İçimde Patlayan Duygu Karmaşası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi de.dolacak kadar birbirinizin hayatinda bi yeriniz yok ki. Adamda senin duygularinin bi karsiligi yok, sen konuşmak icin harekete gecmeye calistikca, yers tepicek, kendini düşürdüğün durum nahoş bi hale gelecek, bitir kafanda, belli ki yok adamda bisey, illa konusman, suratina duyman gerekmiyo bunu algılayabilmek icin, adam gayet belli etmis istemediğini, daha ne yapsin.

Yorumdaki “kezban” tandanslı aşağılamayı hissettim.Aynen iade ediyorum size
Derdim adamla ilişki değil, hayatında olmak paylaşımı olan birisi olmak istiyorum.Sadece bu
Surda anlasalım,biz arkadas olmak istiyoruz diye karsı tarafta istemek zorunda değil.
Bunu hergün görebileceğiniz bi yere yazın lütfen.
Taciz sizin su yaptıgınız,evin önüne kadar flaan gitmek.
Takmıssınız adama resmen.
Hadi diyelim arkadas oldunuz bu kadar ısrara,adam kalktı sizi sevgilisiyle tanıstırdı?
Ne hissedeceksiniz?
Arkadasız biz diyebileceğinizi sanmıyorm gelir burda konu acarsınız bence.

Adamın sevgilisi böyle bir arkadaşlığa nasıl bakacak, bir de o var. 3 seneyi hayatına kimseyi almadan geçirmemiştir sanıyorum adam.

Yorumlarınızı çok beğeniyorum, aslında bu tarz bakış açısı ve yönlendirme için açtım konuyu

ortada gittikçe totosu kalkan ve işi düşünce kıyım kıyım şirinlik yapan bir adam var.
bence kendini kullandırma, değerlisin ve işi düşünce değil seninle olmaktan keyif aldığı için yanında olan biri ile olmalısın.
bazen birşeyi çok istiyoruz, olmayınca çok üzülüyoruz. zamanla o duygu farkında olmasak da bizi esir alıyor ve hiç değmeyen şeylere/insanlara tutsak oluyoruz.
3 sene birine tutuklu kalmak için çok uzun.
biraz sebep sensin, ama en çok elinin altında kal diye aklını karıştıran bu adam sebep.
bu tiple konuşsan daha derin bir dehlize sürüklenirsin.
bırak dağınık kalsın.

Yorumdaki “kezban” tandanslı aşağılamayı hissettim.Aynen iade ediyorum size
Derdim adamla ilişki değil, hayatında olmak paylaşımı olan birisi olmak istiyorum.Sadece bu
Bu durumun aynısını yaşayan bir arkadaşım vardı. Bu tür erkekler korkaktır. Sizin güçlü duygularınızın farkında bence ama adam gönlünce eğlenmek takılmalık bir şeyler arıyor. Aşağı inmemesi de ciddi bir iletişimi kesme şekli kolay kolay kimse bunu yapmaz. Siz sizi ciddiye almayıp aşağı inmeyen birinin hala hayatında olup paylaşımda bulunmayı düşünüyorsunuz tekrardan bir düşünün derim tüm bunlar sağlıklı mı?

3 yıldır harekete geçmemişse bu saatten sonra da geçmesin. O kadar fazla yüceltmişsiniz ki onu bir ilişkiye başlasanız bile sağlıklı olmayacaktır. "sen istedin başladık" diye cümleler duyacaksınız ilişkinin içinde. Malesef sizin hoşlandığınız kadar o sizden hoşlanmıyor

İcini doktu derken ne demis senle ilgili?

Sesi sarhoş gibi geliyordu, kafası iyiydi.Kalkıp aşağı inecek durumda değilmiş,arkadaşına ayıp olurmuş.
“Seninle konuşmak neden bu kadar zor?sen bu hale getirdin hep aynı şeyi yapıyorsun” dedim.” Müsait değilim lütfen yarın konuşalım dedi ben de kapattım
Bugün bir etkinlikte bir araya geleceğiz, nasıl davranacak göreceğiz

ya bu evinin önüne gitme olayını zamanında ben de yaptım ama benimkisi platonik aşk değil bitmeye yüz tutmuş bişeydi, yanlış anlaşılmıştım ve kendimi anlatmanın her yolunu denediğim bir dönemdi. karşımdakinin de bayağı farklı sıkıntıları vardı. onun beni evime 3 kez bırakmışlığı, kendi evini de bana kendisi göstermişliği vardı. bizim aramızda bir yakınlık vardı ve gitmek için sebeplerim mantıksız değildi. bu bana göre bir çaba idi ve eğer yapmasaydım bu defa neden yapmadım, belki gittiğimde bir şeyler düzelirdi diye pişman olacaktım bu yüzden gitmiştim. bende de inmemişti yani. birinde hastayım dedi, birkaç gün sonra tekrar gittim bu defa misarifim var dedi kim bilir kim tabii şimdi düşününce... ya da uydurdu yani bilemem. ama gerçekten normal günler yaşamıyordu hatta günlerce işe bile gitmemişti ve benim de kötü olmasında payım vardı. tüm bunlara rağmen evine kadar gitmeyi kimseye tavsiye etmiyorum. benim sevdiğim biri bile olsa hadi in aşağı, geldim aşağıdayım dese ben de sinir olurum. o yüzden geberseniz de bunu yapmayın yani kimsenin evinin önüne falan gitmeyin. sevdiğim kişi bile olsa ona inat ben de görüşmem. bi defa insanı afallatan bişey, özellikle de hislerimin olduğu kişi böyle gelse savuştırmanın yolunu ararım belki sarımsak yedim kokuyorum, belki banyoya giricem, belki yeni uyandım karnım aç, belki sarhoşum vs nasıl yorumlarsınız bilmem ama tavsiye etmiyorum yani.

Gercekten düşme bu adamin peşine, kendini bu duruma düşürme 3 krs etmeyecek bi adam icin diycem, ama kimse icin yapma

Kusura bakmayın ama kendinize kısa sürede çeki düzen verin. Adam gerekli şeyleri dolaylı yoldan olsa bile söylemiş, soğuk davranmış, ümit vermemişken bu yok illa yüzüme söyleyeceksin tavrı da ne demek? Seviyor olmanız dilediğiniz saatte kapısına gidip “aşağı in konuşacağız” havasına girme lüksü veriyor mu size? Verdiğiniz rahatsızlık umarım taciz boyutuna doğru evrilmez.

Ben sizin duygularınızı az çok anlıyabiliyorum eminim burdaki yorumlara kırılıyorsunuz ama lütfen her şeyden önce kendiniz için bu adamın davranışlarına bahane üretmeyin. Aşağı inecek durumda değil sarhoşsa belki yanında bir kadın var ben sizin yerinizde olsam etkinlikte yine konuşmak için yer aramazdım gelirse de açık bir şekilde konuşun bence bitirmeye çalışın kendi içinizde.

Canim bazi insanlar yuzlesmekten kacinir, istiyorum veya istemiyorum diyemez. Bence bu kisiyi salmalisin ve hic olmayacak kabul edip yoluna devam etmelisin. Demesi kolay evet ben de yapamiyorum ve bu sekilde kalbimiz gereginden fazla kiriliyor. Bizim icin caba sarf edecek, bizim mutlu olmamizi isteyen, gozumuzun icine bakan insanlarla eslessek daha saglikli olur.

He noldu şimdi geçmiş konuyu bulup çıkartınca?Aferin abla, sadettin teksoy edasıyla olaydaki karakterleri , kişileri şıp diye çözdün.Bazı detayları dediğim gibi anlatmadım arada yaşananlar var o konudan bu konuya.
Adam hep böylr değildi, ufak bir yakınlaşmamız ve işdışına taşan bir arkadaşlık oldu.Bazı paylaşımlar oldu.Sonra bir geri çekildi, saçmaladı.sindiremediğim şeyler var

Buda başka bir konunuz. Anormal olan sizsiniz. Size yakın davranan herkesi takıntı haline getirmişsiniz

Thread 'Bu adamın amacı ne?Kafamı karıştırıyor?Yardım lütfen..' Bu adamın amacı ne?Kafamı karıştırıyor?Yardım lütfen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…