• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki Firdevs Yöreoğlu!

Uyanıp 10 dakika içinde evden çıkıyordum, ben çıkarken hava daha aydınlanmamış oluyordu o yüzden kendime gelemiyordum.
Bir dönem de terlikle giderim diye ödüm kopuyordu, o kadar olası bir şeydi ki benim için artık rüyalarıma girmişti. Rüyamda ayakkabı giymeyi unutuyordum veya terlikle gidiyordum. Kabus :KK70:
Işin zor ya ben öyle yaptığımı düşünemiyorum :KK43:

Evli olmadığını varsayarak yazıyorum....Bunları yap yaşa güzel şeyler lakin evlendikten sonra uyumak için bile pek vaktin olmayacak çoluk çocuğa karışınca....

Hergün duş almak hem cilde hem de saça zararlı. Topuklu ayakkabı helee. İnsan sürekli parmak ucunda yürür mü ya ? Canınız da mı acımıyor ?

Bu arada yorumlar güldürdü :)

biriisi kimse evinde oyle rukus egzlez normal deil falan demis ya benimde aklima sey geldi
dizi çokmu izlersin ?
hani dizilerdekiler in makyajsiz hali hiç yok ya, sabah yatakfan makyajli kalkiyoalr yani bize oyle aktariliyor rol sonuçta
acaba ondan mi sizin bu garip halleriniz çok dizi izlmediginz içj mi
hiç tv izlemem aksine .

Hergün duş almak hem cilde hem de saça zararlı. Topuklu ayakkabı helee. İnsan sürekli parmak ucunda yürür mü ya ? Canınız da mı acımıyor ?

Bu arada yorumlar güldürdü :)
topukluya baya alıştım acıtmıyor artık kışlık botlarım bile 10 cm düşünün

topukluya baya alıştım acıtmıyor artık kışlık botlarım bile 10 cm düşünün

Valla derdinizin çaresi nedir bilemiyorum. Makyaj olarak ne yapıyorsanız kalıcısını yaptırsanız ? Kalıcı eyeliner , kirpik perması falan.

İnsalar evde nasıl pantolonla falan oturur ben de onu anlamam. Çok rahat bir pantolonsa neyse ama eşofman ve tayt kadar olmaz. Hele tayt kadar hiçbir giysi olamaz.

Bir de UGG botlar :)

Valla derdinizin çaresi nedir bilemiyorum. Makyaj olarak ne yapıyorsanız kalıcısını yaptırsanız ? Kalıcı eyeliner , kirpik perması falan.

İnsalar evde nasıl pantolonla falan oturur ben de onu anlamam. Çok rahat bir pantolonsa neyse ama eşofman ve tayt kadar olmaz. Hele tayt kadar hiçbir giysi olamaz.

Bir de UGG botlar :)
tayt ben de severim. ben zaten pantolondan ziyade daha çok etek ve elbise giyiyorum, onlar daha da rahatsız şeyler..

:oha:
Ayhh yani biraz acayip bir soru olacak ama
Şuan üstünde ne var mesela o_O
Pijaman yoksa ne giyiyorsun kız dantelli saten takımlar mı:KK73:
güldürdünüz ya :KK48:

siyah saten gecelik ve sabahlık takımım var. dantelli falan değil ama düz, uzun bir gecelik ve sabahlık. o var şu an üstümde :eek:

İyi akşamlar herkese.

Bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için ciddi dert oldu. İnanılmaz derecede kokoşum ben! :KK42: Asıl sorun bu yüzden sürekli boşuna vakit harcamak.

O gün dışarı çıkmayacak olsam bile sabah kalkıyorum, giyiniyorum, takılar takıyorum. Topuklu ayakkabılar giyiyorum, makyaj yapıyorum, saçlarımla uğraşıyorum. Ve bunlar inanılmaz derecede vaktimi alıyor. İnanın, gün içinde yapmam gereken şeyleri aksatıyorum artık. Derslerimi çalışamıyorum, uykumu alamıyorum.

Arkadaşlarım arasında bile alay konusu oldum. Firdevs yöreoğlu diyorlar artık düşünün :KK34:

Gece duş alıyorum, losyon sürüyorum, gül suyuyla yüzümü temizliyorum, parfüm sıkıyorum daha bir ton şey yapıyorum. Anlayacağınız uyumak için hazırlanmak bile yoruyor beni.

Allah aşkına bir akıl verin, nasıl kurtulurum bu durumdan? Sürekli evin içinde bile düğüne gider gibi gezmekten bıktım. Çok fazla vaktim gidiyor, kendimi sürekli aynanın önünde buluyorum, lütfen akıl verin içimdeki kokoşu öldürmek için . :mad:
Aşk-ı Memnu yu fazla izleme.

Back
X