İçimdeki huzursuzluk ...olmamışlık hissi

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.593
10.168
773
Ankara
Sekiz yıl dolu dolu yaşanan aşk, bekleme ve fedakarlıklar ardından şu an hissettiğim tam olarak bu kendini tam anlamıyla huzur ve güvende hissedememe beş yıllık evlilik ve koca bi boşluk hissi.
Hiç bişey istediğim ,hayal ettiğim gibi gitmedi aksilikler baştan başladı.eşim degişti.annesi evliligimde 3.kişi oldu. Eşim annesine daha çok bağlandı.
Derken eşim cinsel anlamda uzaklaştı bu da aramızda duvar oluşturdu benim sağlık sorunlarım yüzünden bebeğimiz de olmadı yani neyi tutsam elimde kaldi.hayal ettigim dolu dolu büyük aileyi oluşturamadim hem bebek olmadı hem de nişanlı iken aileme yakin olan eşim her nedense uzaklaştı.
Eşim her ne kadar seni seviyorum sen değerlisin dese de artık inanç ve güvenimi kaybetti. Bu sebeplerden bebek tedavisini erteledim ayaklarim hep geri gitti.
Şimdi kimsenin bilmedigi bi eşikteyim ya içeri gircem ya dışarı çıkacağım. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Yeteri kadar emin olmadığından
Mutlu olmadığından bebek tedavisine başlıyamıyosun.
İyide yapıyorsun biraz daha o eşikte bekle ama susarak değil eşinle her duygunu paylaşarak.
Baktın olmuyo içeri giremiyosun o eşikten.
Ac kapıyı özgürlüğe yürü
Hakkında hayırlısı

Eşin neden cinsel anlamda uzaklaştı
Çözülmeyecek bir şey mi?

Senin sebeplerin ne bilmiyorum ama bendeki his bişey alirsinda içine bi türlü sinmez ya tam olarak öyle. Çabalıyorum ama tek taraflı

Benimki de bir şeyi alırsın içine sinmez, iade hakkın da vardır aslında ama
iade edecek kadar içine sinmiyor değildir ama seve seve sahiplenecek kadar
sana ait de değildir işte.

Yanlış bir seçim yapmışsın, elin bırakmaya da gitmiyor sarılıp içine sokasın da gelmiyor.
Tutuyorsun ucundan ama ne zamana kadar tutabileceksin emin değilsin kendinden

Çok güzel ifade etmişsiniz duygularınızı ...
Yaşanmışlıklar boşa çıkınca , yaşanmamışlıklar için umut her zaman var...

Canım bu hissi tek başına yaşıyosun anladığım kadarıyla. Eşin neden sana yardımcı olmaya çalışmıyor?

Allah sabır versin. Mükafatını alman dileğiyle..

Konuyu dağıtmak istemem ama ancak bu kadar düşüncelerime tercüman olabilirdin ...

5 yillik evliliginde duzeltemedigin seyleri bu saatten sonra duzeltebilecegine pek inanmiyorum ne yazik ki. Sonucta her yolu denemissindir diye dusunuyorum.Yani esikten geri donersen su an yasadigin hayatin aynisini 10 sene daha yasayacaksin belki. Ama bir yerde tukeneceksin. Omrunu harcadigina degecek mi?! Ama yeni temiz bir hayata baslaman daha kolay geliyor bana su an bilemiyorum. Hakkinda hayirlisi olsun ins neyi secersen sec.

Aile evliliklerde en buyuk etken. Onlardan biraz uzaklasma, yalniz kalma, hatta dilini bile bilmediginiz yere tatile gitme imkaniniz var mi? Eminim her sey daha iyi olacak ve birbirinize daha cok baglanacaksiniz.

Evet içime sinmeyen durumlardan dolayı sıcak bakamadım tedavi olayina ama toplum baskısı da üstümde bu konuda

Tamamen ayni duygular içindeyiz. Ne birakmak istiyorum ne tutmak

Evet içime sinmeyen durumlardan dolayı sıcak bakamadım tedavi olayina ama toplum baskısı da üstümde bu konuda

Toplum baskısı o sorumluluğu almıyor ama yolunda gitmedimi bişeyler.
İyisimi o toplumu topluca defet başından zor biliyorum ama bu kadar kafa karışıklığın varken onlara karışmasın bide kafan.
Kendini dinle

allah yardımcınız olsun.eşinle aradaki soruna bişey diyemiyorum ama neyi tuttum elimde kaldı demişsin 5 yıl benimde neyi tuttuysam elimde kaldı.önce işten ayrıldım.bebeğim olmadı.iş baktım bulamadım.tedaviler hep başarısız.daha birsürü şey üst üste geldi.ama daha sonra sevinçler de üst üste geldi.önce bebeğim oldu.daha sonra hiç istemediğim zamanda atandım(çünkü bebeğim çok küçüktü) imtihan dan geçiyoruz.inş.sende tüm sıkıntılarından kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…