İçimde Uyanan Şüphe

Herkese merhaba. Yıllardır özellikle Bdv müptelası ben sonunda bir konu açıyorum :)

Mevzu evlilik amacıyla görüştüğüm beyefendinin konuşmalarında yakaladığım tuhaf ayrıntılar ve içimde uyanan şüphe.

1- Kendisini daha önce de ortak etkinlik ve toplantılardan tanıyordum ancak birebir ilk görüşmemiz evlilik amaçlı bir görüşme oldu. Bu görüşmede konunun bir yerinde "Bunca yıl aynı ortamlarda rast geldik ama birbirimize o gözle bakmadık. Sen de bu adam evlilik düşünür mü, kız arkadaşı var mı yahut erkek arkadaşı var mı diye düşünmemişsindir tabi" dedi. Son kısımdaki "erkek arkadaş" kısmını tatsız bir şaka olarak algılamıştım...zaten sonrasında o da zorla güldü.

2-Aynı gün içinde sohbet esnasında kırmızı çizgiler üzerine konuşuyorduk. Verdiği bir örnek olayda erkekliğe hakaret eden bir kadınla ilgili bir mevzu vardı. Bu konu üzerinden asla "kadın gibi yürüyorsun, konuşuyorsun vs" tarzı bir sözü şaka mahiyetinde dahi kaldıramayacağını söyledi.

3-Ertesi gün konu şayet evlenirsek ve ten uyumu yakalayamazsak ne olur mevzusuna geldi. Bunu düşünmek ve varsayımda bulunmak için şu aşama çok erken dedim. Kendisi cinselliğin onun için evlilik hayatında birincil mesele olmadığını belirtti. Sevgi, saygı, güven, güçlüklere birlikte göğüs gerebilme, güzel vakit geçirmenin daha önemli olduğunu söyledi. Aramızda bunun gibi bir sorun olursa boşanmayacağını söyledi.

Bu 3 şey beni biraz huylandırdı hanımlar. Özellikle 3. maddede hetero erkek doğasından beklenmeyen bir şey sezinledim ancak kimselere bir şey diyemedim. Sizlerin yorumlarını da önemsiyorum. Sizce bu konuyu olabildiğince ustruplu bir şekilde sormalı mıyım?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Kadın gibi yürüyorsunlar falan nerden gelmiş aklına😂bence doğru hissediyorsun bunu boşver sen

Yabancı dizi izliyor mu? İzliyorsa o şakayı yapması normal gelmiştir. Bence gay değil. Yoksa şakasını yapamazdı.

Bence siz depar atıp kadınlardan hoşlandığınızı söyleyin hatta sevgiliniz olduğunu şöyle bi neye uğradığını şaşırsın 😀 Belki karşılıklı paravan evlilik yapmayı teklif eder, sorun çözülür.

Bu arada ilk görüşmede epey cinsellik konusu açılmış rahat rahat sohbet edebilmişsiniz ben adamın cesaretine de bu anlamda şaşırdım

Gay gibi 🤔.
Ve bence paravan evlilik peşinde
Erkek arkadaşla ilgili söylediği cümle düşündürücü
Gay değilse bile kötü espri anlayışı yüzünden ayrılın :KK25:

Herkese merhaba. Yıllardır özellikle Bdv müptelası ben sonunda bir konu açıyorum :)

Mevzu evlilik amacıyla görüştüğüm beyefendinin konuşmalarında yakaladığım tuhaf ayrıntılar ve içimde uyanan şüphe.

1- Kendisini daha önce de ortak etkinlik ve toplantılardan tanıyordum ancak birebir ilk görüşmemiz evlilik amaçlı bir görüşme oldu. Bu görüşmede konunun bir yerinde "Bunca yıl aynı ortamlarda rast geldik ama birbirimize o gözle bakmadık. Sen de bu adam evlilik düşünür mü, kız arkadaşı var mı yahut erkek arkadaşı var mı diye düşünmemişsindir tabi" dedi. Son kısımdaki "erkek arkadaş" kısmını tatsız bir şaka olarak algılamıştım...zaten sonrasında o da zorla güldü.

2-Aynı gün içinde sohbet esnasında kırmızı çizgiler üzerine konuşuyorduk. Verdiği bir örnek olayda erkekliğe hakaret eden bir kadınla ilgili bir mevzu vardı. Bu konu üzerinden asla "kadın gibi yürüyorsun, konuşuyorsun vs" tarzı bir sözü şaka mahiyetinde dahi kaldıramayacağını söyledi.

3-Ertesi gün konu şayet evlenirsek ve ten uyumu yakalayamazsak ne olur mevzusuna geldi. Bunu düşünmek ve varsayımda bulunmak için şu aşama çok erken dedim. Kendisi cinselliğin onun için evlilik hayatında birincil mesele olmadığını belirtti. Sevgi, saygı, güven, güçlüklere birlikte göğüs gerebilme, güzel vakit geçirmenin daha önemli olduğunu söyledi. Aramızda bunun gibi bir sorun olursa boşanmayacağını söyledi.

Bu 3 şey beni biraz huylandırdı hanımlar. Özellikle 3. maddede hetero erkek doğasından beklenmeyen bir şey sezinledim ancak kimselere bir şey diyemedim. Sizlerin yorumlarını da önemsiyorum. Sizce bu konuyu olabildiğince ustruplu bir şekilde sormalı mıyım?

Adam size bi fragman göstermiş bunu iyi analiz edip doğru karar verin. Size açık açık cinsel tercihini söylememiş ama kurduğu cümlelerden belli oluyor.

Sorsaydınız ya hemen, o söylemekten ya da şakasını yapmaktan çekinmiyorsa aynı kıvraklıkla sorup cevabı alırdım sanırım. Belki her iki cinsten de etkileniyordur belki de zevzektir sormadan öğrenemezsin. Tepki göstermeden ince ince sor; garip bir enerji alırsan da ufak ufak topuk.

Sorsaydınız ya hemen, o söylemekten ya da şakasını yapmaktan çekinmiyorsa aynı kıvraklıkla sorup cevabı alırdım sanırım. Belki her iki cinsten de etkileniyordur belki de zevzektir sormadan öğrenemezsin. Tepki göstermeden ince ince sor; garip bir enerji alırsan da ufak ufak topuk.
Evet bak bu da olabilir belki biseksüeldir

Ilk ciddi gorusme icin cok anlamsiz cumleler kurmus sanki, sayet espri yaptiysa o da sacma olmus. Bana tuhaf geldi. Marjinal bir tip miydi acaba..

Baştan soru işaretleri oluşmuş kafanızda. Bunları aşamazsanız hep şüpheli yaklaşacaksınız. Kullandığı ifadeler bana paravan evlilik yapacakmış gibi düşündürdü. Bir erkeğin aklından "erkek arkadaşı"geçireceğini ve ilk buluşmada bunun şakasını yapabileceğini zannetmiyorum. Bence hiç uğraşmadan yol verin

Cinsiyet ayırmadığını ve bu konudaki rahatlığını ima etmiş gibi geldi. Ne demek istedin daha açık anlatır mısın denilebilirmiş.

Canım normalde hiç bir erkek kendisi için erkek arkadaşı var mı diye düşündün mü diye bir şaka yapmaz aklına bu şakayı yapmak dahi gelmez.Ben çok işkillendim bence yol yakınken görüşmeyi kes

Üç madde de “ben geyim” diye bağırıyor. Geçmişte bayağı gay arkadaşım oldu. Cümleler tanıdık. Bu adam paravan evlilik yapacak gibi görünüyor.

Back
X