- Konu Sahibi pessimist_
ıkıncıyı sec bırıncıyı gercekten sevseydın ıkıncıyı hayatına alamazdın 7 ay degıl daha kac ay beklerdın sevseydın demekki o bitmişki ikinciye sans verebilmişsin.diye düşünüyorm bn olsam öyle yapardım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence o kadar kararsız kalacak veya eskiyi suçlayacak bir durum yok.
7 ay geçmiş,7 yıl değil...Hatta yıl bile değil.
Ve sen çoktan parmağına yüzük takmışsın 7 ayda !
O seni unutmayıp geri dönmüş ama sen o dönemde başkasıyla ilişkiyi bırak,aileyle tanışma,yüzük takma gibi bütün aşamaları geçmişsin.
Şimdi bu durumda değer vermeyen kim ?
Biraz realist olmak lazım.
Benim görüşüme göre 2 kişi arasında kalıyorsan,doğru kişi ikisi de değildir.
Doğru kişi,kıyas ve rakip kabul etmez.Tektir.
hatırlarsanız daha önce aşk mümkün müdür hala da size derdimi anlatmıştım bazılarınız yargıladı bazılarınız hak verdi..
şimdi ise o olayların üzerinden 7 ay geçti..7 ayda neler mi oldu.kısaca anlatayım.4 yıl çıktığım en sonunda birlikte olduğum sonra da kıskançsın deyip beni terkeden adam geri döndü.ya onun geri dönmesini beklerken yaşadığım 7 ay..biri çıktı karşıma ve onu sevdim ailesiyle tanıştım çoğu şey mükemmel gitti taa ki kafamı eski sevgilim geri dönüp karıştırana kadar..bizim hatamız var evlenmeliyiz diyo evet haklı ama keşke bunu beni terkederken söyleyebilseydi.ya şimdi aşık olduğum adamı nasıl bırakıcam hem de beni o kadar çok seviyoken..siz olsanız ne yapardınız değiştim deyip size geri dönen zamanında aşık olduğunuz adama mı dönerdiniz yoksa değişmemiştir o deyip şu anki mutluluğunuzu bozmazmıydınız..ben eski sevgilime deli gibi aşıktım evet hata da yaptık onunla ama şu an ona bişey hissetmiyorum birlikte olduğumun sorumluluğundan başka..bu tuhaf değilmi çok aşıktım ama şimdi bişey hissetmiyorm..
korktuğum şey evet geçmişi unutamamak ve şimdiki sevgilimin bigün bana bunları yaşatmasından korkmam.aslında çok iyi biri.bana hiç görmediğim sevgiyi gösterdi.4 yıl ha yada ne var diye telefon açan birinin yerine sevgilim hayatımın anlamı diyerek geldi.O güç senin içinde var zaten merak etme :) Ben sadece farkına varmanı sağlamaya çalışıyorum ...
Anladığım kadarıyla ( yanıldığım yerde lütfen düzelt ) eski sevgiline karşı aşka ya da sevgiye dair hiçbir şey hissetmiyorsun. Eski sevgilin pişmanlıkların , hataların , kayıpların ve koca 4 yıl olarak duruyor karşında ... Geçmişi unutamamaktan korktuğun için mi eski sevgilin bir alternatif olarak görünüyor ?
Sen ne kadar açık anlatırsan kendini biz o kadar yardımcı olabiliriz sana ...
Senden bir şey isteyebilir miyim ? Kendine birkaç dakika ayır ve ikisi hakkında neler hissettiğini yokla ... Bulduğun cevapları en açık şekilde paylaş ...
Senin için ''aşk'' hangisinde gizli ?....
Eğerki seni düşünseydi canım zaten asla bırakıp gitmezdi şimdi senin başkasına kaptırdığını görünce paniğe kapılmış olabilir o yüzden dönüp hata yaptığını kabullenmiş olabilir.Bak erkek arkadaşın şimdiden niyetini belli etmiş yüzüğü takmış parmağına seviyorumda diyorsun herşey güzelse neden seni üzen bırakıp giden biri için sevdiğin kişiyi üzmeye değermi sence bu sefer mutlu olabileceğine seni bırakmıcağına eminmisin... benim anlamadığım sen sevgilini seviyorsan sevgilinde başkasıyla birlikte olduğunu bilip kabullenmişse neden geri dönmeyi düşünüyorsun ilk olmasının nedeniylemi acaba aklınız kaldı bilemedim ama bence seviyorsan asla bırakma bir hata yapmışsın diye sevmediğin biriyle olma sakın canım sen bilirsin yinede kalbin en iyi kararı verecektir...
Canımm , bir hata yapmışsın eskıden ve bunun farkındasın.Simdi kı sevgilin bunu bılıyor ve senı sevmekten de vazgeçmemiş ..Sana gerçekten değer veriyor suan kı anlattıklarına gore..
İlerde ne olur bilinmez ama sana sahıp çıkan sevgine aşkına sende sarıl..
Eskıdekı pişman ama sen onu kalbınden aklından söküp atmışsın .. Tabı ki unutmak demekle olmuyor illa ki hatırlar insan ici acır verdiği değere herşeye...Ama zamanla eskıler yavaş yavaş unutulacak zaman en buyuk ilaç olacak..
Bence kendını bır karar vermek zorundaymış gıbı hıssetme..Senin elini tutan insanin sende elini sımsıkı tut..
Zaten ne yaparsak yapalım , kaderimizde kim varsa alnimiza kim yazılmışşa o olmayacak mı ..
Biz istesek de istemesek de.
Her zaman Hakkında hayırlı olanı dıle canım..
:*
belki de sorun bu.onun ilk olması ve benim başka biriyle mutlu olamayacğıma beni inandırması korkutması.
hatırlarsanız daha önce aşk mümkün müdür hala da size derdimi anlatmıştım bazılarınız yargıladı bazılarınız hak verdi..
şimdi ise o olayların üzerinden 7 ay geçti..7 ayda neler mi oldu.kısaca anlatayım.4 yıl çıktığım en sonunda birlikte olduğum sonra da kıskançsın deyip beni terkeden adam geri döndü.ya onun geri dönmesini beklerken yaşadığım 7 ay..biri çıktı karşıma ve onu sevdim ailesiyle tanıştım çoğu şey mükemmel gitti taa ki kafamı eski sevgilim geri dönüp karıştırana kadar..bizim hatamız var evlenmeliyiz diyo evet haklı ama keşke bunu beni terkederken söyleyebilseydi.ya şimdi aşık olduğum adamı nasıl bırakıcam hem de beni o kadar çok seviyoken..siz olsanız ne yapardınız değiştim deyip size geri dönen zamanında aşık olduğunuz adama mı dönerdiniz yoksa değişmemiştir o deyip şu anki mutluluğunuzu bozmazmıydınız..ben eski sevgilime deli gibi aşıktım evet hata da yaptık onunla ama şu an ona bişey hissetmiyorum birlikte olduğumun sorumluluğundan başka..bu tuhaf değilmi çok aşıktım ama şimdi bişey hissetmiyorm..
Korkutmasın tehtidlerine boyun eğme birini seviyorsan mutluda olabilirsin gayet canım bu arada bu eski erkek arkadaşın nasıl geldi sana eline yüzüğü alıp geldimi evlenme teklifi ettimi merak ettim canım
Kafanı kullan canım ..
mantıklı davran ki karsında ki adam senı sevıyor ..
sen genede suankı sozlune kendını ezdırme ...
boyle bır durum yasadıgın ıcın kendını ezık hıssetme ...
sen ne ona nede oncekı ayıya mecbur degılsın ...
kendı degerının farkına var ...
bu dunyaya bırdaha gelmeyeceksın bırdahası yok ...
mantıklı olll ...
senı bu denlı seven adama sende zamanla cok buyuk ask duyar baglanırsın ..![]()
zaten onun beni sevmesi beni ona bağladı bende onu sevdim .saygısı hele ki bambaşka bişey.ben ne desem yapması kıyamaması..
hayır mesaj attı aradı buluşmak istediğini pişman olduğunu falan.ağladı durdu.imam nikahı istiyorum dedi ama yüzükle gelmedi..
peki hiç keşke onu seçseydim dedin mi?
sanırım seninle farklıyız ben şu an eski sevgilimde sadece geçmişimi görüyorum geleceğimi göremiyorum mutlu olacagımı hissedemiyorum..ama sen bakınca içimi titretiyo diyebiliyosun.