İçimde nefretten başka hiç bir şey yok

poly4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
246
14
0
Bursa
kızlar bunu buraya yazmak,birileriyle paylaşmak benim içimi çok rahatlatacak. kendimi inanılmaz berbat hissediyorum. ailemle aram kötü. başkalarına karşı çok yapıcıyım ama aileme gelince sürekli sinirliyim. annem bana senin içinde sadece nefret var. onun haricinde ne sevgi ne huzur var diyor. erkek arkadaşımla iyiyiz. ne çok üstüme düşüyor ne de ilgisiz. aslında birlikte mükemmele yakınız da diyebilirim. ama benim içimde bana ters olan bir şey var. içimde bir şeyler var ve hep kendimi kötü hissetmmeme neden oluyor. ilişkimiz 2 ay oldu daha. okullar varken her sabah okula giderken ve her okul dönüşü görüşürdük. sürekli tellefonla konuşurduk. arkadaşlarım zamanla sıkılacaksınız her gün görüşmeyin derdi. hayır sıkılmayız derdim. ve şu an ikimizde sıkılmadık. ben sıkılmadım. ama o da sıkılmadı. öyle hissediyoorum çünkü beni eve bırakmak istemyor. hep yanında olayım istiyor. benim için ailesini karşısına alabiliyor ailesini ve arkadaşlarını. tamaam uzattım. bu konu da hiç bir sorunumuz yok. ama bir şeyler var ki ben huzurlu değilim. sadece yatmak istiyorum. televzyon izleyen biri değilim. eskisi kadar kitapta okumuyorum. telefonuma ailem el koydu. internette sıkıyor facemi bile kapattım. her şey boş geliyor. sadece uzanayım ve boş boş düşüneyim istiyorum. çok kötüyüm kızlar. evden dışarı çıkmak istemiyorum. alışveriş yapmak bile istemiyorum. bi de saçma sapan rüyalar görüyorum. kuzenimin eşiyle birlikte olduğumu gördüm birkaç gün evvel. kesinlikle böyle bir şey yok böyle bir hisse bile sahip değilim. ama kuzenimle karşılşınca berbat bi suçluluk hissediyorum. ve bu rüyayı tam 5 gece üst üste gördüm. geçen günde sevgilimin başkasıyla zorla evlendirildiğini gördüm. ve evleneceği kişinin kafasında porselen tabak kırıp onu ayaklarımla ezip kafasını kapıya sıkıştırdım. ve evleneceği kişinin cin olduğunu öğrendim. rüyalarımda sürekli cin, kötü kalpli insanlar ve benzer şeylerden kaçıp cama gidiyorum. atlayacağım zaman ise rüyadan sıçrayarak uyanıyorum. 4. katta oturuyoruz ve artık camlara yaklaşamıyorum. düşecek gibi hissediyorum inanın bu cin konusu içimi ürpertiyor. geceleri sabah ezanı okunmadan uyuyamıyorum ve gözlerimi uyumak için ne zaman kapatsam bir ses geliyor bi yerimde bi dokunuş hissediyorum. ya öyle yada bana öyle geliyor bilemiyorum ama yatağım titriyor kalp atışımdan. inannın abartmıyorum. çok huzursuzum. hiçbbir şey keyif vermiyor. yok olmak istiyorum. ne yaşamak ne ölmek. sadece yok olmak. o kadar yorgun,bitkinim ki. her gece sabah ezanında yatıp 8-9 da uyanmaktan bıktım. yoruldum. uyuyamıyorum bile. içimde sadece nefret var. belki hiçbir şey demiyeceksiniz bana. ama sadece yazdıklarımı okumanız, sesimi birilerinin duyması bile biraz olsun rahatlamama neden olacak

Öncelikle uyku saatlerini düzenlemelisin.Sabah erken kalkıp akşam en geç 11 de yatmaya çalış.
Mutlaka bir hobi edin,spor yap ve evcil hayvan besle.Kedi köpek olmuyorsa,kuş,balık,kaplumbağa olabilir.
Bunun yanında süs bitkisi veya balkon çiçeği bakmanı öneririm.

Ve...Akşam yatmadan önce abdest al.Felak ve Nas surelerini mutlaka oku.Ardından Ayetel Kürsi okuyup besmele ile yat.

gece yatmadan önce abdest al 7 defa ayetel kürsiyi oku
uyumaya çalış
diğer saatlerde sürekli felak ve nas surelerini oku aralıksız
abdestli dolaşmaya ve abdestli uyumaya çalış
o zaman rahatladığını hissedeceksin emin ol....

Erkek arkadaşın ruhuna iyi gelmemiş umarım hastalanmazsın vede sürekli fedakar olmazsın bir erkeğe bu kadar bağlanmak iç huzuru bozar abartıya gitmeden herşeyini dengele! Anneni ve babanı üzme,onlar seni karşıdan daha iyi analiz eder ,tedbir alır onlara çıkışların öfke ile olmasın

evet şu sevgilimin evleneceği cini ezdiğim rüyada nas ile felak surelerini okumak için kuran alıyorum 3 tane de dua kitabı alıyorum ama sureler yok, kaybolmuş,bulamıyordum ryamda. kızlar o kadar değişik ki bu durum. ne abdest almak istiyorum ne kuran okumak. gusl abdeti bile almamaya başladım artık ya.

uyku saatlerini düzenleme konusuna gelince; sabah ezanını duyunca, güneş doğmaya başlayıp, hava biraz olsun aydınlanınca uyuyabiliyorum. ondada sürekli bir ürperti. çok ürperdiğim zamanlar bildiğim duaları okuyorum dalana kadar besmele çekiyorum ama yok bu korku,rahatsızlık hissi bırakmıyor yakamı.

Canim Allah yardimcin olsun,bu durum ne kadardan beri var?

geçen yaz sonu da vardı. ramazanda birgün sahurdan sonra uyudum. ryamda babamı çarpılmış olarak gördm. kendimi yatakta tepinirken gördüm. telefonumun ışığı yanmıştı ve ben işte cin bu diye bağıırarak parçalamıştım telefonumu rüyamda. ne zaman geçti nasıl geçti bilmiyorum. 2-3 haftadır yeniden başladı bu durum

umarım hastalanmazsın derken ne tür bir hastalıktan bahsediyorsunuz? yani bedensel mi ruhi olarak mı? aileme karşı hareketlerimde daha duyarlı davranmaya çaışıyorum

neye inanırsanız ona taparsınız. bu Allah kitap da olabilir bir şeytan para cin gibi şeyler de.

yenik düşmemeye çalışın. iyice bir yıkanın. abdestinizi alıp kendinizi güvende hissettiecek sureleri okuyun. ve cevşen takın.

dilinizde sürekli bir dua olsun.zamanla ve inançla toparlanacağınıza inanıyorum.

Canim acaba depresyonda olabilir misin ? Cunku depresyona girmis bazi insanlarda bu tur seyler duydum...

depresyonda olmam için hiçbir nedenim yok. bilmiyorum. ailemle aram köt demiştim. çok ağır kavgalarımız oldu bizim ama şu an o kadar da sorun çıkmıyor. fazla yüzlerini de görmüyorum zaten. onlar televizyon karşısında ben başka odada. erkek arkadaşımla aramız iyi. arkadaşlarımla bir problemim yok. ama gece olunca olmuyor. bir şeyler beni rahatsız ediyor

Ciddi anlamda depresyondasın.Önce doktora gitmelisin.Daha sonra kan tahlilleri yaptırmalısın.Çünkü hormonal bozukluklarda depresyon yapabiliyor.Daha genşsin.Talillerini mutlaka yaptır.İlaçlarını mutlaka düzenli iç.Daha sonra da namaza başla ve dua et bol bol.Bunu ise asla ihmal etme.

Ben de bir ara inanılmaz kötüydüm.daha sonra tahlilller yaptırdım ve hormonlarım için ilaçlar almaya başladım.Depresyon hallerim azaldı.Depresyona iyi gelen bir sürü bitkisel ilaçlar var.Tavsiye ediyorum canım sana.allah şifa versin.

Haaa ayrıca gece ve gündüz depresyonu var.

Son düzenleme:
umarım hastalanmazsın derken ne tür bir hastalıktan bahsediyorsunuz? yani bedensel mi ruhi olarak mı? aileme karşı hareketlerimde daha duyarlı davranmaya çaışıyorum

depresyon,ağır depresyon kendini kolla hiç bilmeden kendini hastanede bulursun o belirtilerden ben korktum kendine,ruhuna dikkat et ,derinlere dalma

ben aAllah'a inanıyorum. ama şöyle bir şey var. ciddi anlamda ben inanıyorum diye düşündükçe içimde bir ses hani nerde diyor sanki. ama inanmaya çalışıyorum. ben hergün banyodayım zaten. saatlerce kalırım banyoda. annemde banyoda çok kalma diyor. elim dua kitaplarına gitmiyor. cevşen alıp takıcam. uyuyana kadar besmele çekiyorum ama gitmiyor ürperti

annem kansızlık da psikolojik sorunlar yaratır diyor. beslenmene dikkat et diyor. doktora gitmeyi düşünüyorum ciddi anlamda. eğer gece ve gündüz diye ayrımı varsa benim ki kesinlkle gece. gündüz akşam olduğunda korkmucam gelirlerse (cin falan Allah korusun) ban abişey yapamazlar diyorum cinli olsam ne olur ki diyorum ciddi anlamda. ama gece olunca sırtımı döndüğüm duvardan bile korkuyorum. gece çok berbat. gündüz şu an deprem olsa ya diye dşünürken gece olduğunda kalbimin atışından sallanıp uyuyamıyorum. sizce nereye baş vurmalıyım? psikiyatri,psikolog yada başka bir doktor?

ben gece olduğunda sırtımı döndüğüm duvardan bile korkuyorum. ben kçükken, 4-5 yaşlarımdayken kapının yanında yatardım. üzerimde gece lambası. kapı aralanır ve içeri hani üzerinize çarşaf geçirip birini korkutursunuız ya o tür varlıklar görürdüm. zaman geçtikçe büyümüşt boyları. anneme bağırdığımda yok olurlardı. o kadar kötü bi durumdayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…