Öncelikle uyku saatlerini düzenlemelisin.Sabah erken kalkıp akşam en geç 11 de yatmaya çalış.
Mutlaka bir hobi edin,spor yap ve evcil hayvan besle.Kedi köpek olmuyorsa,kuş,balık,kaplumbağa olabilir.
Bunun yanında süs bitkisi veya balkon çiçeği bakmanı öneririm.
Ve...Akşam yatmadan önce abdest al.Felak ve Nas surelerini mutlaka oku.Ardından Ayetel Kürsi okuyup besmele ile yat.
gece yatmadan önce abdest al 7 defa ayetel kürsiyi oku
uyumaya çalış
diğer saatlerde sürekli felak ve nas surelerini oku aralıksız
abdestli dolaşmaya ve abdestli uyumaya çalış
o zaman rahatladığını hissedeceksin emin ol....
Canim Allah yardimcin olsun,bu durum ne kadardan beri var?
Erkek arkadaşın ruhuna iyi gelmemiş umarım hastalanmazsın vede sürekli fedakar olmazsın bir erkeğe bu kadar bağlanmak iç huzuru bozar abartıya gitmeden herşeyini dengele! Anneni ve babanı üzme,onlar seni karşıdan daha iyi analiz eder ,tedbir alır onlara çıkışların öfke ile olmasın
Canim acaba depresyonda olabilir misin ? Cunku depresyona girmis bazi insanlarda bu tur seyler duydum...
umarım hastalanmazsın derken ne tür bir hastalıktan bahsediyorsunuz? yani bedensel mi ruhi olarak mı? aileme karşı hareketlerimde daha duyarlı davranmaya çaışıyorum
neye inanırsanız ona taparsınız. bu Allah kitap da olabilir bir şeytan para cin gibi şeyler de.
yenik düşmemeye çalışın. iyice bir yıkanın. abdestinizi alıp kendinizi güvende hissettiecek sureleri okuyun. ve cevşen takın.
dilinizde sürekli bir dua olsun.zamanla ve inançla toparlanacağınıza inanıyorum.
Ciddi anlamda depresyondasın.Önce doktora gitmelisin.Daha sonra kan tahlilleri yaptırmalısın.Çünkü hormonal bozukluklarda depresyon yapabiliyor.Daha genşsin.Talillerini mutlaka yaptır.İlaçlarını mutlaka düzenli iç.Daha sonra da namaza başla ve dua et bol bol.Bunu ise asla ihmal etme.
Ben de bir ara inanılmaz kötüydüm.daha sonra tahlilller yaptırdım ve hormonlarım için ilaçlar almaya başladım.Depresyon hallerim azaldı.Depresyona iyi gelen bir sürü bitkisel ilaçlar var.Tavsiye ediyorum canım sana.allah şifa versin.
Haaa ayrıca gece ve gündüz depresyonu var.
Canim Ruh sagligi cok komplex birsey yani galba birsey var icinde seninle yüzlesemeye calisan.
depresyon,ağır depresyon kendini kolla hiç bilmeden kendini hastanede bulursun o belirtilerden ben korktum kendine,ruhuna dikkat et ,derinlere dalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?