- 1 Ekim 2014
- 180
- 98
- 38
- Konu Sahibi Nvbianprincess
Şehirde yaşıyorum merkezdeŞehirde mi yaşıyorsun ilçede olsaydın akrabada çok olurdu yarışırdınız küçük yerlerde epey yarış var kuzenler arasında tabi çekememezlikte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şehirde yaşıyorum merkezdeŞehirde mi yaşıyorsun ilçede olsaydın akrabada çok olurdu yarışırdınız küçük yerlerde epey yarış var kuzenler arasında tabi çekememezlikte
rakipler kaç yıldır çalışıyor. Koşuyor bu maratonda. Sen hala "nasıl isteksizliğimi yenip de çalışırım?" diyorsan...Bu sene üniversite sınavı için 2. Denemem geçen sene çalışmadığım için kazanamadım bu senede hiç çalışmıyorum aslında çalışmak istiyorum ama içimden gelmiyor üstümde bi uyuşukluk var ve bende hırs yok azim yok ne yapmalıyım nasıl bu isteksizliğimi yenerim bu sene kazanmak istiyorum
Bence sen bi koca bul evlen boşunada ailene masraf olma okumaya nietin yokBu sene üniversite sınavı için 2. Denemem geçen sene çalışmadığım için kazanamadım bu senede hiç çalışmıyorum aslında çalışmak istiyorum ama içimden gelmiyor üstümde bi uyuşukluk var ve bende hırs yok azim yok ne yapmalıyım nasıl bu isteksizliğimi yenerim bu sene kazanmak istiyorum
Bu sene üniversite sınavı için 2. Denemem geçen sene çalışmadığım için kazanamadım bu senede hiç çalışmıyorum aslında çalışmak istiyorum ama içimden gelmiyor üstümde bi uyuşukluk var ve bende hırs yok azim yok ne yapmalıyım nasıl bu isteksizliğimi yenerim bu sene kazanmak istiyorum
Bu sene üniversite sınavı için 2. Denemem geçen sene çalışmadığım için kazanamadım bu senede hiç çalışmıyorum aslında çalışmak istiyorum ama içimden gelmiyor üstümde bi uyuşukluk var ve bende hırs yok azim yok ne yapmalıyım nasıl bu isteksizliğimi yenerim bu sene kazanmak istiyorum
Kendie bi rakip edin gözüne kestir. Bu sene kazanmak zorundasınBu sene üniversite sınavı için 2. Denemem geçen sene çalışmadığım için kazanamadım bu senede hiç çalışmıyorum aslında çalışmak istiyorum ama içimden gelmiyor üstümde bi uyuşukluk var ve bende hırs yok azim yok ne yapmalıyım nasıl bu isteksizliğimi yenerim bu sene kazanmak istiyorum