• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki Firdevs Yöreoğlu!

Firdevs yoreoglu kimmis diye baktim.
Cok cahilim.
Aynen yaa :bicak:
2gun once is yerindeki bi arkadas; aaaa! sabah kalktigimda topladigim sacimla gelmisim,yeni farkettim dedi. bi an film seridi gibi hayatim gozumun onunden gecti,e bu benim gunluk rutinim dedim icimden,taslamasini istemedim:olamaz:

Üşenmemeyi nasıl başarıyorsun o sırada ne dğşünüyorsun da seni tetikliyor cidden şu an buna ihtiyacım var hehe
Valla o tetikleyen şeyi bulsam kökten söküp eşofmanlı bir hayata başlayacağım da işte bulamıyorum :KK45:

Yürüyüşe neyle çıkarsınız ya da spora ? Tayt mı ?
Taytla. Mesela eşofman çok daha rahat spor için, tayttan nefret ediyorum kan dolaşımını ketliyor diye ama hiç sevmiyorum eşofmanı, giyemiyorum.

Bisey diyim mi. pijamayla oturmanin tadi hic biseyde yoktur. cok buyuk bi eksiklik var hayatinizda :-)
Kesinlikle katılıyorum. Şöyle saçını toplayıp pijamalarla oturan insanlara özeniyorum bildiğiniz.

Pijamam yok mesela hiç. Siyah saten bir geceliğim ve sabahlığım var en kötü onlarla günü geçiriyorum.

Gecelik diyince öyle dantelli seksi bir şey değil, düz siyah saten ve uzun gecelik, sabahlık. Ama öğrenci yurdunda komik durduğu gerçeğini değiştirmiyor :KK48:

E 1gun hic birini yapmadan yat bakalim .. uyuyamaz misn ki :)
Ay yada birer ikiser eksilt su yaptiklarini losyon surme mesela yikaninca. Ya da yikanma sadece yuzunu temzle parfumunu sık yat falan.

Bir yere gidilmemesine ragmen sabah kalkip takip takistirmak disinda kismen ben de senin gibiyim. her gun dus, cilt bakimlari vucut bakimlari bacaga ayri krem kola ayri karina ayri yuze ayri... bakin rutinleri aksam cok uzun suruyor. disari cikarken de mutlaka hafif bir makyaj yaparim agir makyaj sevmiyorum. bazen evde de eser giyinip kusanirim. bana gore bunlar normal. ama surekli de topuklu ayakkabi giyilmez şıkır şıkır gezilmez. spor şıklık diye bir sey var, boyle de biraz deneyebilirsin. bence majyaji biraz azaltman ama cilt bakimlarina devam etmen gerekiyor.

Back
X