İçimde Patlayan Duygu Karmaşası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evinin önüne mi gittiniz ? bende şaşkına döndüm. aranızda bi flört bile yok. adamın duygusu olsa koca 3 yıldır mutlaka emın olun çoktan bişey yapmıştı, sonuçta öpüşme olmuş. bence siz takıntı halıne getırmışsınız, evdekı sevgılısı degılse bıle ıstemediği için inmemiş aşağı. yaptığınız tuhaf üzgünüm

bakın geçmiş konuda sizin bu adam ne demiş bir kadına "kezban" . Siz kapısına gidince de bunu demiştir. Adamın zihniyeti bu kadınlar peşinde olunca mutlu olup arkadaşlarına kezban diye anlatıyor. Benim yanımda bir erkek bunu yapsa çok sinirlenirdim. Özlem gitti yerine tahmin edin kim geldi. şöyle karaktersiz adamın bir yerlerini kaldırmayın. Tanışınca ne halt olduğu belliymiş

Buzlu duş suyu gibi oldu valla, teşekkürler

Boyle birinden hala hoslanabiliyorsaniz sizde bir baglanma ve ozdeger sorunu var Toscanacim, kotu bir sey demek icin soylemiyorum cunku ayni ayni sorun bende de var. Kaygili baglanma stiline sahip olabiliriz. Muhtemelen size de size ilgi gosteren, sizi mutlu etmeye calisan, sizi onemseyen, dinleyen insanlar cekici gelmiyor. O potansiyele sahip kisileri direkt eliyorsunuz. Zor isler bunlar malesef.

İçimde patlıyor söyleyeceklerim, içimde.

O da sizinle konuşmak istese bir şekilde buna fırsat yaratırdı. Demek ki konuşacak bir şey yok.
Bence duygularınızı kontrol altına almak için çabalayın.
Evinin önüne gitmeniz falan bence karşı taraf açısından çok rahatsız edici hatta korkutucu.

bu kadar uğraşıpta kendinizi küçük düşürmeyin adam belli ki sizinle bir ilişki yaşamak istemiyor. Çok isterseniz mail atın okursa okur okumazsa kendi bilir ama kapısına kadar gitmeler falan gereksiz bence.

Buzlu duş suyu gibi oldu valla, teşekkürler
Şöyle bir konuları inceleyince yazma gereği duydum, adam karaktersiz ve gönül eğlendiren biri, bu duş etkisine ihtiyacınız var Her iş ortamında oluyor böyle kendini kazanova sanan bir tip, saf sevginizi bu adamla kirletmeyin derim Yarın başka bir kadınlayken de sizin için kezban diyecektir;çünkü adam karaktersiz…

Üniversiteye giderken hoslandigim sınıf arkadaşım vardı. Her hareketini o da beni seviyora yoruyordum birgün arkadaşlar gaza getirdi ne olursa olsun konuşucam kıvamına geldim. Konustum öyle bir şey yokmuş. Bu beni tuhaf bir şekilde rahatlattı ve önüme baktım, hiç de üzülüp yas tutmadım. Ama o salak bunu unutmadı. Hep kendisini sevmeye devam edeceğim gibi yanlış bir algıya kapıldı. Yani ben geçip gittim o orada kaldı. Lüzumsuz bir adamın kıçını kaldırmış oldum.
Tekrar söylüyorum 18 yaşındaydım. Yaşınızı bilmiyorum ama iş hayatında olduğunuza göre 18 den büyük olmalısınız. Simdiki aklım olsa asla yapmazdım. Bazı şeyler olduğu gibi kalmalı

Konu sahibesi neden linçleniyor yine anlamıyorum

Burda konu sahibesine laf eden can kadeşlerim siz kimseyi sevmediniz mi, hiç mi duygu olmadan yaşıyorsunuz nedir??

Konuya geleyim ben öyle küçük düşmelik, rezillik bir durum görmüyorum konu sahibesi. Adamdan hoşlanmışsın ama adamın da dediği gibi frekanslarınız farklı adam ciddi ilişki istemiyor. Bu şekilde başka erkekler de biliyorum beni biri ünvden arkadaşım gerçekten ciddi ilişki istemiyorlar ve peşinen söylüyorlar. Bir de karşıdaki düzgün bir insansa kırılmaması için o işe hiç girmiyorlar, sizde de durum bu.

Duyguların var, konuşmak için gitmişsin ne var bunda yani ben rezil bir durum göremiyorum. Öte yandan adamın içerde yatıp kalkma şeklinde baktığı bir kadın varmış belli ki. Bu sana wake up call olmalı, adam asöylemiş ağzıyla kendine söz geçirememişsin ama gözlerinle de gördün madem artık bu adamın sana uygun olmadığını kabullenmelisin.

Siz içinizi dökseniz ne farkedecek? Besbelli zaten umrunda olmadığınız. Kendiniz yıpratmayın olmayacak bir şey için. Kendinizi üzersiniz sadece...

+++++++++++

Ay nesi korkutucu Allah aşkına?Elimde bıçakla kapısına dayanmadık heralde.
içimdekiler yükselişe geçti artık cayır cayır yanmaya başladım,attım kendimi yola. Daha önce evine davet edilmiştim, yolu biliyordum.
Apartman önüne gelince de aradım, önemli birşey konuşmak istediğim bir yarım saat iner misin dedim yukarıdaki gibi geçti diyalog.İnemeyince peki deyip tıpış tıpış geri gittim, bu kadar. Rahatsız edici ve korkutucu kısmını kabul etmiyorum

Ciddi ilişki düşünmeyen birisi 3 yıldır kendisine karşı duygusu olan bir insana karşı mesafe koyması arkadaş bile olmaması bence normal.
Adam iş yerinden ve istesenizde istemesenizde mecburen yüzyüze geleceğiniz için aşırı kırıcı olmamaya çalışıyor olabilir.
Adamın davranışları bence net.
İçinizdekileri kağıda yazın sonra da yakın.
Bilmesine gerek yok, bilmek isteyeceğini de sanmıyorum.
Bence bir daha kapısına gitmeyin çünkü çok büyük bir hata, maalesef takıntılı bir imaj sergiliyorsunuz.
Adam normal ilişki sorumluluğunu bile kabul etmezken takıntı seviyesinde bir sevgiden arkasına bakmadan kaçar.
Unutun bu adamı hayatınıza bakın.
Sizi sevecek değer verecek birileri girecektir hayatınıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…