahil bir insan amcan sorms muhattap olma hic esin duymasin yeter
Yok yok duyurmayacağım,üzülür çok. Hisli adam ,yollayacağım onu zaten buradan. Gitsin et doğrasın evde :D
Evet herkes kendine yakışanı yapıyor,bunu sende biliyorsun.

Back
X