Herkese merhaba. Yıllardır özellikle Bdv müptelası ben sonunda bir konu açıyorum :)
Mevzu evlilik amacıyla görüştüğüm beyefendinin konuşmalarında yakaladığım tuhaf ayrıntılar ve içimde uyanan şüphe.
1- Kendisini daha önce de ortak etkinlik ve toplantılardan tanıyordum ancak birebir ilk görüşmemiz evlilik amaçlı bir görüşme oldu. Bu görüşmede konunun bir yerinde "Bunca yıl aynı ortamlarda rast geldik ama birbirimize o gözle bakmadık. Sen de bu adam evlilik düşünür mü, kız arkadaşı var mı yahut erkek arkadaşı var mı diye düşünmemişsindir tabi" dedi. Son kısımdaki "erkek arkadaş" kısmını tatsız bir şaka olarak algılamıştım...zaten sonrasında o da zorla güldü.
2-Aynı gün içinde sohbet esnasında kırmızı çizgiler üzerine konuşuyorduk. Verdiği bir örnek olayda erkekliğe hakaret eden bir kadınla ilgili bir mevzu vardı. Bu konu üzerinden asla "kadın gibi yürüyorsun, konuşuyorsun vs" tarzı bir sözü şaka mahiyetinde dahi kaldıramayacağını söyledi.
3-Ertesi gün konu şayet evlenirsek ve ten uyumu yakalayamazsak ne olur mevzusuna geldi. Bunu düşünmek ve varsayımda bulunmak için şu aşama çok erken dedim. Kendisi cinselliğin onun için evlilik hayatında birincil mesele olmadığını belirtti. Sevgi, saygı, güven, güçlüklere birlikte göğüs gerebilme, güzel vakit geçirmenin daha önemli olduğunu söyledi. Aramızda bunun gibi bir sorun olursa boşanmayacağını söyledi.
Bu 3 şey beni biraz huylandırdı hanımlar. Özellikle 3. maddede hetero erkek doğasından beklenmeyen bir şey sezinledim ancak kimselere bir şey diyemedim. Sizlerin yorumlarını da önemsiyorum. Sizce bu konuyu olabildiğince ustruplu bir şekilde sormalı mıyım?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)