İçimde kalmasın istedim.

Yani bir tek gorumcenin ne dedigini anladim ,keske sende o kadar kisa ve oz birseyler anlatabilsen olayi biz de anlardik kac tane eniste var anlamadim.
Görümcemn aracınn arkasna oturulmuyor bu yuzden arkadaşlrnn arabasını almışlar hep birlikte gelmişler kendi arabalarınıda arkadasnn kapısıınn önünde bırakmışlr . dönüşte de herkesi eve bırakacakmşz kendisi sabah erken kalkacakmş arabayı değiştirip nişanlm beni eve öyle bırakacakmış gülerek söyledi. Bende nişanlıma hayatım biz meydanda inelim diyince herkes görümceme söylendi arkadası da dahil . Sonuç beni eve bıraktılr hepsi .Bana yaptıramaynca nişanlma yaptırmış bende snra

Ay ben niye anlamadım ki? :KK57:
Diğer araba neredeydi?
Görümcemn aracınn arkasna oturulmuyor bu yuzden arkadaşlrnn arabasını almışlar hep birlikte gelmişler kendi arabalarınıda arkadasnn kapısıınn önünde bırakmışlr . dönüşte de herkesi eve bırakacakmşz kendisi sabah erken kalkacakmş arabayı değiştirip nişanlm beni eve öyle bırakacakmış gülerek söyledi. Bende nişanlıma hayatım biz meydanda inelim diyince herkes görümceme söylendi arkadası da dahil . Sonuç beni eve bıraktılr hepsi .Bana yaptıramaynca nişanlma yaptırmış bende snra

Valla özür dileyerek anlamış gibi yapacağim ana cidden çözemedim. Arkadaşın evinin önündeki araba kimin? Niye herkes kendi arabasıyla devam etmiyor? diye sorularımın sonu gelmeyecek...
Çok da kişisel bir sorun yok galiba.

Selam canlar
Kafaya taktıgımdan yada umursadığımdan yazmıyorum sadece paylaşmak istedim.
Nişanlımn arkadaşı doğum yaptı ziyarete gittik bi ortak arkadasları daha vardı. Ailecek tanıştıklarından görümcemde geldi eşi ile neyse sohbet bebek sevme güzel geçti baya 👍
Eve dönerken doblo araç vardı nişanlm enişte sen bizi meydanda bırak dedi eniştesi araba var bırakırız snra arkadası bırakır diğer anahtarı alır eve geçeriz dedi . Görümcem bi anda ya sabah erken kalkcam bizi eve bırakın siz araba değiştirin gidin dedi . Arkadası 15dk geç uyu ne olacak kızın evi daha yakın gitgel yapmasınlr dedi herkes bi anda söylendi bende tamam nyse meydan da inelim dedim gidelim neyse eve bıraktılr beni. Ama sırf dediği olmadı diye kendileri arabayla eve gitmişler nişanlım diğer arabayı almak için diğer arkadaşları eve bırakmş tekrar arabayı almış eve gelmiş. Giderken bıraksanzda arabayı değiştirip alsanz ya yok dediği olmadı diye. 2kere git gel yaptı nişanlm. Yani tabi bu onn sorunu ama ben rahatsız oldum..
Şimdiden söyleyeyim asla samimi olmayın yüz vermeyin merhaba merhaba çünkü dengesiz insanla uğraşmak zor ne kadar iyi olursa olsun.

Şimdiden söyleyeyim asla samimi olmayın yüz vermeyin merhaba merhaba çünkü dengesiz insanla uğraşmak zor ne kadar iyi olursa olsun.
Aynen haklısınz muhtemelen bana dün aksam ayar olmuştr ama umurumda değil. Bana yaptıramayınca abisine yaptrdı çok uykusu gelmiş 😏 normalde de böle toplumda sohbet oluyo normalde arayıp sormayz birbirimizi yani açıkçası ben aramam o da nişandan dolayı aradı bi kaç kere o kdr anca toplumla ilgli olduğunda gelir hepsi bu . Samimi değilim zaten.

Valla dumur oldum ben hiç anlamadım

Uykusuzluk başıma vurdu dicektim ki çoğu kişi anlamamış 😀

Dikkat et allah herkese benim gibi gelin versin 😁 ben kimseyi alttan almam sende sensiz kalma tepkini ver her haksizliga ugradiginda ve ya saygisizca bir konusmada ilerde hep ezmeye calisir kendini ezdirme kimseye.. ne demisler deli deliyi gorunce sopasini saklar.. 🙃😉
öyle oldu zatn kendisi bizi eve bırakın diyince bu işlemi kendisi yapması gerekirken erken kalkıcam diye ..ben de nişanlma biz taksiyle gidelim en iyisi dedm o zaman herkes görumceme söylendi. hayır yani durduk yere bu saçma sapan istek nedir...

öyle oldu zatn kendisi bizi eve bırakın diyince bu işlemi kendisi yapması gerekirken erken kalkıcam diye ..ben de nişanlma biz taksiyle gidelim en iyisi dedm o zaman herkes görumceme söylendi. hayır yani durduk yere bu saçma sapan istek nedir...
Millette o gorumcenin ne oldugunu biliyordur sonuna kadar tepki ver susarsan ilerde cok sorun yasarsin

Millette o gorumcenin ne oldugunu biliyordur sonuna kadar tepki ver susarsan ilerde cok sorun yasarsin
illa ki biliyordur herkes .. görumcem öyle söyledi bende hayatım meydanda inelim biz gidelim dedim o zaman herkes söylenmeye basladı kendisine. kendi çocukluk arkadası da söylendi.. 15dk geç uyu bişy olmaz diye o zaman sustu. Nişanlmda aman ne olacak geç uyusan biraz dedi. eşide yan koltuga kafanı koy uyu dedi.
hayır yani sırf sen erken kalkacaksın diye (hepimiz işe gidiyoruz) ben seni eve bırakıcam snra arkadasnı eve bırakıcam arac degıstrcm bi de eve gidicm .. bana yaptıramayınca abisine yaptırmış benden snra. az önce de nişanlma kızdım iki kere neden iş yaptın ki dedim söyleyemedin mi bırakalım birlikte dönelim gelgit neden yapıyorum diye dedim sende de hata var dedim. haklısın dedi o da bi dahakıne daha dikkat ederim dedi.
ya insan abisine yapamaz ki böyle bişiy. ben yapamam mesela gitgel o da işe gidecek yorgun.. kimseye yapılmaz..

Back
X