İçimde Uyanan Şüphe

En azından öpüşmeden koklaşmadan evlilik yoluna girmeyin derim. O zaman anlarsınız bence net hangi cinsiyetten hoşlandığını.
Belki biseksüel de olabilir. Ya da bu aralar her konuya duyar kasılıyor diye açık görüşlü bir insan olmaya çalıştığı için etmiş olabilir o erkek arkadaş lafını. Cinsellik ön planda değil demesi de azgın görünmemek için gibi geldi bana. Nasıl bir çevresi var eşcinsel olarak açığa çıksa çok yargılanır mı mesela?

Huylanmakta haklısın.
Ben bu cinsellik ıkıncı planda sarılıp uyumak bile yeter bana diyen tiplerden nefret ediyorum
Evlenme ozaman.
Sarılıp yatmak yetermiş lafa bak salak.

Gorusme bir daha yastığa sarılsın, ıns biriyle evlenip basını yakmaz kızın.
Cunku bence normal bırı degıl.

Şaka yapar gibi ekledi o son "erkek arkadaş" lafını ama bence de çok gereksizdi. Ten uyumu ve cinsellik mevzusunu da kendisi açtı.
Yol yapmis iste.
Yarın Bıgun evlenınce dokunmayacak sana sevısmeyecek senınle, soylemistim sana en basında diyecek

Azgınlıkla suclayıp seni gururunu kıracak.
Gıtsın yastıkla evlensin.

Bende de paravan evlilik hissi uyandırdi fakat bu amaçla yaklaşsa tam tersi davranması gerekmez miydi? Bu kadar açık verir miydi?
Acaba inceden inceden mesaj verip sizin anlamanızı istemiş olabilir mi?

Tek bildigim erkekler icin cinsellik cok onemli iken bu adamin cibsellik onemli degil demesi paravan evlilik gibi geldi.

Kaçarak uzaklaş bence. Gay olmasa bile cinselligi arka plana aliyorsa ya bir cinsel sorunu var ya da libidosu düşük. Hiç çekilmez. Denemenin, sürdürmenin bir anlami yok bence.

Bence muhabbeti bayik. İlk kez bı kadınla iki kelam ediyor galiba. Aklıma Kemal Sunal'ın filmi geldi.
_ Biraz yürüsek
_ Ama ben bakireyim
_ Ben de :KK53:

yanında geylerden bahset örnek hikayeler anlat bir arkadaşım gey olduğunu bilmeden evlenmiş, kendisini kandırıp evlendiği için herkese rezil edip boşandı iyi yaptı falan ben olsam ben de aynısını yapardım de tepki ölç.

benim her cinsel yönelime saygım var umrumda değil kimin ne istediği kiminle ne yaşadığı iki yetişkinin rızası varsa(bekar olmak kaydıyla), ama paravan evlilikte karşılıklı anlaşmadan bir taraf diğer tarafı kandırırsa dunyadaki en iğrenç dolandırıcılıklardan biri bence.

Şaka olarak söyledigini size kim söyledi kendinizi rahatlatıyorsunuz bence. Ve bu kadar şeyler konusulmuş maddeler sıralanmış acıkca sorun bence . Çünkü sizin ağzınızı arıyor gibi geldi bana. Ve cinselligi birinci plana koymayan adamda ne bileyim. Banada bi garip geldi acıkcası güven kokmuyor..

Back
X