Bilmiyorum benim için umut var mi sevdim hayaller kurdum hepsi boş çıktıÇok güzel ifade etmişsiniz duygularınızı ...
Yaşanmışlıklar boşa çıkınca , yaşanmamışlıklar için umut her zaman var...
Bencede böyle gider ben karşımdaki adamin tepkilerinden kendimi ifafe edemez oldumÖmrünün sonuna kadar böyle gider 35 yıllık tecrübe ile sabit çok iyi düşün değişeceğini bekleme yoksa ömür boyu beklersiniz ha bugün ha yarın size yazık olur.yeni bir hayat kurmaya bakın.
Ona göre sorun yok ben şikayet etsem ne eksigin var der.Canım bu hissi tek başına yaşıyosun anladığım kadarıyla. Eşin neden sana yardımcı olmaya çalışmıyor?
Bende düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrılık karari ilr ömür boyu anne olamama kararimi almış olurum5 yillik evliliginde duzeltemedigin seyleri bu saatten sonra duzeltebilecegine pek inanmiyorum ne yazik ki. Sonucta her yolu denemissindir diye dusunuyorum.Yani esikten geri donersen su an yasadigin hayatin aynisini 10 sene daha yasayacaksin belki. Ama bir yerde tukeneceksin. Omrunu harcadigina degecek mi?! Ama yeni temiz bir hayata baslaman daha kolay geliyor bana su an bilemiyorum. Hakkinda hayirlisi olsun ins neyi secersen sec.
Evet hemde çok büyük etken ama eşim farkında değil bırakın uzak bi yeri bulundugumuz semtten ayrılmak istemiyorAile evliliklerde en buyuk etken. Onlardan biraz uzaklasma, yalniz kalma, hatta dilini bile bilmediginiz yere tatile gitme imkaniniz var mi? Eminim her sey daha iyi olacak ve birbirinize daha cok baglanacaksiniz.
Erkeklerin geneli hayallerimizi yıkmak için varlar...Bilmiyorum benim için umut var mi sevdim hayaller kurdum hepsi boş çıktı
Neden oyle dusunuyorsunuz ki? Tekrardan birine asik olabilir guzel bir evlilik yapabilirsiniz. Tedavi de olabilirsiniz. Bebek fikrinden once kendi mutlulugunuzu garantilemelisiniz.Bende düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrılık karari ilr ömür boyu anne olamama kararimi almış olurum
Hayir bahsedemiyorumEşinize mutlaka bahsetmişsinizdir duygularınızdan o ne diyor peki
Amin.ama benim umudum yok hayata dair bebeğim olsa bile mutlu olur muyum bilmiyorumallah yardımcınız olsun.eşinle aradaki soruna bişey diyemiyorum ama neyi tuttum elimde kaldı demişsin 5 yıl benimde neyi tuttuysam elimde kaldı.önce işten ayrıldım.bebeğim olmadı.iş baktım bulamadım.tedaviler hep başarısız.daha birsürü şey üst üste geldi.ama daha sonra sevinçler de üst üste geldi.önce bebeğim oldu.daha sonra hiç istemediğim zamanda atandım(çünkü bebeğim çok küçüktü) imtihan dan geçiyoruz.inş.sende tüm sıkıntılarından kurtulursun.
Kendi annem bile rahatsizligin var yaşın geçiyor çok geç kaldın diyor inanin şaşırdım ne yapacağımıToplum baskısı o sorumluluğu almıyor ama yolunda gitmedimi bişeyler.
İyisimi o toplumu topluca defet başından zor biliyorum ama bu kadar kafa karışıklığın varken onlara karışmasın bide kafan.
Kendini dinle
Bilmiyorum şans bana Gülmez sankiNeden oyle dusunuyorsunuz ki? Tekrardan birine asik olabilir guzel bir evlilik yapabilirsiniz. Tedavi de olabilirsiniz. Bebek fikrinden once kendi mutlulugunuzu garantilemelisiniz.
Size değer vermiyor gibi gözüküyor. Değerli olduğunuzu hatırlatmalısınızHayir bahsedemiyorum
Ya küser bi çocuk gibi yafa son derece kirici konuşur.
Bilmiyorum evlendikten sonra annesi acayip kıymetli olduEşiniz sizce neden daha da fazla bağlandı ailesine.
Amin cok sağolunAllah sabır versin. Mükafatını alman dileğiyle..
Mutlu olmak için tek sebebim ailem ve Allah a olan inancım çok güçsüz biri değilim ama yoruldumErkeklerin geneli hayallerimizi yıkmak için varlar...
Peki biz neden varız ? Yeni hayaller kurmak için ...
Öldürmeyen acı güçlendirir..
Bence düşünmelisiniz ,şu an ! mutlu olmak için hâlâ sebepleriniz mutlaka vardır...
Bilmiyorum belki de bir süre ayrı kalmamiz gerekiyor belki anlar o zamanSize değer vermiyor gibi gözüküyor. Değerli olduğunuzu hatırlatmalısınız
Bilmiyorum şans bana Gülmez sanki
Zaman zaman hepimiz yoruluyoruz , sonra tekrar gücü kendimizde buluyoruz...Mutlu olmak için tek sebebim ailem ve Allah a olan inancım çok güçsüz biri değilim ama yoruldum
Neden bunu denemiyosunuz bence size de çok iyi gelirBilmiyorum belki de bir süre ayrı kalmamiz gerekiyor belki anlar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?