- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.576
- 138
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Ee adam baktı ki siz pek normal davranıyorsunuz.. anladı hemen seti cektiEvet bunu demeli, gerekçesi olmalı.Derdim sevgilisi olmak değil altını çiziyorum.Normal arkadaş bile olamadık öyle gereksiz bir set çekiş
demek ki çıkarcı bir tip. yani madem ilişki istemiyor o zaman neden duyguları olduğunu bildiği birini böyle kullanıyor. bu bence kullanmak.
bana kalırsa konuşmak adamın totosunu daha da kaldırıyor.
sil, engelle. biliyorum zor ama bence hakediyor.
Platonik olduğun biriyle arkadaş olamazsın zaten. Yürümez öyle bir arkadaşlık. Adam senden daha rasyonel düşünüyor. İlginin farkında ve umutlandıracak en küçük bir hareket bile yapmamış. Ama sen evinin önüne kadar gidip aşağı in konuşalım diye tutturmuşsun. Bu tarz hareketler sergilersen tabiyki uzak durur mümkün mertebe.Evet bunu demeli, gerekçesi olmalı.Derdim sevgilisi olmak değil altını çiziyorum.Normal arkadaş bile olamadık öyle gereksiz bir set çekiş
Üç sene yahu üç sene. Üç sene sizinle konuşmayan, konuşmaktan kaçan bir insanın kapısına dayanıyorsanız takıntılısınızdır. Bunu yapanın kadın olması bazılarınızın gözünde durumu hafifletiyor, erkek olsaydı savcılığa falan verilmişti. Korkutucu bir davranış biçimi.Yani bence şu aşamada değil çünkü ortada ne bir başlangıç var ne bitiş var sadece sürekli ertelenen bi “sonra konuşuruz” durumu var…Belki iki tarafta bi oturup konuşsa konu sahibi de kafasında bitirecek.
Yani bence şu aşamada değil çünkü ortada ne bir başlangıç var ne bitiş var sadece sürekli ertelenen bi “sonra konuşuruz” durumu var…Belki iki tarafta bi oturup konuşsa konu sahibi de kafasında bitirecek.
İs değisikliği cözüm.Günaydın herkese, sevgiyle selamlıyorum herkesi..
Uzun zaman olmuştu konu açmayalı.İçimi dökmeye ihtiyacım var..
Uzaktan sevmekte 3.yılıma girmekte olduğum bir bey var işyerimde.Bir dönem yakınlaşır en azından arkadaşlığa göz kırpar gibi olmuştuk, alkollü bir ortamda öpüşmemiz var bir de.Sonrasında geri çekildi, ben ciddi ilişki düşünmüyorum onu üzmek istemem diye haber yolladı.(Hayret bişey laaps diye ciddi düşünülür mü saçmalama diyemedim bile)
Kendisi bekar benden üst pozisyonda.Onun ekibinden bir münasebetsiz vardı yakın arkadaşlık ettiğim..belki kıskandı ve araya girdi lanet olsun bilmiyorum..Bir kaç kez konuşmak istedim, önce tamam dedi sonra bahanelerle atlattı.Çok detaylara girersem konu uzar kısa kesmek istiyorum.Herneyse, arkadaşlar içimde patlıyor.Ona onun dünyasına girmek istediğimi, değer verdiğimi söylemek istiyorum.Benden uzak durması can yakıcı, istemiyorsa bile ondan duymak istiyorum.
Dün gece evinin önüne gittim, çok önemli lütfen aşağı in yarım saat konuşmak istiyorum dedim.Şaşkına döndü, evde arkadaşı varmış inemezmiş ayıp olurmuş yarın konuşuruz dedi.Bana kalırsa yine atlatacak... Konuşmak istediklerimi kusmadan tamamen gidemiyorum lütfen bana birşeyler söyleyin. şimdiden teşekkür ederim
Niye gerekçesi olsun ki? Ya da niye size gerekçe sunmak zorunda olsun? Arkadaşlığınızı da istemiyor.
Gerekçe de çok açık aslında siz anlamak istemiyorsunuz. Kendisine karşı hisler besleyen, takıntılı davranışlar sergileyen bir insanla arkadaş olmak istemiyor.
3 senedir platonik takılıyor,adamın kapısına kadar dayanıyor,ama ciddiye hazır değilim mi diyorsunuz?Ben de ciddi ilişkiye hazır değilim zaten
Giydirmek iğnelemek değil, ne görüyorsam, ne düşünüyorsam onu yazıyorum. Tavrınız ne olursa olsun normal değil. İşi düşünce sizi kullanan sonra bir kenara atan adama üç sene karşılıksız duygular beslemeniz de normal değil, size hiç bir şekilde ümit vermeyen adamın kapısına dayanmanız da normal değil. Kırmak üzmek için söylemiyorum, dışardan nasıl göründüğünüzü anlayın, bi silkelenip kendinize gelin diye yazıyorum.Ya kudro, biliyorum burada giydirmeyi iğnelemeyi pek bi seversin ama inan boş yani şu yorum.takıntılı vs.değilim olsam 1 sene susmaz, normal iş arkadaşlığı yapmazdım rahatsızlık verir, üzerine giderdim.
Sürekli ertelenmek, benim kalbimin iyiliğimin tadını çıkartırken işi düşünce rahatça bana yanaşırken ben konuşmak istediğimde bunun ertelenmesi.. ben de doldum artık
Aaaa lütfen kendinize gelin..Bu nasıl suursuzluk.Adam sizi birkaç kez reddetmiş.Fazla ısrar hiç normal degil
Emin olun konuşsanız bile kafanızda bitmeyecek. 3 yıldır bitmemiş dediklerini düşünüp duracaksınız diğer konularınızı da okumuştum o zaman da demiştim bu adamdan bir yol olmaz diye. Bakın bazı şeylerin nedeni yoktur sadece olmuyordur. Sizde çok değer vermişssiniz belli ki ama 3 yıl hiç sağlıklı bir zaman dilimi değil. Uzaklaşmanızın vakti gelmiş şu durumda en güzeli işten ayrılıp yeni bir iş bulmanız bence. Eğer bir şeyler yaşanıp bitseydi bu kadar takıntı olmazdı sizde . Evinin önüne gittiğiniz erkek malesef sizi takmaz.Burdaki yorumlar sert gelebilir ama üzgünüm gerçek bunlar. Ciddi ilişki istemiyorum bende demişssiniz o zaman neden adamın peşini bırakmıyorsunuz ? Onun size verebilecek bir cevabı yok belli ki. Çevrenize kendinizi kapatmayın etrafınıza bakın belki kendinize daha uygun birileri vardir. kaç yaşındasınız bilmem ama böyle korkak ,kaçak dövüşen adam için üç sene değil üç güne yazık.Kesinlikle bu, gerçekten. Teşekkür ederim
3 senedir platonik takılıyor,adamın kapısına kadar dayanıyor,ama ciddiye hazır değilim mi diyorsunuz?
Ablacım adam kahve icelim dese gelinlikle gideceksin bence.
Yapma yani.
Kesinlikle takıntılisiniz.Ne şekilde olursa olsun yetişkin bir erkek yetişkin bir kadına Hayır diyorsa bitmiştir.Gerisi takıntı ve tacize girer.Adama ilan ı aşk etmedim, ortada bir reddediş yok.”konuşmama” var
Zaten bunu rahatça yapabilmek için konuşmak istedim.Burada biraz ezber cevaplar geldi, ama inanın öyle değil.O benle ilgili herşeyi 3.4.kişilerle konuşup içini döktü, bana tek kelime etmedi.Olmadık tiplere içini döküp değer vermesi sonra kazık yemesi..Bilmiyorum zoruma gidiyor ve çok çekiliyorum bir yandan.Bu bağı kopartabilmek adına konuşmam gerekiyor
Kesinlikle takıntılisiniz.Ne şekilde olursa olsun yetişkin bir erkek yetişkin bir kadına Hayır diyorsa bitmiştir.Gerisi takıntı ve tacize girer.
Ben bu olayın adamın işine geldiğini o yüzden net bir tavır koymadığın düşünüyorum.Çünkü adam net bir şekilde ne istiyorum diyor ne de istemiyorum muhtemelen “belki bir gün lazım olur bi kenarda dursun” gözüyle bakıyor bu yüzden “ya x’cim ben seninle bi ilişki düşünmüyorum arkadaşlığımızın verimli olacağını sanmıyorum” demek yerine hep bi “sonra konuşuruz bi ara konuşuruz” diye kaçıyor ama yukarda okuduğum kadarıyla konu sahibi yurtdışına gidince ondan bişeyler istemekten de çekinmiyor. Ben arkadaşlık bile etmek istemediğim birine ne bir şey veririm ne de ondan bir şey isterim. Evet konu sahibinin yaptığı da yanlış ama adam orada bile net değil halen daha “sonra konuşuruz” diyip yollama derdinde. Dese ki orda “neden evimin yakınına geliyorsun ne münasebet lütfen bir daha olmasın” konu sahibi hastalıklı bi ruha sahip değilse zaten bununla bir şeyleri net bir şekilde anlardı diye düşünüyorum…Üç sene yahu üç sene. Üç sene sizinle konuşmayan, konuşmaktan kaçan bir insanın kapısına dayanıyorsanız takıntılısınızdır. Bunu yapanın kadın olması bazılarınızın gözünde durumu hafifletiyor, erkek olsaydı savcılığa falan verilmişti. Korkutucu bir davranış biçimi.
aslında anlıyorum ama işte başkalarına konuşup sana açıkça konuşamayacak bir adama oturup içini döksen bence başka şeylere üzülmeye başlarsın.
yani sağlıklı bir iletişim şekli yok adamın.
o noktada da kafanı karıştırır bana göre.
bazen de birşeylerin havada kalması gerekir. herşeyi oturup konuşup bir sona bağlayamıyoruz malesef
Hanımefendi buna izin veren sizsiniz amaSürekli ertelenmek, benim kalbimin iyiliğimin tadını çıkartırken işi düşünce rahatça bana yanaşırken ben konuşmak istediğimde bunun ertelenmesi.. ben de doldum artık
Diyelim ki dediğiniz gibi her şey, böyle bir adama kendini paspas etmesi yine normal değil.Ben bu olayın adamın işine geldiğini o yüzden net bir tavır koymadığın düşünüyorum.Çünkü adam net bir şekilde ne istiyorum diyor ne de istemiyorum muhtemelen “belki bir gün lazım olur bi kenarda dursun” gözüyle bakıyor bu yüzden “ya x’cim ben seninle bi ilişki düşünmüyorum arkadaşlığımızın verimli olacağını sanmıyorum” demek yerine hep bi “sonra konuşuruz bi ara konuşuruz” diye kaçıyor ama yukarda okuduğum kadarıyla konu sahibi yurtdışına gidince ondan bişeyler istemekten de çekinmiyor. Ben arkadaşlık bile etmek istemediğim birine ne bir şey veririm ne de ondan bir şey isterim. Evet konu sahibinin yaptığı da yanlış ama adam orada bile net değil halen daha “sonra konuşuruz” diyip yollama derdinde. Dese ki orda “neden evimin yakınına geliyorsun ne münasebet lütfen bir daha olmasın” konu sahibi hastalıklı bi ruha sahip değilse zaten bununla bir şeyleri net bir şekilde anlardı diye düşünüyorum…
Bu adamdan size hayır gelmez konu sahibi,lütfen artık önünüze bakın. Geçen zamanın telaffisi olmuyor bundan bi 5 sene sonra kendinize kızmamak için bırakın bu işin peşini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?