• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde birilieriyle sürekli bir diyalog var ben deli miyim?

Aynen aynen aynen :) :)bende senelerdir olan bir şey bu,özellikle olumsuz bir durumda ikna etmek ya da haddini bildirmek istediğim birisi varsa sanki karşımdaymış gibi saydırıyor da saydırıyorum,sonra gerçekten de söylemek istediğim kişiye gidip söylüyorum,bir nevi prova yani :)

Ben de başlarda acaba deliriyor muyum diye düşünüyordum çünkü bazı şeyleri çok kafama takarım ve bu durum beni rahatsız ediyordu,kimseye de anlatmamıştım ama ben de yalnız olmadığımı öğrendim şimdi çok mutluyum :)

Artık bu duruma gönül rahatlığıyla devam edebilir,hatta işi bir ileri boyuta sürükleyebilir,saç baş kavgaya bile girebilirim yaşasın :33:

kızlar bu tip şeyler sağda solda pek dillendirilmediği için insan sadece kendinde var zannediyor.bu tip durumlarda montaigne'nin bir sözü beni çok rahatlatır "hiç kimse bir şeyi tek başına yaşayacak kadar özel değildir"

bende de oluyor ama sürekli değil çok fazla kafaya taktığım konuda olur hele geceden taktıysam uyuyamam bazen şunu diyi bunu diyim diye sora sabah olur ne saçma şey için kafa yormuşum derim

:))) Bende tek ses var ama oda yüksek ses.

İşyerimde şu formulü şöylemi yapsam diye kendi kendime konuşuyorum , araba kullanırken şu yolamı girsem acaba kalabalık mıdır diyorum, bilgisayardaki sıpama yerim seni ne bakıyorsun oradan diyorum.

Üzülme mutemel deli değilsin yada hepimiz deliyiz farketmiyoruz.

Son düzenleme:
çok sevindim yalnız olmadığıma :9: ben de çok konuşurum kendi kendime :17: biriyle ilgili bişey düşünüyosam o kişiyi karşımdaymış gibi hayal eder onunla konuşurum :27: senarist bile olur benden bazen o kadar ileri giderim :52: korkma deli değilsin :32: eğer sen deli olsaydın benim şimdiye kapatılmam gerekirdi :37:

Son düzenleme:
Bu sorun bendede var ve bazen çok rahatsız edici boyutlara ulaşıyor, sizler nasıl yendiniz? yada kurtulmak için ne yapıyorsunuz?

İçimde birileriyle sürekli bir diyalog var ben deli miyim?Çok bunaldım bu durumdan.düşüneceğim bir konuyu o konuyla ilgili olan kişiyle sanki konuşurcasına düşünüyorum.bu bence çok normal değil.sizin de oluyor mu?bu durumdan nasıl kurtulmalıyım?elimde değil bunu yana yaptıran bence onaylanma isteği takdir edilme ve beğenilme güdüsü.kaç gündür uğraşıyorum olmuyor işt başaramıyorum.lütfen yardım edin siz düşüncelerinizi hangi suretle düşünüyorsunuz?:KK52:
Ooo oda biseymi canim ben icimdeki benle sohbet muhabbet ediyorum,olmadi kavga ediyorum:KK70:kendim sorup kendim cvpliyorum:confused:bazen sesli konusuyorum yanlizken tabi:KK53:guluyorum falan harbi delimiyim neyim?:KK48:ama goruyorimki yanliz degilmisim :KK6:

Ben baya baya sohbet ediyorum kendimle. Tavsiye alıyor ve iltifatta ediyorum :KK53:
Çoğu kişide var bu durum. Hepimizde deli değilizdir heralde :KK66:

ben istemeden konuşuyor.ama bunu bazen ben de destekliyorum.bugün deneyeceğim içimdeki diyaloglara son vermeye çalışacağım.
psikologa gittim.son anda bu durumdan da bahsettim.çok şaşırdı adeta dehşete düştü tam anlayamadım dedi ve 3 ağustosa randevu verdi.nasıl söylerim saçmalıklarımı...
Dehsetemi dustu :KK57:ee anam biz o zaman toptan deliyiz:KK70:benden kk da cok var deseydin:KK53:hakikaten buyuk bir sorunumuzmu var acabao_O

İçimde birileriyle sürekli bir diyalog var ben deli miyim?Çok bunaldım bu durumdan.düşüneceğim bir konuyu o konuyla ilgili olan kişiyle sanki konuşurcasına düşünüyorum.bu bence çok normal değil.sizin de oluyor mu?bu durumdan nasıl kurtulmalıyım?elimde değil bunu yana yaptıran bence onaylanma isteği takdir edilme ve beğenilme güdüsü.kaç gündür uğraşıyorum olmuyor işt başaramıyorum.lütfen yardım edin siz düşüncelerinizi hangi suretle düşünüyorsunuz?:KK52:
herkes kendi kendine k0onuşur yani düşünür iç sesiyle bunu yazarken bile içimizden konuşmuyor muyuz sence?

bende de oluyor ama sürekli değil çok fazla kafaya taktığım konuda olur hele geceden taktıysam uyuyamam bazen şunu diyi bunu diyim diye sora sabah olur ne saçma şey için kafa yormuşum derim
aynen ya bende gece konuşuyorum yatakta şunu deyım dıye hooop bay bay uyku

Benim kafam da cümbür cemaat. Zihinsel yorgunluktan hep.
Ama halüsinasyon filan varsa direkt uzmana :)

Biraz yırtıktır mesela benmimki.
Ben olmaz dedikçe üsteler, zorla kabullendirir, mantıklıymış gibi gösterir.
Dediğini yapınca da ortadan kaybolur. Ben de sap gibi kalırım.
Deli değilsiniz...

Oooo sizin id de benimki gibi.
Yaramaz işler yapar sonuç kötü olunca da ara ki bulasın. Çıt yok.

Benim içimdeki değil dışımdaki ses konuşuyor ben anlamadan. :KK53:

Sinirlendiğim bir olayı düşünürken bi anda kendi kendime konuşurken buluveriyorum kendimi.

Bu daha da kötü sanırım... :KK34:
Ben de boyleyim yaa.
Yanimda kim varsa ona konusur anlatirim kimse de yoksa kendi kendime soylenir dururum:KK48:

Back
X