• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki Firdevs Yöreoğlu!

İyi akşamlar herkese.

Bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için ciddi dert oldu. İnanılmaz derecede kokoşum ben! :KK42: Asıl sorun bu yüzden sürekli boşuna vakit harcamak.

O gün dışarı çıkmayacak olsam bile sabah kalkıyorum, giyiniyorum, takılar takıyorum. Topuklu ayakkabılar giyiyorum, makyaj yapıyorum, saçlarımla uğraşıyorum. Ve bunlar inanılmaz derecede vaktimi alıyor. İnanın, gün içinde yapmam gereken şeyleri aksatıyorum artık. Derslerimi çalışamıyorum, uykumu alamıyorum.

Arkadaşlarım arasında bile alay konusu oldum. Firdevs yöreoğlu diyorlar artık düşünün :KK34:

Gece duş alıyorum, losyon sürüyorum, gül suyuyla yüzümü temizliyorum, parfüm sıkıyorum daha bir ton şey yapıyorum. Anlayacağınız uyumak için hazırlanmak bile yoruyor beni.

Allah aşkına bir akıl verin, nasıl kurtulurum bu durumdan? Sürekli evin içinde bile düğüne gider gibi gezmekten bıktım. Çok fazla vaktim gidiyor, kendimi sürekli aynanın önünde buluyorum, lütfen akıl verin içimdeki kokoşu öldürmek için . :mad:
Hayran kaldim azmine ben de istegin i si yok ..Bi yere giderken bile hazrlanmiyorm zulm geliyor.Eskde ne hvesliydim

Bir de bunları çok sonra farkediyorum. Bir bakıyorum yandan etiket sallanıyor, ters giymişim:KK70:
Bir boşluk hissediyorum sutyenim yok :KK70:
Anahtarı sabah kapıda unutmuşluğum çoktur, en garibi de askılı bluzu garip bir şekilde giymemdi. Tek kolumu askıdan geçirmişim, diğer kolumu yakasından, tek omuz açıkta. Neyse ki apartmandan çıkmadan farkedip düzeltiverdim hemen.
Neyse bu sene öğleciyim de bu rezilliklerden kurtuldum:KK70:

Asla:KK70:
Hiç çocuk bakacak kapasitede biri değilim, yemek yerken kaşığı ağzım diye burnuma sokabilirim:KK70:
Gece dert oldu icime yanlış anladı diye.
Çocuğa bakamazsın/ihmal edersin anlamında asla söylemedim. Aksine çok çok iyi bakacağına/yetistirecegine eminim. Hani çocuk olursa kendini iyice ihmal eder,salarsın anlamında söylemiştim :KK60:

Ev kısmı hariç senin yaşındayken ben de öyleydim. hele evleneyim evde de süslü olacağım derdim. o topuklular ayağımdan hiç çıkmazdı. Sonra iş hayatına atıldım, ardından evlilik. kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki topuklu giyecek mecalim yok. son birkaç aydır çalışmıyorum. bu sürede biraz daha bakımlı hale geldim ama şimdi de nereye gidiyorum ki o kadar giyineyim.

Bu işler zaman, maddiyat ve moralle ilgili. eksiginiz olmasın, olsun böyle gezin.

Bütün gün aklımdaydı bu konu
Haftasonu zaten salıyorum iyice
Kendime bakıp bakıp sinir oldum iyimi:tokat:
Hakkaten evde bakımsızlığın mokunu çıkarmışım ben yaws:mad:

Back
X