- 15 Şubat 2013
- 26.424
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.428
- 798
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Iyi de.dolacak kadar birbirinizin hayatinda bi yeriniz yok ki. Adamda senin duygularinin bi karsiligi yok, sen konuşmak icin harekete gecmeye calistikca, yers tepicek, kendini düşürdüğün durum nahoş bi hale gelecek, bitir kafanda, belli ki yok adamda bisey, illa konusman, suratina duyman gerekmiyo bunu algılayabilmek icin, adam gayet belli etmis istemediğini, daha ne yapsin.Ya kudro, biliyorum burada giydirmeyi iğnelemeyi pek bi seversin ama inan boş yani şu yorum.takıntılı vs.değilim olsam 1 sene susmaz, normal iş arkadaşlığı yapmazdım rahatsızlık verir, üzerine giderdim.
Sürekli ertelenmek, benim kalbimin iyiliğimin tadını çıkartırken işi düşünce rahatça bana yanaşırken ben konuşmak istediğimde bunun ertelenmesi.. ben de doldum artık
Surda anlasalım,biz arkadas olmak istiyoruz diye karsı tarafta istemek zorunda değil.Yorumdaki “kezban” tandanslı aşağılamayı hissettim.Aynen iade ediyorum size
Derdim adamla ilişki değil, hayatında olmak paylaşımı olan birisi olmak istiyorum.Sadece bu
Adamın sevgilisi böyle bir arkadaşlığa nasıl bakacak, bir de o var. 3 seneyi hayatına kimseyi almadan geçirmemiştir sanıyorum adam.Surda anlasalım,biz arkadas olmak istiyoruz diye karsı tarafta istemek zorunda değil.
Bunu hergün görebileceğiniz bi yere yazın lütfen.
Taciz sizin su yaptıgınız,evin önüne kadar flaan gitmek.
Takmıssınız adama resmen.
Hadi diyelim arkadas oldunuz bu kadar ısrara,adam kalktı sizi sevgilisiyle tanıstırdı?
Ne hissedeceksiniz?
Arkadasız biz diyebileceğinizi sanmıyorm gelir burda konu acarsınız bence.
Yorumlarınızı çok beğeniyorum, aslında bu tarz bakış açısı ve yönlendirme için açtım konuyu
Hicc.Adamın sevgilisi böyle bir arkadaşlığa nasıl bakacak, bir de o var. 3 seneyi hayatına kimseyi almadan geçirmemiştir sanıyorum adam.
Bu durumun aynısını yaşayan bir arkadaşım vardı. Bu tür erkekler korkaktır. Sizin güçlü duygularınızın farkında bence ama adam gönlünce eğlenmek takılmalık bir şeyler arıyor. Aşağı inmemesi de ciddi bir iletişimi kesme şekli kolay kolay kimse bunu yapmaz. Siz sizi ciddiye almayıp aşağı inmeyen birinin hala hayatında olup paylaşımda bulunmayı düşünüyorsunuz tekrardan bir düşünün derim tüm bunlar sağlıklı mı?Yorumdaki “kezban” tandanslı aşağılamayı hissettim.Aynen iade ediyorum size
Derdim adamla ilişki değil, hayatında olmak paylaşımı olan birisi olmak istiyorum.Sadece bu
3 yıldır harekete geçmemişse bu saatten sonra da geçmesin. O kadar fazla yüceltmişsiniz ki onu bir ilişkiye başlasanız bile sağlıklı olmayacaktır. "sen istedin başladık" diye cümleler duyacaksınız ilişkinin içinde. Malesef sizin hoşlandığınız kadar o sizden hoşlanmıyorGünaydın herkese, sevgiyle selamlıyorum herkesi..
Uzun zaman olmuştu konu açmayalı.İçimi dökmeye ihtiyacım var..
Uzaktan sevmekte 3.yılıma girmekte olduğum bir bey var işyerimde.Bir dönem yakınlaşır en azından arkadaşlığa göz kırpar gibi olmuştuk, alkollü bir ortamda öpüşmemiz var bir de.Sonrasında geri çekildi, ben ciddi ilişki düşünmüyorum onu üzmek istemem diye haber yolladı.(Hayret bişey laaps diye ciddi düşünülür mü saçmalama diyemedim bile)
Kendisi bekar benden üst pozisyonda.Onun ekibinden bir münasebetsiz vardı yakın arkadaşlık ettiğim..belki kıskandı ve araya girdi lanet olsun bilmiyorum..Bir kaç kez konuşmak istedim, önce tamam dedi sonra bahanelerle atlattı.Çok detaylara girersem konu uzar kısa kesmek istiyorum.Herneyse, arkadaşlar içimde patlıyor.Ona onun dünyasına girmek istediğimi, değer verdiğimi söylemek istiyorum.Benden uzak durması can yakıcı, istemiyorsa bile ondan duymak istiyorum.
Dün gece evinin önüne gittim, çok önemli lütfen aşağı in yarım saat konuşmak istiyorum dedim.Şaşkına döndü, evde arkadaşı varmış inemezmiş ayıp olurmuş yarın konuşuruz dedi.Bana kalırsa yine atlatacak... Konuşmak istediklerimi kusmadan tamamen gidemiyorum lütfen bana birşeyler söyleyin. şimdiden teşekkür ederim
İcini doktu derken ne demis senle ilgili?Zaten bunu rahatça yapabilmek için konuşmak istedim.Burada biraz ezber cevaplar geldi, ama inanın öyle değil.O benle ilgili herşeyi 3.4.kişilerle konuşup içini döktü, bana tek kelime etmedi.Olmadık tiplere içini döküp değer vermesi sonra kazık yemesi..Bilmiyorum zoruma gidiyor ve çok çekiliyorum bir yandan.Bu bağı kopartabilmek adına konuşmam gerekiyor
Bu durumun aynısını yaşayan bir arkadaşım vardı. Bu tür erkekler korkaktır. Sizin güçlü duygularınızın farkında bence ama adam gönlünce eğlenmek takılmalık bir şeyler arıyor. Aşağı inmemesi de ciddi bir iletişimi kesme şekli kolay kolay kimse bunu yapmaz. Siz sizi ciddiye almayıp aşağı inmeyen birinin hala hayatında olup paylaşımda bulunmayı düşünüyorsunuz tekrardan bir düşünün derim tüm bunlar sağlıklı mı?
Gercekten düşme bu adamin peşine, kendini bu duruma düşürme 3 krs etmeyecek bi adam icin diycem, ama kimse icin yapmaSesi sarhoş gibi geliyordu, kafası iyiydi.Kalkıp aşağı inecek durumda değilmiş,arkadaşına ayıp olurmuş.
“Seninle konuşmak neden bu kadar zor?sen bu hale getirdin hep aynı şeyi yapıyorsun” dedim.” Müsait değilim lütfen yarın konuşalım dedi ben de kapattım
Bugün bir etkinlikte bir araya geleceğiz, nasıl davranacak göreceğiz
Ben sizin duygularınızı az çok anlıyabiliyorum eminim burdaki yorumlara kırılıyorsunuz ama lütfen her şeyden önce kendiniz için bu adamın davranışlarına bahane üretmeyin. Aşağı inecek durumda değil sarhoşsa belki yanında bir kadın var ben sizin yerinizde olsam etkinlikte yine konuşmak için yer aramazdım gelirse de açık bir şekilde konuşun bence bitirmeye çalışın kendi içinizde.Sesi sarhoş gibi geliyordu, kafası iyiydi.Kalkıp aşağı inecek durumda değilmiş,arkadaşına ayıp olurmuş.
“Seninle konuşmak neden bu kadar zor?sen bu hale getirdin hep aynı şeyi yapıyorsun” dedim.” Müsait değilim lütfen yarın konuşalım dedi ben de kapattım
Bugün bir etkinlikte bir araya geleceğiz, nasıl davranacak göreceğiz
Thread 'İş yerinde hoşlandığım bey hakkında' https://www.kadinlarkulubu.com/konu/is-yerinde-hoslandigim-bey-hakkinda.1146908/
Allah aşkına yıllar önce yazdıklarınızı bir okuyun. Az önce size kezban iması yaptılar diye kızmışsınız ama adamın afiyet olsun demesinden bile anlam çıkarmaya çalışıyorsunuz. Adam en başından beri netmiş. Sıkıntı sizde
Buda başka bir konunuz. Anormal olan sizsiniz. Size yakın davranan herkesi takıntı haline getirmişsinizHe noldu şimdi geçmiş konuyu bulup çıkartınca?Aferin abla, sadettin teksoy edasıyla olaydaki karakterleri , kişileri şıp diye çözdün.Bazı detayları dediğim gibi anlatmadım arada yaşananlar var o konudan bu konuya.
Adam hep böylr değildi, ufak bir yakınlaşmamız ve işdışına taşan bir arkadaşlık oldu.Bazı paylaşımlar oldu.Sonra bir geri çekildi, saçmaladı.sindiremediğim şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?