Ne dogmus olabilirki acaba ?içine doğmuştur
acaba sevgilimdenmi ayrilicam ? bilemiyorumki.. aci cekiyormusum gibi bir his var icimde.. yada is yerindemi sorun cikacak ?? birazda pimpirikliyim.. bende bu yuzden panikledimya.. gelip gidiyor bu hisler surekli uc gundur..Beni de korkuttunuz bak şimdi gece gece. Genelde tutar mı korkularınız
Yani bende gec kalktim ama.. ondanmi uyuyamiyorum, baska birseydenmi ah bir bilsem..Ben de uyuyamıyorum çünkü bugün 12 ye geliyordu kalktığımda
Bende zamaninda kaygi bozuklugu vardi.. su an sukurler olsun kalmadi birseyim.. acaba gerimi geliyor diye dusunuyorum, cunku sali gunu is arkadasimla canli bombalardan filan konustuk.. dusunsene is yerine geliyorlar dedi.. bende etkilenirim bu tip olaylardan.. bilemiyorum..İzlediğiniz bir filmden etkilenmiş olabilirsiniz . bir olaydan etkilenmiş olabilirsiniz . Kendinizi korkutmayin. Dua edin bir seycik olmaz inşallah.
Ondandır ondan , uyuyamadıkça da akla nerde olumsuz bişey var o geliyor. ben kalktım bir iki gezindim evin içinde bir muz yedim bir daha denemeye gidiyorum. umarım başarırım yarın 7.30 da kalkıp sürünerek gidicem işe yoksaYani bende gec kalktim ama.. ondanmj uyuyamiyorum, baska birseydenmi ah bir bilsem..
Belkide sevgilimi takiyorum kafama onuda bilemiyorum.. her iliskide oldugu gibi oda bazen trip atabiliyor bana.. ufak tefek tartismalar olabiliyor.. son iki gundurde surekli sacma sapan seylerden dolayi trip atiyoruz birbirimize.. bugunde bana neden haber vermedin diye trip atti.. alingan bir yapiyada sahipKafanıza taktığınız bir durum varsa ondan olabilir belki
Bende zamaninda kaygi bozuklugu vardi.. su an sukurler olsun kalmadi birseyim.. acaba gerimi geliyor diye dusunuyorum, cunku sali gunu is arkadasimla canli bombalardan filan konustuk.. dusunsene is yerine geliyorlar dedi.. bende etkilenirim bu tip olaylardan.. bilemiyorum..
Bende erkenciyim.. nasil kalkacaksamOndandır ondan , uyuyamadıkça da akla nerde olumsuz bişey var o geliyor. ben kalktım bir iki gezindim evin içinde bir muz yedim bir daha denemeye gidiyorum. umarım başarırım yarın 7.30 da kalkıp sürünerek gidicem işe yoksa
Bende zamaninda kaygi bozuklugu vardi.. su an sukurler olsun kalmadi birseyim.. acaba gerimi geliyor diye dusunuyorum, cunku sali gunu is arkadasimla canli bombalardan filan konustuk.. dusunsene is yerine geliyorlar dedi.. bende etkilenirim bu tip olaylardan.. bilemiyorum..
Galiba bu konusma psikolojik olarak yansidi bana'ki, bu konuyu actiktan sonra icim rahatladi biraz.. tesekkurlerEvet büyük ihtimal ondan. Kendinizi korkutmayin. Eğer korkacaksaniz da böyle kötü olaylardan bahsetmeyin
acaba sevgilimdenmi ayrilicam ? bilemiyorumki.. aci cekiyormusum gibi bir his var icimde.. yada is yerindemi sorun cikacak ?? birazda pimpirikliyim.. bende bu yuzden panikledimya.. gelip gidiyor bu hisler surekli uc gundur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?