İçimdeki huzursuzluk ...olmamışlık hissi

Ömrünün sonuna kadar böyle gider 35 yıllık tecrübe ile sabit çok iyi düşün değişeceğini bekleme yoksa ömür boyu beklersiniz ha bugün ha yarın size yazık olur.yeni bir hayat kurmaya bakın.
Bencede böyle gider ben karşımdaki adamin tepkilerinden kendimi ifafe edemez oldum

Eşinize mutlaka bahsetmişsinizdir duygularınızdan o ne diyor peki

Bende düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrılık karari ilr ömür boyu anne olamama kararimi almış olurum

Aile evliliklerde en buyuk etken. Onlardan biraz uzaklasma, yalniz kalma, hatta dilini bile bilmediginiz yere tatile gitme imkaniniz var mi? Eminim her sey daha iyi olacak ve birbirinize daha cok baglanacaksiniz.
Evet hemde çok büyük etken ama eşim farkında değil bırakın uzak bi yeri bulundugumuz semtten ayrılmak istemiyor

Bilmiyorum benim için umut var mi sevdim hayaller kurdum hepsi boş çıktı
Erkeklerin geneli hayallerimizi yıkmak için varlar...
Peki biz neden varız ? Yeni hayaller kurmak için ...
Öldürmeyen acı güçlendirir..
Bence düşünmelisiniz ,şu an ! mutlu olmak için hâlâ sebepleriniz mutlaka vardır...

Bende düşünüyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrılık karari ilr ömür boyu anne olamama kararimi almış olurum
Neden oyle dusunuyorsunuz ki? Tekrardan birine asik olabilir guzel bir evlilik yapabilirsiniz. Tedavi de olabilirsiniz. Bebek fikrinden once kendi mutlulugunuzu garantilemelisiniz.

Amin.ama benim umudum yok hayata dair bebeğim olsa bile mutlu olur muyum bilmiyorum

Kendi annem bile rahatsizligin var yaşın geçiyor çok geç kaldın diyor inanin şaşırdım ne yapacağımı

Mutlu olmak için tek sebebim ailem ve Allah a olan inancım çok güçsüz biri değilim ama yoruldum

Bilmiyorum şans bana Gülmez sanki

:):) Gülümsedim yazdıklarını okurken, hep benim içimden geçenler, aklımda dönenler çünkü.

Şansım hiç yok. Ayrılsam bile daha iyisini değil, en iyi ihtimalle bu kadarını bulurum.
Onun da başka bir tarafı eksik olur kesin.

Onun da babası ile değil anası ile uğraşırım bu kez.
Başka yerden alırım darbeyi.

Bir türlü çile çekmem şart gibi çünkü.
Seni bilmem ama bana böyle hissettiren sadece evliliğim değil.
Hayatımın her yerinde, her köşesinde bir zorluk bir çile göre göre bu düşünceleri içselleştirmiş biriyim.

Bir şeyi yürekten istemez mi insan?

İsteyemiyorum. Çünkü o şey bana gelirken benden ne götürecek bilemiyorum, endişeleniyorum.

Mutlu olmak için tek sebebim ailem ve Allah a olan inancım çok güçsüz biri değilim ama yoruldum
Zaman zaman hepimiz yoruluyoruz , sonra tekrar gücü kendimizde buluyoruz...
Öyle anlar geliyor ki bitmiş tükenmiş hissediyoruz ama geçiyo inanın her şey geçiyor ...
Allah ım size güç kuvvet sıhhat huzur ve sağlık versin inşallah ...
Şimdilik iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…