içimde garip bir his var.. karma karışığım..

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
merhaba kızlarr , bu aralar demet sağıroğlunun bir şarkısı var hatta bir film için yaptı sanırım o şarkıyı adını sen koy.. bu aralar çok dinliyorumda oyüzden konumun adı içimde garip bir his var oldu.

Neyse ben fazla uzatmadan anlatmaya başlayayım.O kadar çok yazdım ki buraya artık yazmasam mı yoksa falan diye düşünüyorum garip yanii..

Bildiğiniz gibi hatta bilmeyenlerinizde vardır konularımı herkes takip etmediği için biraz bahsedeyim kısacası erkek arkadaşımla tam bir ay öncesinde ayrıldık hatta bir aydan bir kaç gün fazla bile olmuştur.

Geçenlerde çok yakın bir arkadaşım şaka yaptı. bir arkadaşına aratmış beni ve arkadşı eski erkek arkadaşımla halen çıkıp çıkmadığımı sordu ismine ahmet diyelim eski erkek arkadaşımın anlatmam kolay olsun.Bir numara 10 defa falan aradı , numarayıda tanımıyorum neyse en sonunda dayanamadım açtım.Bir kız sesi prettywitch le mi görüşüyorum dedi.Bende evet dedim.Ahmetle halen beraber misin ? dedi.Bende pardon siz kimsiniz dedim.Kim olduğum seni ilgilendirmez halen beraber misniz dedi.Bende kim olduğunuzu söylerseniz cvp vericem.O da sanane ya kimsem kimim dedi.Bende ahmetin kız arkadaşı falan sandım ve teli kapattım kapattıktan sonra ahmete msj attım aynen şöyle yazdım.Biz ayrıldıktan sonra arkadaş kalalım demiştik.neyse şöyle yazdım''Ahmet :) sanırım az önce kız arkadaşın beni aradı :) seninle halen beraber olup olmaığımızı sordu ve kaba konuştuğu için teli yüzüne kapattım haberin olsun :)'' yazdım.Ben ona bu msjı attıktan sonra en yakın arkadaşım aradı vee şaka yaptımmmmmmmm dedi bende nasıl yaa dedim oda yaa kızım bizim bir arkadaş var ona arattırdım falan dedi.Bende yaa niye önce söylemedin ahmete msj attım dedim.Arkadaşımda ya ne bileyim ben böyle yapacağını falan dedi neyse onunla aramızdaki diyaloglara pek girmeyelim.

Neyse arkadaşımın şaka yaptığını öğrenince tekrar msj attım dedim ki ahmet kusura bakma yaa arkadaşm şaka yapmış.Sonra cvp yazdı ''anlamadm ya ''diye bende olayı anlattım aynen oda telde anlat dedi aradı anlattım oda sen ne yapıcaksın peki arkadaşına şaka olarak şimdi dedi :) bende bilmiyorum artık falan diyip konuşmayı sonlandırdım ve kapattım.

Neyse tabii arkadaşım bana böyle bir şaka yapınca bende altta kalmayayım dedim.ahmete dedim yaa bende arkadaşıma şaka yapıcam bana yardım eder misin? arkadaşım dediğim kişide ahmetinde arkkadaşı oda tanıyor yani.Neyse ahmette ederim tabi ne yapmam lazım dedi.Bende madem o senle ilgili bir şaka yaptı bende ona senle ilgili şaka yapıp seninle barıştığımızı söyleyeceğim vs. sende olayı doğrulayacaksın msj falan atabilirsin ona dedim.Ahmette tamam dedi.Neyse biz şakamızı yaptık arkadaşım son derece inandı ahmet ona msj attı saol sayende barıştık falan yazmış sonra arkadaşım biraz kızgındı ahmete beni üzdüğü için , arkadaşımda demişki evet barışmışsınız ama ben sevinmedim falan ahmette bu defa üzmeyeceğim prettywitch i gerçketen falan yazmış.Ve bana süpriz yapıp bnm bulunduğum şehre geleceğini yazmış.Neyse tabii ben arkadaşıma şaka olduğunu açıkladım bu durumun arkadaşımda ayyy inanmıyorum bende ahmete neler söyledim yaa falan dedi.Sonra özür msjı atmış ahmete.Tabi tam olarak aralarında geçen konuşmayı bilmiyorum.Sonra ahmete teşekkür ettim yardımcı olduğn için falan yazdım oda ne demek herzaman yazmış. işte böyle kızlar aslında bir çözüm aramıyorum , ya eskisi kadar çok acı çekmiyorum ayrılağa alıştım fakat bu şaka sürecnde nasıl kötü oldum size anlatamam halen onu sevdiğimi hissettim ve söylememk için kendimi tuttum resmen.İçimden keşke en başa dönebilsek , kötü olayları hiç yaşamamış olasak dedim.Ama maaleseff aslında bu şakayı özellikle seçtim onunda tepkisini merak ettim.Ama sanırım o tamamen arkadşaı olarak görüşüyor artık benii..

ayy canım benim yaa :) eğer ona karşı hala bişeyler hissediyorsan bu şakayı yaparken nasıl hissettiğini anlayabiliyorum. ama benim sana söyleyeceğim başka birşey.. ne kadar yakın arkadaşın da olsa bence bu gibi şeylere arkadaşlarının karışmasına izin verme. çünkü kimsenin niyeti belli olmuyor. ahmetle arkadaşlarmış bi de. kimbilir ahmete neler dedi.. belki niyeti iyidir arkadaşının ama inan söylemek istediklerini nasıl söylediği bile önemli. yapıcam derken bozabilir. ben bu hayatta özellikle bu konularda hiçbir kıza güvenmemeyi öğrendim. kimse kimseyi çekemiyor çünkü.. belki de ben böyle gördüğüm için böyle düşünüyorum ama yine de bu konularda bi dahakine çok dikkatli olmalısın diye söylemek istedim.. öptüm seni kocaman =)

Söyleyecek bir şey bulamadım.
Eğer bittiyse, bittiği yerde kalmalı.
Sebebi ya bir kibrit kutusu olsun yada varılacak en son nokta.
Bir kez ayrıldın mı artık tadı kaçıyor.
Ama sevmek güzel bir duygudur, karşılığı varsa...

haklısın cnm arkadaşım 6 yıldır fakat evet ona açıkça senden hoşlanmıyorum ve prettywitch in senle çıkmasını istemiyorum gibi birşey söylemiş zaten ahmette bana dediki zaten arkadaşın benden hoşlanmıyor falan iyi geceler diyip konuşmayı bitirdim fazla uzatmadım dedi. teşekkür ederim yorumun içinnn

haklısın , düşünüyorum bazen diyelim ki tekrar başladık bir ilişkiyi ben kötü olayları unutabilecek miyim? yada onu eskisi gibi sevebilecek miyim? ki bu düşünceler sadece benim içimde çnkü sanırım karşı tarafın bu düşünceler aklında bile değil..

canım benim böyle garip duygular hissetmen çok normal sonuçta onunla bir geçmişin oldu en önemlisi onu sevdin tabiki için gidecek.eskisi kadar elbette ki duyguların yok ama o çok farklı bir duygu seni anlıyorum

canım benim böyle garip duygular hissetmen çok normal sonuçta onunla bir geçmişin oldu en önemlisi onu sevdin tabiki için gidecek.eskisi kadar elbette ki duyguların yok ama o çok farklı bir duygu seni anlıyorum

evet cnm çok garip birşey sence bu akşam yeni yıl msjı atsam mı yani aslında sadece ona değil tüm rehberimin yeni yılını kutlayacağım ama bir taraftanda söyle düşüyorum acaba ben atmayıp o atıck mı diye bekleyeyim.Ya aslında bir msj attı diye halen seviyor olmayacakta yanii beklemek istiyorum sanırım yada msj atayım mı hangisi doğru sencee ayrıca bu şaka olayı yüzünden çok fazla msjlaşık ve benim süs balıklarım var birinin karnı acayip şişmişti ve bu konuda ahmet bilgilidir yani balık çiftlikleri falan var memleketlerinde oyuzden ona msj attım sordum neden olabilir falan msjda anlattı sonra arayayım birde öyle anlatayım aklında kalmasın falan dedi bu olay yüzünden 2 defa falan telde konuştuk ama ben mesafeli konuştm yani herhangi başka bir konu açmadım sadece bu konuyu konuştuk ve tmm teşekkürler görüşürüz diyip kapattım aslında bu konuda bile arayayım konuşarak anlatayım demesinden ben beni özlediğini falan çıkartmıştım ama sonrada ne var ki arkadaşça diyordur falan diye düşündüm. işte sonra bu şaka olayı olduu ozamanda msjlaştık bayağı yanii halen onu sevdiğimi düşünüyor olabilir diye ben fazla msj atmak istemiyorum yeni yıl için bile olsa o atarsa teşekkür edip cvp yazmak en mantıklısı atmassada atmam sanırım sence doğru mu düşünüyorum.

canımm özelden mesaj yazıyorum sana fakat gitmiyor mesaj kutunu doldurmuşsun silmen gerekiyormuş bir kısmını sana nasıl ulaşacağımı bilemedim böyle haber vereyim dedim hadi sil eski mesajları bekliyorum bak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…