• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde Patlayan Duygu Karmaşası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araya soktugu insanlar baslı basına rezalet. Dedim ya kacıngan bi kisilik. Basımdaki de diger kisilere acılıyordu konusuyordu özellikle en yakın arkadasımla. Hayır buna ne gerek var. Köpekler gibi konusmaya calıstıgım günleri biliyorum. Rahatla, relax ol çekinme benden diye diye dilimde tüy bitti. Ama artık çekilmistim çekildiğim 3 ayın sonunda kendi geldi. Artık iş işten geçmişti. Benlikte yer mi bırakıyorlar hayvanlar. Umarım bu karmasık durumdan kurtulursunuz zehirli bir gaz gibi yayılmıs yasadıgım icin biliyorum. Gelismeler olursa haber edersiniz umarım. Bol şans.

Kıskançlık hissettiniz mi? Bu da beni bi parça delirtti mesela.. Neden bana değil de benle ilgili konuları ona konuşuyor?Ona anlatıyor? Uyuz olmuştum, gereksiz samimiyetleri olmuştu zaten bi süre sonra..resmen benim konum, durumum yaklaştırmış gibi hissetmiştim bunları birbirine. içimi deşseniz, valla iyi yaşıyorum yine ben bence

Adam sizin bakire olduğunuzu niye biliyor ki ?
Hayır yani biliyor ve size değil de 3.sahisa yanımızda başka kimse olmasaydı kesin sevişirdik de diyebiliyor.
Adam bal gibi her şeyin farkında olarak kendinden emin bir şekilde seninle ne yapıp yapamayacağına karar bile verebiliyor ve sen bu adamı takıntı yapıp hala sevebiliyorsun.
Pes doğrusu.

Adam sizin bakire olduğunuzu niye biliyor ki ?
Hayır yani biliyor ve size değil de 3.sahisa yanımızda başka kimse olmasaydı kesin sevişirdik de diyebiliyor.
Adam bal gibi her şeyin farkında olarak kendinden emin bir şekilde seninle ne yapıp yapamayacağına karar bile verebiliyor ve sen bu adamı takıntı yapıp hala sevebiliyorsun.
Pes doğrusu.

Muhabbet ediyorduk çakır keyif kafayla.Konu geçti, söylemiş bulundum

Kıskançlık hissettiniz mi? Bu da beni bi parça delirtti mesela.. Neden bana değil de benle ilgili konuları ona konuşuyor?Ona anlatıyor? Uyuz olmuştum, gereksiz samimiyetleri olmuştu zaten bi süre sonra..resmen benim konum, durumum yaklaştırmış gibi hissetmiştim bunları birbirine. içimi deşseniz, valla iyi yaşıyorum yine ben bence
Hissettim tabiki de. Velet oğlu velet ne yaptıgını bilmiyor. Ben iki senede kül oldum ama dayandım kazandım kül etti ama ben onu üzerine basıp söndürdüm. Sabır etmenizden yanayım. Zor olacak ama dayanın.

Muhabbet ediyorduk çakır keyif kafayla.Konu geçti, söylemiş bulundum
Bak ciddi diyorum.
Bu adamla konuşma bile.
O konuşmak istese bu sefer de sen kestirip at.
Ne bu ya ?
Bu şahısa ciddi ciddi aşık olmayi bırak hayatında arkadaş olarak tutma bile.
Kendine merhametin olsun.
Bu anlattıkların çok rezilce şeyler.
Sana demesi gereken şeyleri başkasına demesi ne tür bir adam olduğunu zaten gösteriyor.

Hissettim tabiki de. Velet oğlu velet ne yaptıgını bilmiyor. Ben iki senede kül oldum ama dayandım kazandım kül etti ama ben onu üzerine basıp söndürdüm. Sabır etmenizden yanayım. Zor olacak ama dayanın.

Öncelikle beni buradaki bazı tayfa gibi takıntılı, sapık, tehlikeli vs.görmediğiniz için çok teşekkür ederim.
Sabrın sonunda, gelip yaptığı hatayı anlayacagını mı düşünüyorsunuz yorumu anlamak adına soruyorum

Bak ciddi diyorum.
Bu adamla konuşma bile.
O konuşmak istese bu sefer de sen kestirip at.
Ne bu ya ?
Bu şahısa ciddi ciddi aşık olmayi bırak hayatında arkadaş olarak tutma bile.
Kendine merhametin olsun.
Bu anlattıkların çok rezilce şeyler.
Sana demesi gereken şeyleri başkasına demesi ne tür bir adam olduğunu zaten gösteriyor.

Biraz sakin olabilir misiniz?Yani yorum alev atıyor o derece..
Adamın yaptığının son derece aptalca malca olduğu konusunda hemfikiriz zaten

Öncelikle beni buradaki bazı tayfa gibi takıntılı, sapık, tehlikeli vs.görmediğiniz için çok teşekkür ederim.
Sabrın sonunda, gelip yaptığı hatayı anlayacagını mı düşünüyorsunuz yorumu anlamak adına soruyorum
Anlayacak tabiki de ama nasıl anlayacak? Siz tamamen hayal olarak, gizemli olacaksınız ona görünmeyeceksiniz aynı is yerinde bile olsanız bakmayacaksınız. Şunu da söyleyim kesinlikle düşünmeyin. Düsünmemeye calısın sosyal medyadan bile bakmayın düsündüğünüzde ve stalkladıgınızda sizin enerjiniz onun etrafını saracaktır enerjiniz onu bırakmıyor. Ama bakmadıgınızda uzaklastıgınızda sizin olmadıgınızı anlayacaktır. Sizin ara ara iletisiminiz kesilmis. Ama ruhunuz etkilesimde kalmaya devam etmis devam etmesinin sebebide onu uzaktan sevmeniz ve düsünmeniz. Bu enerjinizi onun etrafından bir an önce yok edin.

Anlayacak tabiki de ama nasıl anlayacak? Siz tamamen hayal olarak, gizemli olacaksınız ona görünmeyeceksiniz aynı is yerinde bile olsanız bakmayacaksınız. Şunu da söyleyim kesinlikle düşünmeyin. Düsünmemeye calısın sosyal medyadan bile bakmayın düsündüğünüzde ve stalkladıgınızda sizin enerjiniz onun etrafını saracaktır enerjiniz onu bırakmıyor. Ama bakmadıgınızda uzaklastıgınızda sizin olmadıgınızı anlayacaktır. Sizin ara ara iletisiminiz kesilmis. Ama ruhunuz etkilesimde kalmaya devam etmis devam etmesinin sebebide onu uzaktan sevmeniz ve düsünmeniz. Bu enerjinizi onun etrafından bir an önce yok edin.
Bence konu sahibine boş yere ümit veriyorsunuz. Sonra daha büyük hayal kırıklığına uğrayabilir. Bir erkek reddetiyorsa veya kadına kötü davranıyorsa görmezden gelindiğinde kadını arzulayacağı anlamına gelmez her zaman. Belki de adam gerçekten istemiyor. Konu sahibinin konuşma isteklerini bile geri çevirmiş defalarca. Adamın kesinlikle istememe olasılığı yok mu yani? Görmezden gelince hatasını anlayacağını söylemişsiniz. Ama hiç de öyle bir tip izlenimi vermiyor adam.

Günaydın herkese, sevgiyle selamlıyorum herkesi..
Uzun zaman olmuştu konu açmayalı.İçimi dökmeye ihtiyacım var..
Uzaktan sevmekte 3.yılıma girmekte olduğum bir bey var işyerimde.Bir dönem yakınlaşır en azından arkadaşlığa göz kırpar gibi olmuştuk, alkollü bir ortamda öpüşmemiz var bir de.Sonrasında geri çekildi, ben ciddi ilişki düşünmüyorum onu üzmek istemem diye haber yolladı.(Hayret bişey laaps diye ciddi düşünülür mü saçmalama diyemedim bile)
Kendisi bekar benden üst pozisyonda.Onun ekibinden bir münasebetsiz vardı yakın arkadaşlık ettiğim..belki kıskandı ve araya girdi lanet olsun bilmiyorum..Bir kaç kez konuşmak istedim, önce tamam dedi sonra bahanelerle atlattı.Çok detaylara girersem konu uzar kısa kesmek istiyorum.Herneyse, arkadaşlar içimde patlıyor.Ona onun dünyasına girmek istediğimi, değer verdiğimi söylemek istiyorum.Benden uzak durması can yakıcı, istemiyorsa bile ondan duymak istiyorum.
Dün gece evinin önüne gittim, çok önemli lütfen aşağı in yarım saat konuşmak istiyorum dedim.Şaşkına döndü, evde arkadaşı varmış inemezmiş ayıp olurmuş yarın konuşuruz dedi.Bana kalırsa yine atlatacak... Konuşmak istediklerimi kusmadan tamamen gidemiyorum lütfen bana birşeyler söyleyin. şimdiden teşekkür ederim
Cok zorluyon bence. Evinin onune gitmekte ne? Takinti haline getirmissin. Kim olsa kacar senden

Bence konu sahibine boş yere ümit veriyorsunuz. Sonra daha büyük hayal kırıklığına uğrayabilir. Bir erkek reddetiyorsa veya kadına kötü davranıyorsa görmezden gelindiğinde kadını arzulayacağı anlamına gelmez her zaman. Belki de adam gerçekten istemiyor. Konu sahibinin konuşma isteklerini bile geri çevirmiş defalarca. Adamın kesinlikle istememe olasılığı yok mu yani? Görmezden gelince hatasını anlayacağını söylemişsiniz. Ama hiç de öyle bir tip izlenimi vermiyor adam.
Bu tip adamların neyi isteyip istememesi önemli değil ki. Kendileri bile ne istediğini bilmezken. Adam zaten bastan asagı kaos, kendi yasantımdan kesitler vererek sundum konu sahibine. Ben hic ümitlenmeden bütün elimi ayagımı kesmistim. Beklemedim bile tamamen hayalet olmustum. O an duygudurumlarımız bozukluk gösteriyor uyum gücümüz zayıflıyor. Gözlerimizden ateş cıkıyor düsünmekten, bogazdan çıkmak isteyen kelimeler çıkmıyor dikenli teller var zor bir durum. Bizler konu sahibine çek hemen elini ayagını dediğimizde çekmeyecek çünkü kolay değil. Anlatmak istediğim yavas yavas sindire sindire her yerden stalkmayı bırakması düsünce enerjisini adama yansıtmaması, adamı kafasından atması. Beklentilere girdikçe adam iyice kaçmaya çalışacak zaten. Beklentisizce uzaklaşacak uzaklaşacak.. zaten 3 sene dile kolay adam bunca senede çıkıp çıkıp kendini hatırlatıp kaçmış konuşamamış. Yine sağdan soldan cıkar devam ettirir geleneğini. Adam tamamen egosunu doyuruyor burdan bakınca yine doyurmak istediğinde konu sahibine ulaşır. Su an asla konu sahibinin dökülmesinden yazmasından yana değilim dayanmasından yanayım gerekirse konusmasını icinden yapsın ama dayansın. İnsan dayana dayana zaman her seyi alıyor zaten.

Adam söylemiş ya işte ciddi bir ilişki istemiyorum, diye. Adam kibarca reddetmiş sizi. Daha niye konuşamadık falan diyorsunuz. Birde ne diyeceksiniz konuşurken, ilişkiye ikna etmeye falan mı çalışacaksınız? İlişki istemiyorum, hayatında olmak istiyorum, diyorsunuz da ee ikisi de aynı şey işte. 3 yıldır sevdiğiniz kişiyle sadece arkadaş olmak istediğinize kimse inanmaz.

Sizden bir şeyler istemesinede müsaade etmeyin, mesafe koyun aranıza.

Bırakın adamın peşini artık kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin.

Günaydın herkese, sevgiyle selamlıyorum herkesi..
Uzun zaman olmuştu konu açmayalı.İçimi dökmeye ihtiyacım var..
Uzaktan sevmekte 3.yılıma girmekte olduğum bir bey var işyerimde.Bir dönem yakınlaşır en azından arkadaşlığa göz kırpar gibi olmuştuk, alkollü bir ortamda öpüşmemiz var bir de.Sonrasında geri çekildi, ben ciddi ilişki düşünmüyorum onu üzmek istemem diye haber yolladı.(Hayret bişey laaps diye ciddi düşünülür mü saçmalama diyemedim bile)
Kendisi bekar benden üst pozisyonda.Onun ekibinden bir münasebetsiz vardı yakın arkadaşlık ettiğim..belki kıskandı ve araya girdi lanet olsun bilmiyorum..Bir kaç kez konuşmak istedim, önce tamam dedi sonra bahanelerle atlattı.Çok detaylara girersem konu uzar kısa kesmek istiyorum.Herneyse, arkadaşlar içimde patlıyor.Ona onun dünyasına girmek istediğimi, değer verdiğimi söylemek istiyorum.Benden uzak durması can yakıcı, istemiyorsa bile ondan duymak istiyorum.
Dün gece evinin önüne gittim, çok önemli lütfen aşağı in yarım saat konuşmak istiyorum dedim.Şaşkına döndü, evde arkadaşı varmış inemezmiş ayıp olurmuş yarın konuşuruz dedi.Bana kalırsa yine atlatacak... Konuşmak istediklerimi kusmadan tamamen gidemiyorum lütfen bana birşeyler söyleyin. şimdiden teşekkür ederim
Seni beğenmiyor konuşup kendini düşürme hiç bir erkeğin özellikle Türk erkeğinin bu kadar havalanmasına izin verme

bu enerji olayı gerçek mi peki? yani çok düşünüp sağdan soldan takip ettiğimiz insanı enerjimiz sarıyor ve geleceği varsa bile gelmiyor mu?
ha gelmese bile malum şahıstan uzaklaşmış olması yanına kar kalacak ayrı konu da ben özellikle merak ediyorum sahici mi bu enerji meseleleri acaba...

hemen de konu sahibi takıntılı falan ilan edilmiş. adam da sütten çıkmış ak kaşık mı? madem hisleri yoktu alkollüyken de kendine sahip çıkıp bu seti en başından çekebilseydi. o zaman konu sahibinin belki aklında bile olmayacaktı, içinde bu kadar söylenecek şeyi, duyguyu biriktirmeyecekti.. belki uzaktan basit bir beğeniyle kalacaktı. toscanatoscana toscanatoscana adam doğru düzgün bir adam olsaydı zaten sizinle konuşurdu. kaçak savaşmak yerine belki bir kahve ısmarlayıp düzgünce düşüncelerini anlatır, sizin de anlatmanıza müsaade ederdi. biliyorum söylenecek onca şeyi birikmiş onca duyguyu içine sığdırmak kolay değil ama bu saatten sonra onları içinizde yaşayıp içinizde öldürmeye çalışmaktan başka çare yok gibi :(

bu enerji olayı gerçek mi peki? yani çok düşünüp sağdan soldan takip ettiğimiz insanı enerjimiz sarıyor ve geleceği varsa bile gelmiyor mu?
ha gelmese bile malum şahıstan uzaklaşmış olması yanına kar kalacak ayrı konu da ben özellikle merak ediyorum sahici mi bu enerji meseleleri acaba...
Bunu ben de merak ediyorum çünkü meditasyon falan yapıyorlar o kadar yazsın etsin diye. Aynı şey değil mi?

Gerçek. Ben çok inanırım enerjiye. Yaşadıklarımı anlatsam destan yazmış olurum. Bak erkekler bir kadının hayatının düzgün iyi gittiğini görmediği sürece kahrolmaz. Çünkü kadın iyi, hayatı muhteşem ve acı çekmiyor. Aklı fikri işle güçle eğlenceyle dolu ve düşünmüyor. Kisi ordan beliriveriyor. Hani zamanında murphy her sey söylemis. Neyden vazgecersen dibinde belirir diye.

Boru gibi düsün bunu. Akış ayrılsanız bile devam eder. Haliyle düsündüğünde, arkadaslarınla konuştugunda, kafa yordugunu iki göz onu gözetliyormuş gibi hisseder ve gelmez. Bu hissi veren sensin yani. Sıkılır bunalır ceptelik olayı ayrıyken bile devam etmis oluyor. Asla kaybetme korkusu yaşamaz.

Eger geri cekilir ve kendine odaklanmaya baslarsan düsündüğünüz hisleriniz enerjiniz onun etrafını terkediyor. Bu benim çok sık yaşadığım durumdur. Çünkü ilişkilerim bittiğinde kimi düsündüysem ve düsünmeyi bıraktıgımda abartısız yanımda belirdiler. Mesela son ilişkim. Biter bitmez düşünmeden önüme baktım. Ben önüme baktıkta “sen hayatını yasıyosun önüne bakıyosun mutlusun” vs dedi. Ee napacaktım? Biteli 10 ay olmasına rağmen hala sağdan soldan bana laf çarpıtır. Cünkü hiçbir şey bitmemis onda. Bitiren ve biten insan asla ugrasmaz, konuşmak, laf sokmak icin bile. Tamamen gider bırak mesaj atmaz. Çok relax ve gevşek umursamak olmak lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X