İçimde nefretten başka hiç bir şey yok

uf ya tesadufen actım konuyu 3harflılerden bahsedılıyomus gece gece korkuttunuz benı ya gıdeyımde esımın yanına yatayım barı salonda yanlızım

Deneme amaçlı olarak sonraki korku nöbetinde seni çok üzen geçmişte yaşadığın bir anını hayal et. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

arkadasım sana sunu soleyım butur seylerı ruyanda sureklı gormenın sebebı gusul aptestının bozulması olabılır sık sık gusul abtestı al gencsın kanın kaynıyo sevgılınle opusuyosun vs vs gusul aptestı almıyosan ondandır

Deneme amaçlı olarak sonraki korku nöbetinde seni çok üzen geçmişte yaşadığın bir anını hayal et. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

ay suavatardakı gozdende korktum gıdıyom ben ya gece gece ıcıme korku saldınız yaaaa

Arkadaşım o göz benim gözüm ya Ya dinle ilgili şeyler yazmayın. Onu yaparsan böyle olur bunu yaparsan böyle olur, korkutarak adam etmeye çalıştıkları için korkuyorsunuz zaten. Hala kurallar, saçmalıklar.. Sizi korkutan dine inanıp inanıp daha çok korkuyorsunuz :)) Herşeyin bir açıklaması var.

Yazdığıma da cevap vermeyin kızın konusu kapanır yoksa. Aşağılamaya çalışmıyorum, özür dileyerek düşünmeye sevk ediyorum sizi.

bence de doğru söylüyorsun. ben de senin gibi düşünüyorum. benim de buna benzer olayları yaşadığım bir dönemim olmuştu. 13-15 yaşlar arasında...feci korkardım gece. hemencecik duş almaya çalışırdım. duştayken suyun altında gözlerimi kapatamazdım ya şimdi bu konuyu okuyunca o zamanları hatırladım yani. resmen silmişim kafamdan. dini ve doğaüstü şeylere (cinler gibi) asla yormamak lazım böyle şeyleri. o varlıkları düşündükçe böyle şeylere korkardım...ne zaman ki o varlıkların var olduğunu unuttum, sildim kafamdan, artık asla korkmuyorum. çünkü aklıma gelmiyor...bu benim düşüncem kızlar...ayrıca konu sahibinin bir psikoloğa görünmesini tavsiye ederim. çok yararını görecektir bence. çünkü herşey insanın kafasında bitiyor. bu düşünce tarzını değiştirmesi gerekiyor. bunun için de yardıma ihtiyacı var, kendi atamıyor çünkü.

Son düzenleme:
Güzelim, sen öncelikle bir doktora git. Tam büyüme dönemindesin, bedeninde olsun, ruhunda olsun büyük değişiklikler oluyor. Bu arada belki yolunda gitmeyen şeyler vardır. Mesela, kansızlığın gece uykusunu etkilediğini, kabuslar görmeye neden olduğunu duymuştum bir arkadaşımdan. Ama, tabi bunları en iyi bir doktor bilebilir ve sana gereken tedaviyi uygular.

Dini konularda da kafan karışık görebiildiğim kadarıyla. Pek çok arkadaş iyi niyetli bazı öneriler yapmışlar, ama kafan karışık olduğu için, istersen sen şimdilik bunlar üzerinde fazla düşünme. Onun yerine bu işin eğitimini almış bir öğretmenin falan varsa ona danış. Çünkü bir şeyi bilmek başka, öğretmek başka..Bu tür bilgileri, bu konu üzerinde eğitim vermek üzere eğitilmiş bir kişi, senin yaşına, konumuna uygun olarak daha iyi bir şekilde anlatabilir sana diye düşünüyorum.

canım anlatmak istermisin bilmiyorum ama ben yine de soracağım hem anlatırsan sana yardımcı olmaya çalışırız
erkek arkadaşımla aram çok iyi demişsin benim için ailesini karşısına alıyor demişsin
demekki erkek ark ailesiyle problemlerin oldu bunlardan bahsetmek istermisin bize ?

evet. çünkü biz erkek arkadaşımla akrabayız uzaktan. ve ailelerimiz buna karşı çıktılar. benimkiler çıkınca onunkiler de geri adım attılar. aslında onaylıyorlardı. şimdi ayrıldık biliyorlar. aslında sürekli ikimizdede ilerde birbirimizin düğününne mi gidicez düşüncesi var. hani rüyamda bakasıyla evlendiğini görmüştm ya. bu canımı sıkıyor tabiki. ama birbirimizi seviyoruz biz. bu arada kızlar dün akşam gusül abdestim vardı yatmadan önce bir de namaz abdesti aldım. kıbleye karşı yatmadım. yatarken bildiğim duaları okudum ve o kadar rahat bir uyku çektim ki. uzun süredir ihtiyacım vardı buna. deliksiz bir uyku çektim. korku yok,kalp atışı yok,köt kabuslar yok :) kurtuldum sanırsam

hadi inşallah canım

canım banyoda satlerce kalmak ıyı degıldır zaten banyoya sol ayakla gır besmele cekerek sana kendımden bır ornek vermek ıstıyorum canım eger bana kulak verırsen cok yardımcı olurum sana ben 2 sene yenı evlendıgım zamanlarda aynı senın gıbıydım esım haftada 2gun gece calısırdı sabah 9da gelırdı bende kavus ustune kavus gorurdum daha da korkardım korkudan agladıgımı bılırım ben dua oku yat derlerdı ayetelkursıyı okurdum uyurdum ruyamda bana 3harlıler seytanlar bızden kurtulamazsın hatım ındırsen nolcak derlerdı canım uyumaya korkar hale gelmıstım senın gıbı dusun bıde ben evde yalnız kalıyorum ya annemlere gıtmeye baslamıstım ya ablamı cagırıyordum yanıma esım gece vardıyasındayken evde sankı bırılerı benı ızlıyomus gıbı gelırdı ıcımden bırı tobe estafurullah tobe tobe cenabı allahımıza kufur ettırıyodu ıstemeden ıcımden bır ses dıyodu ben bunu bır dın gorevlısıne sordum senın ıyı nıyetlı oldugundan nefsın senı yoldan cıkarmaya calısıyor vesvese verıyolar sana bu bırcok ınsanda olan bıseymıs canım vesvese geldıgınde besmele cek ve defol gıt basımdan kör seytan de.canım ben vesveselere kulak asmayıp kendımı korkutmamayı basardım eskısı gıbı korkulu ruyalar gormuyorum kendımıde otur dusuncelerden uzak tutuyorum yok bırılerı ızlıyo cartcurt onlara pabuc bırakma canım ınsan ne yaparsa kendıne yapar kendını korkutma o dusuncelerle hıc ole seyler dusun me vesveseyle korkuyla gırme yataga bak goruceksın hersey duzelıcek bana kulak ver lutfen sende kurtul...

CANIM GOZLERIN COK GUZEL DE GECENININ BI YARISI TESADUFEN BU KONUYU ACIPTA 3HARFLILERIN MUHABBETINI GORUNCE YALNIZDIM O AN KORKTUM DOGAL OLARAK AYRICA BEN INSANIN KENDISININ KENDISINI KORKUTTUGUNU BILIYORUM EN SONKI YORUMUMDADA YAZDIM BENDE BENZER SEYLERI YASADIM CUNKU DUSUNMUCEKSIN KORMUCAksın bukadar basıt

supersın canım kotu seyler dusunme ınan bıdaha korkmucaksın

manevi boşluktan kaynaklanıyor bu canım aynı şeyler olmasada benzerlerini bende yaşıyorum sürekli depresif bi haldeyim durduk yere bi anda cok mutlu yada cok mutsuz olabiliyorum maneviyata yönel bak göreceksin namaz kıl dua et senden mutlusu senden huzurlusu olmyıcak işlerin hep yolunda gitcek

inşallah canım :) sürekli abdestli dolaşmaya başladım salı günü de psikiyatriye gidicem :) olumlu düşünüyorum artık.

gusülsz ve abdestsiz olduğumda onları düşünmememye çalışsam da sürekli aklımdaydılar, çıkmıyorlardı aklımdan. ama şimdi guzül abdestim ve namaz abdestim var sürekli. aklıma getirmek istemiyorum. ve gelmyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…