• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde çok büyük isteksizlik var böyle giderse başaramıyacağım

Odaklanma sorununda olabilir bence bir hekime git yada dershaneye kendi kendine disziplin yoksa dershane iyidir yalnız çok test ve döküman olan dershane olsun bazı dershanenin kaynak sorunu var buna dikkat et , birde beraber arkadaşlarla test çözün yani yalnız hareket etme

Bu sene üniversite sınavı için 2. Denemem geçen sene çalışmadığım için kazanamadım bu senede hiç çalışmıyorum aslında çalışmak istiyorum ama içimden gelmiyor üstümde bi uyuşukluk var ve bende hırs yok azim yok ne yapmalıyım nasıl bu isteksizliğimi yenerim bu sene kazanmak istiyorum
rakipler kaç yıldır çalışıyor. Koşuyor bu maratonda. Sen hala "nasıl isteksizliğimi yenip de çalışırım?" diyorsan...

Bu sene üniversite sınavı için 2. Denemem geçen sene çalışmadığım için kazanamadım bu senede hiç çalışmıyorum aslında çalışmak istiyorum ama içimden gelmiyor üstümde bi uyuşukluk var ve bende hırs yok azim yok ne yapmalıyım nasıl bu isteksizliğimi yenerim bu sene kazanmak istiyorum
Bence sen bi koca bul evlen boşunada ailene masraf olma okumaya nietin yok

Bu isteksizlikle gidersen kazanamassın tabi yapman gereken ben kazanacağım demen ve tüm arkadaşları,televizyonu vs bırakıp bir otur geleceğini gözünün önüne getir kazanamadığında neler olacağını düşün ,üniversitenin önüne git orada okuyanları seyret ve bir sirkelen özel sektör bir işkence resmen yarının belli değil üç kuruşa ezileceksin gençsin bu fırsatı değerlendir ömrünü güzel yaşayarak geçirmek istiyorsan kazanacağının hayalini kur ve al eline kitabı çözümlü bol bol deneme çöz .dershane şart değil ben dershaneye ömrümde hiç gidemedim evde çalışıp kazandık şuan çok güzel konumdayımz.Bende ilk yıl kazanamamıştım kazanan arkadaşlarımı gördükçe ağlardım,hele o üniversiteye giden otobüs geçtimi kahrolurdum ama ne yaptım pes etmedim daha da isteklendim ve sonuç başardım hedeflediğim gibi olduı.

canım bana da ygs sonuçları açıklandığında istediğin bölüme giremezsin demişlerdi ama hırs yaptım ve şimdi son sınıftayım. Hırs yapmadan olmuyor bunlar, düzenli çalışırsan konuları yetiştirebilirsin. Daha sınava çok var.

Avatar resmine yakıştı mı şimdi bu karamsarlık :) insan istedimmi herşeyi basarir, kendine soz ver ve tut, you can do it :)

hırs olmaması sorun evet ama bunu yenebilirsin hırslanabilirsin bir anda yani
çalışma masanın karşısına bir yazı as , üniversiteyi kazanmış bir kızı betimle , bir de kazanamamış bir kızı
yada netten üniversiteye hazırlananlar gruplarına takıl , ama ders çalışanlar olsun , onların yorumları da seni motive edebilir .
ben kpss ye hazırlanırken malum bir siteyi takip ediyordum , orda herkes yazıyordu bugün şunu çalıştım şu kadar soru çözdüm diye bir kaç yorum bile hemen beni motive ediyordu , bende de hırs olmamasına rağmen orda çalışanları görünce ya bunlar benim rakibim nasıl çalışıyorlar deyip deli gibi çalışıyordum ve iyi bir puan alıp atandım

Ben de bu sene gireceğim sınava şimdilik istediğim kadar olmasa da çalışıyorum.Ama mutlaka arttırıcam.Eğer dershaneye gidiyorsanız rehberlik hocanıza haftalık ders programı yazdırın sürekli yenilensin ve buna mutlaka uyun günde en az 6 saat çalışmak ve 250 soru şart vs. bilindik şeyleri söylemeyim işte.Belki biraz ağır olacak ama ben hep şunu düşünüyorum kendimi motive etmek için düşünsene tüm arkadaşların iyi kötü kazandı ve sen kazanamadın bu arkadaşlarınla yan yan geldiğinde herkes konuşacak üni şöyle böyle süper gidiyor sense susacaksın onları dinleyeceksin çok kötü bi durum bana göre.Her şeyden önce kendin için kazanmalısın 3. Bi seneyi bünyen kaldırabilir mi?Yine o stresi sürekli çalışmayı.Bu sene çalış ve kurtul bence başarılar arkadaşım.

canim bende oyleydim arkadaslar çalışırdi bi de onların dikkatini dagitmaya çalışrdim konuşup. kendine sinava hazirlanan arkadaslar edin ve sürekli onlarla calis. valla ben aksama kadar çalışıyodum onlarin yanında

Kendie bi rakip edin gözüne kestir. Bu sene kazanmak zorundasın

Back
X