• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki Firdevs Yöreoğlu!

Kesinlikle katılıyorum. Şöyle saçını toplayıp pijamalarla oturan insanlara özeniyorum bildiğiniz.

Pijamam yok mesela hiç. Siyah saten bir geceliğim ve sabahlığım var en kötü onlarla günü geçiriyorum.

Gecelik diyince öyle dantelli seksi bir şey değil, düz siyah saten ve uzun gecelik, sabahlık. Ama öğrenci yurdunda komik durduğu gerçeğini değiştirmiyor :KK48:
alemsiniz ya. bir an yurtta koridorda öyle birini canlandırdım da gözümün önünde gülümsemeden edemedim:)

Kesinlikle katılıyorum. Şöyle saçını toplayıp pijamalarla oturan insanlara özeniyorum bildiğiniz.

Pijamam yok mesela hiç. Siyah saten bir geceliğim ve sabahlığım var en kötü onlarla günü geçiriyorum.

Gecelik diyince öyle dantelli seksi bir şey değil, düz siyah saten ve uzun gecelik, sabahlık. Ama öğrenci yurdunda komik durduğu gerçeğini değiştirmiyor :KK48:
Oooww bi yurt icin oda accik firdevslige giriyo bence :D

Bence icimizdeki bakim ve güzellik hislerini yari yariya değişelim ikimizden ancak bi normal adam eder :D
Bende o kadar sıkılırim ki..
Hele sac yapmak benim icin bir facia..

Bende eşofman dışında bi şey giydiğimde kendimi rahat hissetmiyorm. Yazdıklarını okurken yoruldum valla. Sabah akşam yüzümü temizlerim. Bu bile yoruyor beni
Beni de yoruyor bu kadar şey, ama vazgeçemiyorum sürekli ayna karşısında buluyorum kendimi :KK12:

Valla kardeşimle aynı yurtta kalıyoruz o full pijama geziyor. Bir o bir de arkadaşlar acayip takılıyor

Bülent ersoya döndüm iyice :KK45:
hahahah kahkaha attım:)) tahmin edebiliyorum ne biçim takılıyorlardır:) ayrıca çok şanslısınız bence kardeşle aynı yurtta kalmak:KK200:

Bir yanım özendi yalan yokta daha büyük bir yanım pijamali söyle dağınık saçla oturup film izleyemiyor olmanıza acıdı :)

Aslında güzel özellikler kendine bakmak, temizliğe dikkat etmek vs. Ama evin içinde topuklu ayakkabı ile dolasmak, tüm gün giyinip süslenip takip takistirmak biraz saçma.
Bence bunu en güzel söyle asarsiniz, yaptığınız şey güzel ve doğru değil. Kimse evinde o şekilde yaşamıyor hayatı. Yani moda gurusu falan değilim ama her şeyin de yeri zamanı var.
Sizin yaptığınız şekli rukusluk oluyor :) hani bu düşünce ile belki vazgecersiniz :)

Yapamam, hiç eşofmanım yok mesela.

Sizi ne durdurabilir onu dusunmek lazım o zaman.

Ben yuksek topuklu ayakkabı giymem mesela omurga saglıgım icin,

Parfümü kapalı alanda sıkmam,

Dogal olmayan makyaj ürünlerinde kanserojen maddeler var diye kullanmam , gibi..

Bu tarz dusunceler belki yardımcı olur .

İyi akşamlar herkese.

Bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için ciddi dert oldu. İnanılmaz derecede kokoşum ben! :KK42: Asıl sorun bu yüzden sürekli boşuna vakit harcamak.

O gün dışarı çıkmayacak olsam bile sabah kalkıyorum, giyiniyorum, takılar takıyorum. Topuklu ayakkabılar giyiyorum, makyaj yapıyorum, saçlarımla uğraşıyorum. Ve bunlar inanılmaz derecede vaktimi alıyor. İnanın, gün içinde yapmam gereken şeyleri aksatıyorum artık. Derslerimi çalışamıyorum, uykumu alamıyorum.

Arkadaşlarım arasında bile alay konusu oldum. Firdevs yöreoğlu diyorlar artık düşünün :KK34:

Gece duş alıyorum, losyon sürüyorum, gül suyuyla yüzümü temizliyorum, parfüm sıkıyorum daha bir ton şey yapıyorum. Anlayacağınız uyumak için hazırlanmak bile yoruyor beni.

Allah aşkına bir akıl verin, nasıl kurtulurum bu durumdan? Sürekli evin içinde bile düğüne gider gibi gezmekten bıktım. Çok fazla vaktim gidiyor, kendimi sürekli aynanın önünde buluyorum, lütfen akıl verin içimdeki kokoşu öldürmek için . :mad:
Basliga bayildim soylemeden gecemeyecegim bende kendimi bildim bileli salas bi tip oldugum icin yardimci olamiyirum ne yazik ki

Ama anladigim kadariyla bu gini durumlar kisinin biraz fitratiyla alakali psikolojik destek almayi deneyebilirsiniz

Not: merak ettimde süt banyolari yada banyoda mum yakip bonyo sefasi gibi egzantrik huylarinizda var mi:halay:

Ay ay biraz sizin gibi olmak isterdimm... Kişisel bakımınızı yapmanız çok güzel ama ben makyaj yapamayan biri olduğum için tüm gün babaanne gibi geziyorum ortalıkta. Bence kafanızı başka yerlere verin. Böyle şeylerin fazlası zarar verebilir. Abartmadan güzelleşin:21::21:

Okul hayatı biraz kaldırır ama iş hayatına başladığınızda hem bu kadar vaktiniz olmayacak hem çok yoracak sizi.

Şimdiden biraz önünü almakta fayda var.

Eşofman mesela, illa dizi çıkan gri eşofmanlardan olması gerekmiyor :) Normal pantolona benzeyen güzel eşofmanlar var örneğin. Ev içinde, bakkala giderken vs rahat edersiniz.

Back
X