• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki Firdevs Yöreoğlu!

Aşkı memnuya döndürdük iyice ortamı :KK69:

Gözlerimin önünde polar pijama giyiyorlar anlasana :KK70:
Bir de eşim yeni görev yerine gitti. Ben çocuklarla ev bulunana kadar annelerdeyim 1 ay kadar. Su an yerde yün döşekte yatıyorum cocuklarimla bunu da ekle lütfen :110:

İyi akşamlar herkese.

Bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için ciddi dert oldu. İnanılmaz derecede kokoşum ben! :KK42: Asıl sorun bu yüzden sürekli boşuna vakit harcamak.

O gün dışarı çıkmayacak olsam bile sabah kalkıyorum, giyiniyorum, takılar takıyorum. Topuklu ayakkabılar giyiyorum, makyaj yapıyorum, saçlarımla uğraşıyorum. Ve bunlar inanılmaz derecede vaktimi alıyor. İnanın, gün içinde yapmam gereken şeyleri aksatıyorum artık. Derslerimi çalışamıyorum, uykumu alamıyorum.

Arkadaşlarım arasında bile alay konusu oldum. Firdevs yöreoğlu diyorlar artık düşünün :KK34:

Gece duş alıyorum, losyon sürüyorum, gül suyuyla yüzümü temizliyorum, parfüm sıkıyorum daha bir ton şey yapıyorum. Anlayacağınız uyumak için hazırlanmak bile yoruyor beni.

Allah aşkına bir akıl verin, nasıl kurtulurum bu durumdan? Sürekli evin içinde bile düğüne gider gibi gezmekten bıktım. Çok fazla vaktim gidiyor, kendimi sürekli aynanın önünde buluyorum, lütfen akıl verin içimdeki kokoşu öldürmek için . :mad:

Bekar olunca vakit çok oluyor tabi. Bide kendine bakma ihtiyacı duyuyorsun. Beğenilmek istiyorsun. Belkide kendini çirkin buluyorsun. Kusurlarını kapatmak istiyorsun. Aşırıya kaçman ileride sorun yaratır. Çok kozmetik ürünü kullanmak cildini mahveder. :hasta::KK14:

Her gün duş alıyorum mesela, 10 dakika sürüyor uzun kalmıyorum ama duştan sonrası çok vakit alıyor. Zaman yönetimi diye bir şey kalmadı bende ya :bicak:

10 dakika mı ? Ooooo.:oha: Su israfı. Bende hergün sabah duş alırım ama iki dakika. Sonrası koşturmaca. Büyük kızı giydir, ilacını içir servise indir. Küçüğü emzir altını al. Kocayı uyandır. Kahve yap. Sonra saçımı kurutup bi göz kalemi bide ruj doooğru işe.
Ofiste bekar ve çocuksuz arkadaşlardan ojem ve göz kalemim sayesinde daha bakımlıyım. :KK76:
Basit ve pratik yaşayarak vaktimi başka şeylere harcamalısın. Nette bi dizi seyretmek, biraz kitap okumak v.s.

Kimsecikler görmese de ic çamaşırlarım muhakkak kıyafetlerimle uyumlu olmalıydı hatta :KK14:
Ah ulan eski Loch'u istiyorum beeeennn :mad:
zezella zezella ölüyorum anlasana yardım et :dua:
Gerçekten takdir edilesi:D
Ben işe giderken sutyen giymeyi unuttuğumu mu söylesem, tshirtü ters giydiğimi mi :D

Her gün duş alıyorum mesela, 10 dakika sürüyor uzun kalmıyorum ama duştan sonrası çok vakit alıyor. Zaman yönetimi diye bir şey kalmadı bende ya :bicak:

hergun dus alma ciddi soyluyorum,bunun yarardan cok zarari var.
vucudundaki butun yararli bakterileri uzaklastiriyorsun,ne kadarda vucudunu nemlendirsen de ileride cabuk catlarsin,ph dengesini mahvediyorsun bu sekilde cildinin..
dus jeli sabun filan bunlar surekli kullanilmamasi gereken seyler,gun asiri anlarim kaldi ki gun asiri sac yikamak dahi onerilmiyor,saca bone gecirilip gun asiri dus almak saci 3-4 gunde bir yikamak saglikli olani.
parfum iyi bisey degil ki,onu kullanacagina gul suyu sur..o da arada.

bilmiyorum ben yazi bile sevmiyorum sirf sacimla ugrasmaya usendigim icin..kis candir mistir,sacimi salla pati toplayip bereyi geciriyorum basima,bi ruj tamam.
evde de pijamasiz yun corapsiz kendimi hayal dahi edemiyorum.

Keşke içinizdeki şevkin yarısının yarısı da bende olsa. O kadar üşengecim ki kendime karşı. En son ne zaman makyaj yaptıgımı hatırlamıyorumo_Oo_O

Yok artık daha neler?:KK57:
Bir de bunları çok sonra farkediyorum. Bir bakıyorum yandan etiket sallanıyor, ters giymişim:D
Bir boşluk hissediyorum sutyenim yok :D
Anahtarı sabah kapıda unutmuşluğum çoktur, en garibi de askılı bluzu garip bir şekilde giymemdi. Tek kolumu askıdan geçirmişim, diğer kolumu yakasından, tek omuz açıkta. Neyse ki apartmandan çıkmadan farkedip düzeltiverdim hemen.
Neyse bu sene öğleciyim de bu rezilliklerden kurtuldum:D

Umarım çocuk falan düşünmüyorsundur :olamaz:
Asla:D
Hiç çocuk bakacak kapasitede biri değilim, yemek yerken kaşığı ağzım diye burnuma sokabilirim:D

Bir de bunları çok sonra farkediyorum. Bir bakıyorum yandan etiket sallanıyor, ters giymişim:KK70:
Bir boşluk hissediyorum sutyenim yok :KK70:
Anahtarı sabah kapıda unutmuşluğum çoktur, en garibi de askılı bluzu garip bir şekilde giymemdi. Tek kolumu askıdan geçirmişim, diğer kolumu yakasından, tek omuz açıkta. Neyse ki apartmandan çıkmadan farkedip düzeltiverdim hemen.
Neyse bu sene öğleciyim de bu rezilliklerden kurtuldum:KK70:

Asla:KK70:
Hiç çocuk bakacak kapasitede biri değilim, yemek yerken kaşığı ağzım diye burnuma sokabilirim:KK70:
:olamaz::olamaz::olamaz: oy oy oy :oha::oha::oha:evli misin ?

Bekar olunca vakit çok oluyor tabi. Bide kendine bakma ihtiyacı duyuyorsun. Beğenilmek istiyorsun. Belkide kendini çirkin buluyorsun. Kusurlarını kapatmak istiyorsun. Aşırıya kaçman ileride sorun yaratır. Çok kozmetik ürünü kullanmak cildini mahveder. :hasta::KK14:

10 dakika mı ? Ooooo.:oha: Su israfı. Bende hergün sabah duş alırım ama iki dakika. Sonrası koşturmaca. Büyük kızı giydir, ilacını içir servise indir. Küçüğü emzir altını al. Kocayı uyandır. Kahve yap. Sonra saçımı kurutup bi göz kalemi bide ruj doooğru işe.
Ofiste bekar ve çocuksuz arkadaşlardan ojem ve göz kalemim sayesinde daha bakımlıyım. :KK76:
Basit ve pratik yaşayarak vaktimi başka şeylere harcamalısın. Nette bi dizi seyretmek, biraz kitap okumak v.s.
beğenilmek istemekle alakası yok çünkü dışarı çıkmadığım günler daha bakımlıyım, öyle diyim size:KK45:

kendimi çirkin bulmuyorum aslında, sadece sürekli koku sürünmek, saç taramak, takı takmak istiyorum ve bu isteği durduramıyorum. e sürekli yapıca da gün içinde diğer işlerim aksıyor maalesef.:KK12:

biriisi kimse evinde oyle rukus egzlez normal deil falan demis ya benimde aklima sey geldi
dizi çokmu izlersin ?
hani dizilerdekiler in makyajsiz hali hiç yok ya, sabah yatakfan makyajli kalkiyoalr yani bize oyle aktariliyor rol sonuçta
acaba ondan mi sizin bu garip halleriniz çok dizi izlmediginz içj mi

beğenilmek istemekle alakası yok çünkü dışarı çıkmadığım günler daha bakımlıyım, öyle diyim size:KK45:

kendimi çirkin bulmuyorum aslında, sadece sürekli koku sürünmek, saç taramak, takı takmak istiyorum ve bu isteği durduramıyorum. e sürekli yapıca da gün içinde diğer işlerim aksıyor maalesef.:KK12:

Profesyonel yardım alabilirsiniz . Bu davranışlarınızın altında yatan bir neden olabilir.
Kendine sosyal aktiviteler yada evde yapacağın bir uğraş bulursan belki bu takıntıların azalır . Takı yapmak , resim yapmak , örgü örmek gibi ...

Ay hayalimdeki hayat
Ama malesef benim içimde de Feriha yatıyor, pijamalarına kadar:D
Eve adımımı atar atmaz soyunup pijamalarımı giyiyorum. Pantolonla tuvalete bile giremem.
Of kalkıp yatmadan saçımı başımı tarayasım geldi.

Ya kızlar bu kadar kokoşluk azmış gibi ojeye merak saldım nolur birşeyler yazıp vazgecirin yaaao_O

Hmm evlenince geçer belki diye düşündüm bi an
Uyanıp 10 dakika içinde evden çıkıyordum, ben çıkarken hava daha aydınlanmamış oluyordu o yüzden kendime gelemiyordum.
Bir dönem de terlikle giderim diye ödüm kopuyordu, o kadar olası bir şeydi ki benim için artık rüyalarıma girmişti. Rüyamda ayakkabı giymeyi unutuyordum veya terlikle gidiyordum. Kabus :D

Hislerime tercuman olmussunuz. Bende aynisini yazdim. Dusa girsemde sac yikamam luks benm icin. Cunku yikamasi kurutmasi bile vakit aliyo.
Aynen oğlum iki yaşında şuan, saçlarıma yaptığım iyilik yakın zamanda ombre yaptırdım, uzadı kestirmem lazım boya gidecek diye kestiremiyorum, kestirmesem taramaya zaman yok yokta yok yani konu sahibi arkadaşım hiç dert eröe anın tadını çıkar

Topuklu mu giyiyorsunuz sürekli?
Yaşınız 20 yazıyor.. Çok zararlı...
Bilmiyorum nasıl azaltırsınız ama fazla kimyasal da sürmeyin bence daha kötü de olabilir ileride, cildiniz de ne sorun varsa onunla ilgili bakım yapın asıl olarak, hatta iyi gelen bir yöntem varsa doğal yöntemlerden bakmaya çalışın.

Back
X