- 2 Mart 2014
- 420
- 857
- 303
Açtığın konuları takip ettim. Bu adamdan bebek istediğine emin misin? Bebekten önce ona değerli olduğunu hatırlat, ne eksiğin varmış anlasın. Adamdaki rahatlığa bak.Ona göre sorun yok ben şikayet etsem ne eksigin var der.
Şu an taşınma ihtimalimiz var eşimin anneannesinin ölümünden sonra ev paylaşımı yapılacak ve büyük ihtimalle şu an oturduğumuz yerden çıkacağız. Detaya girmek istemiyorum ama buraya eşimin bi akrabasi gelicek bizde ayni apartmanda başka bi daireye geçeceğiz ben eşime artik burda oturmak istemediğmi bunun bizim açımızdan kötü olacağını söyledim aslında o da bana hak verdi. Başka bi ev bakalım semt değiştirelim dedim ama semt değiştirme fikrine sıcak bakmıyor aslına bakarsan kira vermek işine gelmeyeceği için buradan da gitmek istemez iş ciddiye binince.ben böyle bi adamla evliyim işte.İçine ata ata daha kötü olacaksın ama
Sorunu aynen burdaki gibi açık açık söyle tek kayınvalide değil yani hepsini
Degerimi bi türlü bilemedi zaten .Açtığın konuları takip ettim. Bu adamdan bebek istediğine emin misin? Bebekten önce ona değerli olduğunu hatırlat, ne eksiğin varmış anlasın. Adamdaki rahatlığa bak.
Orayı kiraya verin başka yerde kiraya geçinŞu an taşınma ihtimalimiz var eşimin anneannesinin ölümünden sonra ev paylaşımı yapılacak ve büyük ihtimalle şu an oturduğumuz yerden çıkacağız. Detaya girmek istemiyorum ama buraya eşimin bi akrabasi gelicek bizde ayni apartmanda başka bi daireye geçeceğiz ben eşime artik burda oturmak istemediğmi bunun bizim açımızdan kötü olacağını söyledim aslında o da bana hak verdi. Başka bi ev bakalım semt değiştirelim dedim ama semt değiştirme fikrine sıcak bakmıyor aslına bakarsan kira vermek işine gelmeyeceği için buradan da gitmek istemez iş ciddiye binince.ben böyle bi adamla evliyim işte.
Annesi ile konuşsak ayri dert kendi ile konussam ayri.ben taşınma konusunda da kararsızlık içindeyim hiç bu işlerle uğraşmadan yolları ayırsak mi diye düşünüyorum
Apartmandan gitme konusunda şimdilik bişey söylemiyor ama ben olacakları.asagi yukarı tahmin edebiliyorum. Ona henüz bişey söylemedim.aslinda bu karari dün gece aldım bugün şehir dışına çıkacak gidip gelsin konuşacağımOrayı kiraya verin başka yerde kiraya geçin
Kendi kendine asıp kesme
Taşınalım demişsin sadece bu kadar, taşınmazsak ben önümüzü görmüyorum dedin mi
Seni bile bu hale getirdiler yaApartmandan gitme konusunda şimdilik bişey söylemiyor ama ben olacakları.asagi yukarı tahmin edebiliyorum. Ona henüz bişey söylemedim.aslinda bu karari dün gece aldım bugün şehir dışına çıkacak gidip gelsin konuşacağım
Evet bende inanamıyorum. Ama durum bu. bu şekilde kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum.Seni bile bu hale getirdiler ya
Gibisi fazla uzun zamandır haksızlık ediyorlar ana-oğulEvet bende inanamıyorum. Ama durum bu. bu şekilde kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum.
İyi niyetimin karşılığı bunlar değil diyorum kendi kendime.
Kendi ailesi, fikirleri önemli bense sadece herşeye uyum sağlamakla yükümlü gibiyim.
Eşim benim yarım kadar aileme ve bana saygı gösterse ben çabalarım ama olmadı maalesef.
Karari dün gece aldim. benim ablam bize üç saatlik uzaklığı olan bi şehirde o gelir gider görüşürüz bazen ben kışın dört beş gün gider kalırım.
Eşim bi gun beraber gidelim bi kaç
Gün kalalim diyor ne zamandır (yigenim eşime çok düşkün çünkü) ama o zaman yazdan bu yana hiç gelmedi çocuk kandirir gibi avuttu beni çok şükür ablan gelir gider görüşürüz ama eşim söz verdi yaklaşık alti ay önce neyse dün annemle konuştum yılbaşında orda olacaklarmis sizde gelin dedi ben bakarız anne durumlar karışık taşınma v.s dedim.aksam eşime yılbaşı için gidelim mi dedim onlarin belki planı misafiri vardır olur mu öyle sormak lazım dedi bende durumu anlattim direk gerek yok ben gelmen seni yollarim dedi bende gerek yok gitmeyiz olur biter dedim sırf annemler gittigi için gitmek istemiyorsun onlarin sana bi kötülüğü olmadı böyle yapma dedim o da sakin bi şekilde bir şekilde bir iyilikleri de olmadi ama dedi iyiliktan kastin ne dedim sustu şaka maksatlı söyledim dedi hiç tartismadim ama üzüldüm üzerine de kendimce karar aldim tabu sebep bu olay deil ama bu da bana göre eşimin kötü niyet göstergesi
Aslında son damla cinsellik ile ilgili sıkıntının artması bu son olay ve taşınma durumunun gündeme gelmesi kafamda bazi seyleri hızlandırdıGibisi fazla uzun zamandır haksızlık ediyorlar ana-oğul
Eşin denge kurmak bir yana dursun senin ailene mırın kırın ediyor üstüne
Bu son olay sadece, bardağı taşıran son damla gibi
Haklısın çok bile dayandın benceAslında son damla cinsellik ile ilgili sıkıntının artması bu son olay ve taşınma durumunun gündeme gelmesi kafamda bazi seyleri hızlandırdı
Haklisin bazen bende hakkimda hayırlısı bu demekki diyorum.Uzun zamandır bu durumdasın aslında,çocuğun olmaması belki de hayırlısı, çocuk olsa hepten içinizde olacak annesi, hatta esin annesi ve çocuk olacak sen dış kapının mandalı gibi olacaksın, ben sonunuzu görmüyorum
Bu cinsellik konusunu doktor yardimiyla cozemez misiniz hep boyle mi devam edecek evlenmeden once isteyip evlenince istememk cok sacma bisey ya iliskiden uzaklastiran nedir acaba hanile kalmandan mi korkuyo nedir bilemsdim benim esim mubarek her zaman ayniydi :) ':)Cinsel isteksizligi evlendikten sonra başladı biz öncesinde fazla bişey yaşamadık ama eşimde istek vardi bunu hareketlerinden anliyordum .evlendik ve uzaklasmalar başladı sağlıklı bu cinsel hayatımız olamadı.aslinda eşimin problemi var bu konuda ama o evlendikten sonra isteğinin kalmadığını söyleyerek bu konuyu iyileştirme çabası olmadan kapatmak istedi. Aslında ilk darbeyi burdan yedi evliligimiz cinsel hayat evlilik içinde çok önemli insanin kari koca ilişkileri sağlam olmadığı takdirde birbirini benimsemiyor bence özellikle de erkekler.
Sonrasında da benimde yaklaşmak istemediğim kendimi kötü hissettiğim zamanlar oldu.
Şu anda yaklaşık iki aydir beraber olmuyoruz kendi haline bıraktım bende.
Dr a gitmesi için önce problemi kabullenmesi gerekli. Ama kabul etmez.hamile kalmam normal yolla çok zor zaten tedavi görmem gerekli.Bu cinsellik konusunu doktor yardimiyla cozemez misiniz hep boyle mi devam edecek evlenmeden once isteyip evlenince istememk cok sacma bisey ya iliskiden uzaklastiran nedir acaba hanile kalmandan mi korkuyo nedir bilemsdim benim esim mubarek her zaman ayniydi :) ':)
cok kotu boylesi de ama bigun cocuk istedimii ne yapacak allah yardimcin olsun bacim yaaaDr a gitmesi için önce problemi kabullenmesi gerekli. Ama kabul etmez.hamile kalmam normal yolla çok zor zaten tedavi görmem gerekli.
Hoş normal yoldan da denemek mümkün değil artık
Sekiz yıl dolu dolu yaşanan aşk, bekleme ve fedakarlıklar ardından şu an hissettiğim tam olarak bu kendini tam anlamıyla huzur ve güvende hissedememe beş yıllık evlilik ve koca bi boşluk hissi.
Hiç bişey istediğim ,hayal ettiğim gibi gitmedi aksilikler baştan başladı.eşim degişti.annesi evliligimde 3.kişi oldu. Eşim annesine daha çok bağlandı.
Derken eşim cinsel anlamda uzaklaştı bu da aramızda duvar oluşturdu benim sağlık sorunlarım yüzünden bebeğimiz de olmadı yani neyi tutsam elimde kaldi.hayal ettigim dolu dolu büyük aileyi oluşturamadim hem bebek olmadı hem de nişanlı iken aileme yakin olan eşim her nedense uzaklaştı.
Eşim her ne kadar seni seviyorum sen değerlisin dese de artık inanç ve güvenimi kaybetti. Bu sebeplerden bebek tedavisini erteledim ayaklarim hep geri gitti.
Şimdi kimsenin bilmedigi bi eşikteyim ya içeri gircem ya dışarı çıkacağım. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Erkeklerin geneli hayallerimizi yıkmak için varlar...
Peki biz neden varız ? Yeni hayaller kurmak için ...
Öldürmeyen acı güçlendirir..
Bence düşünmelisiniz ,şu an ! mutlu olmak için hâlâ sebepleriniz mutlaka vardır...
Amin çok sağol. Zaten bu zamana kadar hep Rabbime sığındım ona olan inancım olmasa daha kötü olurdum.Tek yapabileceğin şey namaz kılıp dua etmek 5 vakit namazını kıldığında maneviyatın kuvvvetleneceği için kendini daha iyi hissedersin Rabbine sığın
Allah yardımcın olsun canım
Eşim annesine çok düşkün bu tavizle üçüncü kişi oldu k.v. ben bu konuda bişey desem duymayacagim laf kalmaz maalesef eş belirleyeci oluyor bazı konulardaBen bu mesaja katılıyorum.
Nedendir bilmiyorum , ruhunuz çok karanlıklardan sesleniyor gibi.. Kayınvalide neden 3. kişi oldu hayatınızda ?
Her şeyi kabullenip sus pus kendi dünyanıza çekilmeyin.. Birde şöyle bir durum var ; erkekler evlendikten sonra evrim geçiriyor ( çoğu böyle ) Rüyalarımızdan derhal uyandırıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?