- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
Yok benim ruhum Eyşan işte sorun o ahahaaaa eyşan da çok kokoştur ama ben çok beğenirdim onu dizide.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benim ruhum Eyşan işte sorun o ahahaaaa eyşan da çok kokoştur ama ben çok beğenirdim onu dizide.
alemsiniz ya. bir an yurtta koridorda öyle birini canlandırdım da gözümün önünde gülümsemeden edemedim:)Kesinlikle katılıyorum. Şöyle saçını toplayıp pijamalarla oturan insanlara özeniyorum bildiğiniz.
Pijamam yok mesela hiç. Siyah saten bir geceliğim ve sabahlığım var en kötü onlarla günü geçiriyorum.
Gecelik diyince öyle dantelli seksi bir şey değil, düz siyah saten ve uzun gecelik, sabahlık. Ama öğrenci yurdunda komik durduğu gerçeğini değiştirmiyor![]()
Fazla sağlamdı Türkiye'ye göre :)ezel ne güzel diziydi di mi ya maziye gittim yine
Oooww bi yurt icin oda accik firdevslige giriyo benceKesinlikle katılıyorum. Şöyle saçını toplayıp pijamalarla oturan insanlara özeniyorum bildiğiniz.
Pijamam yok mesela hiç. Siyah saten bir geceliğim ve sabahlığım var en kötü onlarla günü geçiriyorum.
Gecelik diyince öyle dantelli seksi bir şey değil, düz siyah saten ve uzun gecelik, sabahlık. Ama öğrenci yurdunda komik durduğu gerçeğini değiştirmiyor![]()
Beni de yoruyor bu kadar şey, ama vazgeçemiyorum sürekli ayna karşısında buluyorum kendimiBende eşofman dışında bi şey giydiğimde kendimi rahat hissetmiyorm. Yazdıklarını okurken yoruldum valla. Sabah akşam yüzümü temizlerim. Bu bile yoruyor beni
çok güzeldi çok.ezel ne güzel diziydi di mi ya maziye gittim yine
Valla kardeşimle aynı yurtta kalıyoruz o full pijama geziyor. Bir o bir de arkadaşlar acayip takılıyoralemsiniz ya. bir an yurtta koridorda öyle birini canlandırdım da gözümün önünde gülümsemeden edemedim:)
O niye yaElini biraz kafama sürer misin?
hahahah kahkaha attım:)) tahmin edebiliyorum ne biçim takılıyorlardır:) ayrıca çok şanslısınız bence kardeşle aynı yurtta kalmakValla kardeşimle aynı yurtta kalıyoruz o full pijama geziyor. Bir o bir de arkadaşlar acayip takılıyor
Bülent ersoya döndüm iyice![]()
Bizde öyle derler. Sür ki ben de öyle olayım :)O niye ya![]()
Yapamam, hiç eşofmanım yok mesela.
Coolluk mu üşengeçlik mi bilinmezEn güzeli bence, cool kadınlara hep özenmişimdir![]()
Basliga bayildim soylemeden gecemeyecegim bende kendimi bildim bileli salas bi tip oldugum icin yardimci olamiyirum ne yazik kiİyi akşamlar herkese.
Bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için ciddi dert oldu. İnanılmaz derecede kokoşum ben!Asıl sorun bu yüzden sürekli boşuna vakit harcamak.
O gün dışarı çıkmayacak olsam bile sabah kalkıyorum, giyiniyorum, takılar takıyorum. Topuklu ayakkabılar giyiyorum, makyaj yapıyorum, saçlarımla uğraşıyorum. Ve bunlar inanılmaz derecede vaktimi alıyor. İnanın, gün içinde yapmam gereken şeyleri aksatıyorum artık. Derslerimi çalışamıyorum, uykumu alamıyorum.
Arkadaşlarım arasında bile alay konusu oldum. Firdevs yöreoğlu diyorlar artık düşünün
Gece duş alıyorum, losyon sürüyorum, gül suyuyla yüzümü temizliyorum, parfüm sıkıyorum daha bir ton şey yapıyorum. Anlayacağınız uyumak için hazırlanmak bile yoruyor beni.
Allah aşkına bir akıl verin, nasıl kurtulurum bu durumdan? Sürekli evin içinde bile düğüne gider gibi gezmekten bıktım. Çok fazla vaktim gidiyor, kendimi sürekli aynanın önünde buluyorum, lütfen akıl verin içimdeki kokoşu öldürmek için .![]()