- Konu Sahibi xXxTubaxXx
-
senin konunu takip ediyorum
hepimiz bişiler söylüyoruz ama hiçbirimizi takmıyorsun
en iyisi sen de bişiler yap hapse gir
bu gidişle başka türlü bırakamıcaksın zaten
iş oraya kadar varıcak olan da olucak
ayağında diz çöküp geri dön diye de yalvarabilirsin
etkili olur bence
Ya Kizlar lütfen derdime bi care bulun.Eski erkek arkadasim ile hala görüsüyorum, kisa bi hatirlatma yapayim, ayrildik devam görüsmeye basladik, kendisi cezaevinde, 3 hafta irtibat kesildi aramadi, sonra tekrar görüsmeye basladik, yani tekrar bir araya gelmek icin.Neyse ya kizlar ben ne desem bu ters anliyor, yani A diyorum bu B anliyor. Ne yapacagimi sasirdim, her lafimi yanlis anliyor, mesela iki gün aramazsa, diyorum ki hele sükür arayabildin, oda hemen bagirip cagiriyor, yani ne desem yanlis anliyor, bagirir esip gürlüyor, sonrada hoscakal deyip kapatiyor. Sonra yine aradiginda bu sefer ayni sey oluyor, bisey diyorum, yine ters anliyor.Sonra 3 gün bekledim, aramadi sormadi, bende yeter artik dedim, aldim telefonu elime cektim bi mesaj, dedim ki, yeter artik beni her aradiginda bagirip cagiriyorsun, ondan sonrada günlerce hic arayip sormuyorsun, bunca zamandir arkandan kostum, senin ilgin olsaydi arardin, ilgin olmadigi ortada, o zaman artik tartismaya gerek yok, hadi kendine iyi bak, dedim.
Tabii 1 saate kalmaz hemen aradi beyefendi.Alo dedim, hemen ne sacmaliyorsun sen diyerek karsilik verdi, alo bile demeden.Bende tabi sinirlendim, ben birsey sacmalamadim dedim.Sacmaliyorsun dedi, o zaman sacmaliklarim sadece beni ilgilendirir seni degil dedim.Öylemi sadece senimi ilgidendirir dedi. Evet dedim.Buda öyleyse sana o zaman herseyin en iyisini dilerim dedi, bende sagol dedim, o hoscakal dedi bende hoscakal dedim kapattim.
Sonra ona mesaj cektim, hep aradiginda bana bagiriyorsun, o yüzden kendimi bosuna ümitlendirmek istemiyorum, zaten aramizda birsey olmicak, dedim.Ama cevap gelmedi, aramadida.
2 gün önce oldu bütün bunlar.Biliyorum belki hataydi zaten aramizda birsey olmicak demek, ama ne bileyim, iste o sinirle yazdim, istedim ki bu lafim ile biraz korksun, beni kaybetme fikri aklina gelsin istedim, cünkü hep ben onu tekrar kaybetme korkusuyla yasiyorum, diledim ki biraz o düsünsün.
Kizlar biliyorum, bosver takma, cezaevinde orda burda diyeceksiniz, ama elimde degil, durumu düzeltmek icin ne yapabilirim, lütfen olumlu seyler yazin :sinifsinif:
Arami düzeltmek istiyorum, ne yapayim, ona mesaj mi cekeyim, yoksa cagri mi birakayim sonra aramasini mi bekleyeyim.
O isterse eger arar zaten sonra cagrimi gördükten sonra.
Yada mesaj cekersem ne yazabilirim.
Bosver takma demeyin, cünkü insan bosveremiyor, takinti degil sevgi...
Her telefonum caldiginda, o ariyor beni diye heyecanlanmaktan, sonra o olmadigini görünce yasanan hayal kirikligindan biktim.
Onu haksiz görüyorum, ama yinede vazgecemiyorum.Umarim hissettiklerimi anlayan olmustur.
ya canim, sizi takmamak degil, ama kendime söz geciremiyorum, elimde degil, nedense hala hep icimde bu is olucak diye bir kivilcim var
ara hatta mesaj cek
gururunu ayaklar altına al
"evet yalvar sonuna kadar git"... beklediklerin bunlarsa sonunda sende onunla aynı hapisene de olucaksın sanırım.. kendine söz geçiremiyorsan... sonun pek parlak görülmüyor...
galiba arkadaşımızın bir daha ki. konusu hapsteyim bende ne yapmam lazım ..burdan kurtulmam lazım diyerek konu açacak sanırım...
o yüzden Allah içindeki o ateşi söndürsün.. erkek peşinde aşk peşinde koşmaktantansa daha akıllı davranırsın... Seni hak eden insanın hapishneye düşmüş biri ise.. hapisten çıkan bir erkek suçu ne iise artık normal biri olamaz sanırım..Allah kimseyi düşürmesin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?