• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki Firdevs Yöreoğlu!

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
İyi akşamlar herkese.

Bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için ciddi dert oldu. İnanılmaz derecede kokoşum ben! :KK42: Asıl sorun bu yüzden sürekli boşuna vakit harcamak.

O gün dışarı çıkmayacak olsam bile sabah kalkıyorum, giyiniyorum, takılar takıyorum. Topuklu ayakkabılar giyiyorum, makyaj yapıyorum, saçlarımla uğraşıyorum. Ve bunlar inanılmaz derecede vaktimi alıyor. İnanın, gün içinde yapmam gereken şeyleri aksatıyorum artık. Derslerimi çalışamıyorum, uykumu alamıyorum.

Arkadaşlarım arasında bile alay konusu oldum. Firdevs yöreoğlu diyorlar artık düşünün :KK34:

Gece duş alıyorum, losyon sürüyorum, gül suyuyla yüzümü temizliyorum, parfüm sıkıyorum daha bir ton şey yapıyorum. Anlayacağınız uyumak için hazırlanmak bile yoruyor beni.

Allah aşkına bir akıl verin, nasıl kurtulurum bu durumdan? Sürekli evin içinde bile düğüne gider gibi gezmekten bıktım. Çok fazla vaktim gidiyor, kendimi sürekli aynanın önünde buluyorum, lütfen akıl verin içimdeki kokoşu öldürmek için . :mad:

Sana bir katya lazım, tek başına kalkamazsın o kadar bakımın altından. Daha banyo hazırlanacak, kahve gelecek ohoo

Geceden giyeceklerini takını hazırla, makyajı çok abartma, yatarken de yüzünü jelle temizleyip nemlendir bitti bu kadar

Duşu sabah al bi de
Çok güldüm ya, çok tatlı yazmışsınız :KK48:

nasıl üşenmiyorsunuz aklım almıyor. ben mesela dışarı çıkacaksam yaklaşık 10-15 dk acaba eyeliner sürsem mi, diye hindi gibi düşünüyorum.
Ben de anlamıyorum nasıl üşenmiyorum. Bir de yapacak bir dünya işim varken görev gibi bunlarla uğraşıyorum, düşünün :olamaz:

kalıcı makyaj yaptırın
:)
kıyafetıne ozen gosteren bırının kıyafet secımı kolay olur hep en ıyı parcalar dolabınızda olacagından o zaman almaz
her sabah uyandıgınızda da dus aldınız mı oldu da bıttı masallah

Bakım yapman güzel.. gün belirlesen.. cuma bakım günü gibi.. okula geç kalmazsin.. geç yatmazsin..
Hergün bi tık azalt derim süsü..
Derslere vakit kalmiyorsa çok fena..
Geç yatmak kozmetik çok kullanmak yıllar içinde çok bozacak cildini öyle 20 yıla gerek yok 5 yıl sonra pişman olmaya başlanır..

Kız ben bunları okurken yoruldum seni tebrik ederim.Bana da ne deseler bunları yapamam mesela sana da ne desek paspal takılamazsın.Kendine bi katya bul sen en iyisi :-)

Erken yaşta makyaja başlamanın cilde zararı çok büyük, arkadaşların da dediği gibi yavaş yavaş azaltın makyaj alışkanlıklarınızı. Hem boşa zaman da kaybetmemiş olursunuz.

Bakım yapman güzel.. gün belirlesen.. cuma bakım günü gibi.. okula geç kalmazsin.. geç yatmazsin..
Hergün bi tık azalt derim süsü..
Derslere vakit kalmiyorsa çok fena..
Geç yatmak kozmetik çok kullanmak yıllar içinde çok bozacak cildini öyle 20 yıla gerek yok 5 yıl sonra pişman olmaya başlanır..
Cildime bir şey sürmüyorum aslında arada allık. Fondöten kullanmıyorum yani ama tabi göz kalemi falan çekiyorum onun zararı muhakkak olur haklısınız.

Back
X