- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 38
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Evet müsaitim eşimle sorunlarım vardı bu aralar daha iyiyiz belki onunda etkisi varMaddi manevi müsaitsen yap.
Belki his belki istek ne fark eder?
O bir anlık sinirle gafletle açtığım konuydu ona inat yapmamKvye inat oluşan bir istek olmasın o sizde?
İyi düşünün.
Ya dur sen odadaki çocuğu başka odaya yeni alıştırıyorsun. Oda boş kaldı diye sana öyle gelmiştir.
O bir anlık sinirle gafletle açtığım konuydu ona inat yapmam
Ben çocuk yapma hissini anlamıyorum. Bir kızım var 16 aylık oldu. Çocuk yapalım diye değil, insan yetiştireceğiz sorumluluk hissiyle korktuk. 2-3 yaşından sonra bebeklik bitiyor. Bu insanın okula, oynamaya, spora, bir dünya şeye ihtiyacı var. Ülke berbat halde. Tecavüzcüleri katilleri koruyan yasalar çıkıyor devamlı. Korkuyorum. Kızım olmasa çocuk isterdim. Allah çocuklarımızı bize bağışlasın bunlara sağlık versin yetr diye bakıyorum ben.Bak bu da olabilir aslında ogluma ayrı oda yapınca artık büyüdü abi oldu hissi mi oldu acaba bilmiyorum ki
87liyim 29 yaşındayım ilk oğlum 27 de dünyaya geldi şimdi bu olursa 30 olucam:)eş ve aile durumları bazen durgun bazen dalgalı gidiyor kendim için çocuğum için düşünüyorum aslında.o kv ye inat dediğimde ona baya giciktim:):) Öyle bi kalmış ki aklımda, unutamıyorum.
Neyi ne kadar çok istediğinizi elbette siz bilirsiniz ve bir çocuğa madden-manen ne derece yetebileceğinizi de tahlil edebilirsiniz herhalde? 28 yaşındasınız, profilinizdeki bilgi doğru ise.
Ortalama 3 yıllık evlisiniz, bir çocuğunuz var 2 yaşlarında, eşinizin tarafı ile çekişmeli bir ilişkiniz mevcut, eşiniz 2.yi istiyor vs.
Naçizane fikrim, en azından 2. çocuk için bir kadın 30 yaşını görmeli.
Sizin durumunuzda 4 yaş, kardeşler arası daha kontrollü gidebilirsiniz üstelik.
Ancak diğer türlüsü de makul, yeterim, yapabilirim derseniz yapın.
Surekli buraya konu acmayacaksan hamile kal , sonucta hayat senin hayatin.
eşinizle sorunlarınızı çözmeniz daha doğru olacaktır..
böyle bir evlilikte çocuk doğurmak mantıklı mı sizce? çocuk sorumluluğu ne kadar zor..Aslında bizim sorunlarımızın çözümü yok bir sonuca varamiyoruz kavga edip iki gün sonra ayniyiz.tek çözümü başka şehire yerleşip herkesten uzak orda yaşamak o da mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?